Şimdi Ara

vw polo classic 97 model tekleme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Öncelikle aracım 97 model polo classic.Aracım 1.2.3.4.5 viteslerin yarısından sonra gaz kullanırken tekleme yapıyor,titriyor ve araç çekişten düşüyor.Hem benzinde hem gazda yapıyor acaba bunun sebebi ne olabilir?

• Aracin bosta iken kac devre kadar cikiyor kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bu sikintiyi sanayii de cozdurmen cok zor distributorden buji buji kablolarina atesleme bobinine kadar degistirirler son olarak beyne atarlar sucu ilk bakmani tavsiye edecegim yer eger aracin ozellikle boşta 6_7 bin devirlere kadar cikmadan gaz kesmeye geciyorsa yanina bir arkadasini alip motoru calistir emme manifuldunun sag altinda bir kablo tomari goreceksin plastik bir takoz vardir birlesim yerinde o takozu elinle bastir biriniz gaza bassin eger duzelirse o takoz gevsemis demektir arac tamamen sogukken sikildiginda sikinti cozuluyor.

• isa1975 İ kullanıcısına yanıt
    hocam oncelikle mesajiniz icin tesekkurler.Oncelikle sanayi ile ilgili dediginiz cok dogru.Ben oncelikle tamircinin demesiyle orjinal distributorun yerine yan sanayi yeni bir distributor aldim ama nafile.Sonra ozel bir tamircinin orjinal distributore bakmasiyla Allahtan atmadik orjinal distributorun sorunsuz oldugunu ogrendim.Adam bize distributorun bir ayarini yapmamiz gerektigini soyledi.Umarim hallolur😐

• isa1975 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araç polo classic 1997 model aft motor manifoltun sağ altında kablo yumağı var demişimiz plastik tokoz elinizle bastırın ben bu kısmı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• Dswerti D kullanıcısına yanıt

Hocam sizdede mi tekleme sorunu var?Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.