Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.282
Cevap
55
Favori
1.062.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gps antenlisini arıyorum orjinal gps anten ve normal küçük anten ikisi aynı shark anten gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: antbey

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

arkadaşlar merhaba... Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yazmak bugüne nasipmiş :)) 2011 model şeker beyazı 1.6 Tdi polo araca sahibim bende.

Araçla ilgili nisan ayından bu yana yaşadığım sorunları bende burada yazmak istedim belki faydalı olur.

- Birincisi aracın anteni 90-100 km hızdan sonra çok fazla uğultu yapıyor ve özellikle uzun yolda rahatsız ediyo beni. 3 defa servise bu şikayetle götürdüm aracı ancak yapılacak bişey olmadığını bu modellerin böyle olduğunu söylediler :) bende uzun yolda anteni söküyorum kafam rahat ediyo :)))))

- İkinci problemim ise ön sis farları (sağ ve sol), ön farlar (sağ ve sol), arka sağ stop lambasının içerisinde lekeler olduğunu ve arka stop lambasımın su aldığını farkettim geçen ay servise götürdüm garantiden değişecek parçalar gelmiş.

önemli şikayetlerim bunlar. ayrıca tuncelide yaşadığım için en yakın servis elazığ tan oto gidiş geliş 300 kmden fazla o yüzden git gel zor oluyo :)

Anten sesi nasıl duyuluyor ben o kadar sürat yaptım otobanda ses duymuyorum.Nasıl anlıyorsunuz camlar açıkkenmi duyuluyor anten tepede ben aracın içerisnde ve ön tarafta nasıl bir ses gidiyor acaba ? yazıyı okuduktan sonra bir daha gazladım gram ses gelmeyiyor tepelerden
    90-100 km de ses gelmeye başılıyor diemişsiniz.Ben otobanda 177 ile duyamıyorum

bu anten uğultusu yüzünden istanbulda uzay otoya 2 defa gittim orda test sürüşleri yaptık onlarda kabul ettiler üfleme uğultu sesi olduğunu ancak yapılacak bişey olmadığını hepsinin aynı şekilde olduğunu söylediler. daha sonra Antalya başaran otoya götürdüm onlarda aynı şeyi söylediler.... bende uzun yola gideceğimde anteni söküyorum artık :))) erdimin aracında da aynı sorun var hatta tüm pololarda var :))

abi anten ısmarladım ankaradan bugun kargolancaktı ,balık sırtı ıcın 300 tl gıbı bır rakam cıkarınca servıs arastırdım bu antenı buldum bızım araclara uyuyor 5mm gırıslı bızımkılerde fıyatıda ıyı bır bak ıstersenhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-polo-golf-bora-passat-kisa-anten-66847594/detay ıns ses kesılır ama aracın gorusunu bıle degısıcek ufacık mubarek.))

erdim sağolasın deneyeceğim bu antenide. dediğin gibi çok şık duruyo...:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakkos

quote:

arkadaşlar merhaba... Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yazmak bugüne nasipmiş :)) 2011 model şeker beyazı 1.6 Tdi polo araca sahibim bende.

Araçla ilgili nisan ayından bu yana yaşadığım sorunları bende burada yazmak istedim belki faydalı olur.

- Birincisi aracın anteni 90-100 km hızdan sonra çok fazla uğultu yapıyor ve özellikle uzun yolda rahatsız ediyo beni. 3 defa servise bu şikayetle götürdüm aracı ancak yapılacak bişey olmadığını bu modellerin böyle olduğunu söylediler :) bende uzun yolda anteni söküyorum kafam rahat ediyo :)))))

- İkinci problemim ise ön sis farları (sağ ve sol), ön farlar (sağ ve sol), arka sağ stop lambasının içerisinde lekeler olduğunu ve arka stop lambasımın su aldığını farkettim geçen ay servise götürdüm garantiden değişecek parçalar gelmiş.

önemli şikayetlerim bunlar. ayrıca tuncelide yaşadığım için en yakın servis elazığ tan oto gidiş geliş 300 kmden fazla o yüzden git gel zor oluyo :)

hocam şimdi siz yazınca dikkat ettim arabanın ön iki farında ve arka stopların alt kısımlarının içinde buğulanma var elimle silmeye çalıştım dışardan gitmedi içerden buğu yapmış.... bembeyaz bişi baya büyük farların ve stopların bütün alt kısımlarını kaplamış bu içine hava ve su aldığı anlamınamı gelio?gidip benimde kontrol ettirmem lasım sanırım? deneyiminize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim?

bakkos kardeşim aracı yıkayınca dikkat et arka stoplarda conta yani kapağın açık olduğu bir bölüm var araç yıkandıktan sonra bütün pololarda arka stop farlarının orada kenarda içeride değil kenarda hafif bir bugu oluyor ön farlar için demiyorum arka stoplar için tam kenarlarında incecik bir şekilde o buhar içeriye alamaz çünkü conta fitil var diğer kısımlar tümünde var bu her araçta olur.Sıkıntı yok
    forumu bir okudum yani benim sattığım 17 yaşındaki polo da bu kadar şey yok anten ses gelmesi vs sorunlar şu an bendeki araçta da yok bu sıkıntılar.Boşver kardeşim o kadar takma mesajları okudum forumda genelde araçları kulanan arkadaşlarımız araçlarını kullanırken ya çok dinliyorlar aracı insan bu kadar kendini dinlese yemin ediyorum hastalanır taşikardi olur
    Bu arada sarı ışık olayı düzelmiş kardeşim inşallah tekrarlamaz fakat hemen bence değiştirme aracın beğnini derim hatta tüm parçalarını garantilide olsa aracına işlem yaptırma derim.
    Ne zaman tam bozuldu o zaman değiştirtir derim.
    Bir Çin ata sözü derki .....Çalışıyorsa kurcalama nerde tırak orda bırak

doğru diyosunuz ama benim sağ arka stop lambasının içi yarıya kadar su dolu şuanda içine 2 tanede japon balığı alcam yüzsünler :))) artı ön farlar ve sis farlarında da aynı sorun var su alıyolar parçalar gelmiş yarın garantiden değişecekler... bende bariz derecede olduğu için burada paylaştım....

japon balığı yüzecek kadarsa elbet vardır sorun
    Benim dediğim hani araç yıkanınca bu arka kısımda contanın dışında kalan ince bir yer var çevresi orasını diyorum.Orası buhar nem olabilir normal..
    Yoksa yarıya kadar doluysa kesin problem var.
    Geçmiş olsun

teşekkür ederim evet dediğiniz gibi conta dışında buğulanma normal ama içerisine su alınca anormal :)) dün serviste değiştirdiler garantiden. ön sis farlar ve ön farlar ve arka sağ stop lambası. inşallah bunlarda su almaz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buda benim yakışıklı!! :))

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Maşallah güle güle kulanın çok güzel görünüyor

Eyvallah çok teşekkür ederim :) 8 ay önceki hali bu :) şimdi camlarda film var ek olarak....

güle güle kullanın arabanız çok güzel nazar değmesin, plaka ve jantlar ayrı bi hava katmış benm bi kaç sorum olucaktı...

1- jantlar boavista jant olarak geçio sanırım...yanlış biliosam düzeltiniz....çok beğeniorum hem şıklık hem sadelik bir arada benm lastikler 185 lik fabrikadan nasıl çıktıysa öyleler... ben bu jantı ilerde taktırmayı çok istiorum... vw servisinde orjinalmi taktırdınız? nekadara mal oldu? birde 185 standart comfortline lastiklere uygun boyutları varmı lastikleri de jantla birlikte değiştirmek zorundamıyız?

2- siyah film taktırırken hangi marka kullandınız ve nekadar memnunsunuz? hangi markayı önerirsiniz? ve önleri 1 arkaları 2 numaramı kaplattınız nasıl tavsiye edersiniz?

umarım çok zahmetli sorular olmamşıtır saygılar....

evet jantlar boavista olarak geçiyo. evet sade ve şık gören herkes beğeniyo. üzerinde gelen jantlar 15 inç. Ben serviste taktırmadım dışarda taktırdım. 215-45-16 ebatları jant ve lastikler değişti yani. 15 inç modelide var tabi ama o pek göstermiyo arabayı. lastik ve jantlar 1600 tl'ye mal oldu istanbulda yaşarken yaptırmıştım şimdi tainim çıktı tuncelideyim. ama ince yanak gösteriş açısından çok güzel ama balans tutmuyo bitürlü ayda bir balans yaptırmak zorunda kalıyorum :))
    cam filimleride 3 numara ön, arka yan camlar ve arka cam, en ön camada 1 numara yaptırdım filmlerin markasıda 3M hepsini 280 tl'ye yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Arkadaşlar ben polonun yaylarından şikayetçiyim. Orjinal yay var üzerinde 140 gibi hızlara çıktığım zaman sanki yayları kestirmişim gibi hissediyorum. Hatta bir kaç defa yayın sonuna kadar geldi kütledi yani. Acaba B sınıf araçların çoğu böyle mi yoksa bana Passatın yaylarından sonra alışmak mı zor geliyo

yay diye kastettiğin amortisör mü hocam anlamadım?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben polonun yaylarından şikayetçiyim. Orjinal yay var üzerinde 140 gibi hızlara çıktığım zaman sanki yayları kestirmişim gibi hissediyorum. Hatta bir kaç defa yayın sonuna kadar geldi kütledi yani. Acaba B sınıf araçların çoğu böyle mi yoksa bana Passatın yaylarından sonra alışmak mı zor geliyo

Aynen amortisör sanki altçaltılmışta vuruyomuş gibi geliyo bana hocam

• quote:

quote:

quote:

Aynen amortisör sanki altçaltılmışta vuruyomuş gibi geliyo bana hocam

evet senin hissettiğini ben de hissediorum... benm lastikler bridgestone b250... sert hamurlu bir lastik o yüzden kasisleri ve yol sesini daha çok hissettiğimi düşünüorum fakat dediğin gibi sanki kasise girdiğimde araç zarar görücekmiş gibi hissediorum sanki amortisör yukarıya vurucakmış gibi gelio çok sert girdiğimde aracın içinde sallanıorum ve löb diye bi ses gelio içeriye... bu lastiklerden de kaynaklanıo olabilir süspansiyon sisteminin sert olmasından da kaynaklanıo olabilir... belki bu konuda teknik bilgisi olan bir arkadas yardımcı olabilr bize fikirleriniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rizakilic

quote:

Orijinalden alıntı: hun_estergon

yaa pedal ayağımı iktiriyo diyom hakketen öylemi ? şaşırdım yaa.. bozulmuş makine gibi geliyo sesi :)

valla bence polonun abs si gayet normal benim eski civic in abs sini görecektin ayağını ittirmeyi bırak tekmeliyodu resmen

Sen birde Megane II leri görsen pedal yaratığa dönüşüyodu. =)

Renaultlarda ABS çok erken devreye girer ilk arabam 2003
    megane alize idi oradan bilirim

• Aracın üzerinde orjinal jant ve lastik var dunlop marka. Benim sorunum kasiste değil sadece yüksek hızla araba hoplarken sorun yapıyo.
  • quote:

Aracın üzerinde orjinal jant ve lastik var dunlop marka. Benim sorunum kasiste değil sadece yüksek hızla araba hoplarken sorun yapıyo.

sizin dunloplar yumuşak hamurlu sanırım benmkiler sert hamurlu lastik o yüzden kasisleri ve yolu daha fazla hissediyor olabilirim.
  • Arkadaşlar selam,

Necvox dva939hd ye amblemden açılan geri kamera uygun mudur acaba bileniniz var mı ? soketleri standart mı ?
  • Arkadaşlar cobra park sensörü kullanan var mı ? Varsa memnunmusunuz ? Ben ön-arka taktırmayı düşünüyorum yetkili serviste .. Sanırım kalan mesafeyi de yazıyormuş ama ???

http://www.youtube.com/watch?v=VkMPivux7kY

Bir de doğuş oto'da plakalığa takılan , markası "META" olan bir sensör varmış. Park sensöründen daha uygun fiyatlı .... bu konuda bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro82 -- 25 Aralık 2011; 17:42:58 >
  • Merhaba Arkadaşlar.

dci motor Türkiye'ye gelir gelmez (2007 Kasım) aldım. 2008 Model Note 1,5 dci Tekna, Sütlü Kahve. Önceki aracım Opel Astra'dan sonra biraz malzeme kalitesi beni ilk zamanlarda düşürdürmüş olsa da zamanla bir eksiklik hissetmediğim gibi, 6'lı CD Changer, Bluetooth, Direksyondan Telefon, yol bilgisayarı vb erişimi, otomatik klima, gibi zamanının ötesinde donanımı ve MANTIK DIŞI yakıt ekonomisi nedeniyle araca fazlasıyla bağlandım.

Neredeyse dört yıldır her gün kullanmama, 70 000 kilometreyi geçmeme rağmen aracım yepyeni duruyor. Hala severek kullandığım aracımla ilgili çok büyük bir problemim var. Bu problemi sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim.

Arkadaşlar ben bu araçtan ayrılamıyorum. Neredeyse iki yıldır araç bakıyorum kendime. Aracımın sıfır fiyatlarına yakın, biraz üstü biraz altı fiyatlar için gezmediğim galeri, test etmediğim model kalmadı. Bu aracın muadili bir araç malesef bulamadım. Nissan Note 1,5 Tekna kesinlikle hatalı üretimdir. Bu aracı 33.000 TL ye aldım. O zaman da fiyatına göre artısı çok olan bir araçtı, bugün de böyle.

Gönlümde yıllardır VW Golf var. Golf'ü hep sevmişimdir ancak ekonomik nedenler (malum, Comfortline TDI Golf bugün 56.000 TL, benzinlileri ise pek bütçe dostu sayılmaz) ile bir türlü Golf alamadım. Öyle görünüyor ki en az bir belki iki yıl kadar Golf alamayacağım.

Bugün fırsattan istifade edip yine galerileri gezdim. Aracımın kilometresi yükseliyor ve herhangi bir sıkıntısı olmadığı halde artık yavaş yavaş değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Gönlümde Golf olduğu halde bütçemi de düşünerek en azından birkaç sene idare etsin, model yenilensin, değişiklik olsun diye VW Polo Comfortline 1,4 TSI almayı aklımdan geçirdim.

Evet araç kesinlikle çok daha küçük ve 2008 model Note'uma göre bile oldukça vasat bir donanım seviyesinde. Benzini zaten hiç katmıyorum hesaba. Ancak hem bütçemi ve aracımın değer kaybetme sürecini hem de değişiklik isteğimi göze alınca, daha kaliteli malzeme yapısına sahip olduğuna inandığım ve biraz da görünüşüne oldukça ısındığım yeni Polo'nun güzel bir basamak olduğu düşüncesindeyim.

Bu sorumu adil olması açısından hem Nissan hem de VW alt başlıkları altında paylaşıp görüş almaktır niyetim. Sorumu es geçmeyip, değerli görüşlerinizi, birkaç cümle ile bile olsa belirtip fikir paylaşımı yaparsanız gerçekten memnun olurum.

İlginiz için teşekkür eder, aracınızla güvenli ve keyifli seyirler dilerim. Saygılarımla.

• @mavincan

Polo Comfortline 1.4 motorda TSI yoktur MPI motor vardır.
    Genel olarak Volkswagen Polo modellerinin hiçbirinde TSI motor yok varda yurtdışında satılmakta.1.2 TSI olarak

1.4 MPI 85 ps güç üretmektedir.
  • @Revolution

Bilgi için teşekkürler. VW grubundan pek anlamadığım ortada :) Elbette bu sadece bir detay, benim için sadece benzinli bir motor. Konu ile ilgili görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavincan

Merhaba Arkadaşlar.

dci motor Türkiye'ye gelir gelmez (2007 Kasım) aldım. 2008 Model Note 1,5 dci Tekna, Sütlü Kahve. Önceki aracım Opel Astra'dan sonra biraz malzeme kalitesi beni ilk zamanlarda düşürdürmüş olsa da zamanla bir eksiklik hissetmediğim gibi, 6'lı CD Changer, Bluetooth, Direksyondan Telefon, yol bilgisayarı vb erişimi, otomatik klima, gibi zamanının ötesinde donanımı ve MANTIK DIŞI yakıt ekonomisi nedeniyle araca fazlasıyla bağlandım.

Neredeyse dört yıldır her gün kullanmama, 70 000 kilometreyi geçmeme rağmen aracım yepyeni duruyor. Hala severek kullandığım aracımla ilgili çok büyük bir problemim var. Bu problemi sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim.

Arkadaşlar ben bu araçtan ayrılamıyorum. Neredeyse iki yıldır araç bakıyorum kendime. Aracımın sıfır fiyatlarına yakın, biraz üstü biraz altı fiyatlar için gezmediğim galeri, test etmediğim model kalmadı. Bu aracın muadili bir araç malesef bulamadım. Nissan Note 1,5 Tekna kesinlikle hatalı üretimdir. Bu aracı 33.000 TL ye aldım. O zaman da fiyatına göre artısı çok olan bir araçtı, bugün de böyle.

Gönlümde yıllardır VW Golf var. Golf'ü hep sevmişimdir ancak ekonomik nedenler (malum, Comfortline TDI Golf bugün 56.000 TL, benzinlileri ise pek bütçe dostu sayılmaz) ile bir türlü Golf alamadım. Öyle görünüyor ki en az bir belki iki yıl kadar Golf alamayacağım.

Bugün fırsattan istifade edip yine galerileri gezdim. Aracımın kilometresi yükseliyor ve herhangi bir sıkıntısı olmadığı halde artık yavaş yavaş değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Gönlümde Golf olduğu halde bütçemi de düşünerek en azından birkaç sene idare etsin, model yenilensin, değişiklik olsun diye VW Polo Comfortline 1,4 TSI almayı aklımdan geçirdim.

Evet araç kesinlikle çok daha küçük ve 2008 model Note'uma göre bile oldukça vasat bir donanım seviyesinde. Benzini zaten hiç katmıyorum hesaba. Ancak hem bütçemi ve aracımın değer kaybetme sürecini hem de değişiklik isteğimi göze alınca, daha kaliteli malzeme yapısına sahip olduğuna inandığım ve biraz da görünüşüne oldukça ısındığım yeni Polo'nun güzel bir basamak olduğu düşüncesindeyim.

Bu sorumu adil olması açısından hem Nissan hem de VW alt başlıkları altında paylaşıp görüş almaktır niyetim. Sorumu es geçmeyip, değerli görüşlerinizi, birkaç cümle ile bile olsa belirtip fikir paylaşımı yaparsanız gerçekten memnun olurum.

İlginiz için teşekkür eder, aracınızla güvenli ve keyifli seyirler dilerim. Saygılarımla.

hocam siz hiç polo tdi veya blumotion serisi hiç düşündünüz mü? bilmiyorum ama bizim pololarında bezinli de çok yaktığını söylüyorlar ben yanlış anlamadıysam diğer arkadaşlardan(yanlışım varsa düzeltsin polocu arkadaşlar). bence siz kredi çekmeyeceğim diye düşünüyorsanız ikinci el tdi vw golfleri inceleyin derim(daha geçen gün ikinci el 2008-2009 ARASI passat alındı en full olanı ve de dsg li olanı alındı 45-50 bin arasına YANİ SIFIR GOLF ALINMAZ DİYORUM ŞUAN İÇİN DİYORUM).

ayrıca aile babası iseniz polo küçük kaçabilir teknadan sonra ama eğer bekarsanız benim gibi polodan KRALI YOK DERİM (BENİM GÖRÜŞÜM).

PS: golf ayrı bir zevktir işte ama BENZİN VE ARABA FİYATLARINDA ÖTV KALKTIĞI ZAMAN GOLF'E BİNİLİR O ZAMAN....

• @dt_berk

Açıkçası uzun süre binerim diye düşünmediğim için TDI veya Bluemotion fiyatlarına çıkmayı düşünmemiştim. Genç bir aileyiz ve şimdilik ekstra hacim ihtiyacımız pek yok :) İkinci ele de bir türlü ısınamadım :( benim kadar temiz kullanan birini bulmam lazım ki gerçekten çok zor. Nadiren denk gelir, çok aramak lazım. Yine de bakmakta fayda var dediğiniz gibi. İlginize teşekkürler.
  • Üstadım sizi ancak eski arabanızın sıfırı keser . Eski arabam golf idi , ama 1 haftadır 2012 polo kullanıyorum . Golf'ü aradığım oluyor ara sıra , dolayısı ile beklentilerinizi biraz törpüleyecekseniz polo çok güzel ve yeterli bir araba ama yılda 15-20 bin kilometre yol yapacaksanız dizelini alın derim . Ama en başta da yazdığım gibi siz 2012 note bakın bence ...

Arkadaş plakaya monte edilen park sensörleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro82 -- 25 Aralık 2011; 21:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro82

Üstadım sizi ancak eski arabanızın sıfırı keser . Eski arabam golf idi , ama 1 haftadır 2012 polo kullanıyorum . Golf'ü aradığım oluyor ara sıra , dolayısı ile beklentilerinizi biraz törpüleyecekseniz polo çok güzel ve yeterli bir araba ama yılda 15-20 bin kilometre yol yapacaksanız dizelini alın derim . Ama en başta da yazdığım gibi siz 2012 note bakın bence ...

Arkadaş plakaya monte edilen park sensörleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?

ben hiç golf kullanmadım sadece jetta kullandım çok oturaklı bi araçtı sürüşü keyif veriodu...polo ile aman aman fark olmasa da hissedebiliosun...ben bi kaç kez kullandığım için farkı çok iyi tarif edemiorum...bundan sonraki aracım golf yada jetta olsun istiorum... artık 6-7 sene sonra tabi yeni kasalar geldiğinde:) gerçekten polo ile golf arasında ciddi farklar varmı sürüş keyfi konfor vs...? farkları tasvir ederseniz sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkos -- 25 Aralık 2011; 21:45:53 >

• @mavincan dizel almanız daha mantıklı cok km yaptıgınız ıcın, nıssan genıs olsada japon oldugu ıcın yol sesı alan bır arac poloyu aldıgınızda bunu anlıcaksın en azından ben pejodan sonra bu farkı anlamıstım . Bagajı kucuk olsada b segmentıne gore genıs bır araba aslında, 1.84 boyum var ama koltukları oyle bır yapmıslar kı arkadakıler bıkere olsun koltugunu cek demedıler.) benım aracım 1.6tdi ve bu araca bu motor fazla hıc sakaya gelmıyor arac altınızdan hemen kacıyor ve ekonomikte, ogrencıyım 30 tl dızel (3.90tl) ıle sehırıcı bakırkoy avcılar florya kcekmece guzergahları arasında 120 km gezdırıyor..
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.