Şimdi Ara

VW Polo 6R - debriyaj hakkında bilgi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , 2013 Kasım trafiğe çıkışlı 1,2 Benzinli manuel polom var, Aracın ilk sahibiyim ve aracım 45.000 km de.Aracın debriyajı biraz yumuşamış gibi hissediyorum araç sıfır iken biraz daha sert idi.Geçenlerde Doğuş a gitmiştim,aracım ile test sürüşü yapan danışman arkadaş debriyajın biraz sertleşmiş dedi.Oysa ki kullanımda hissettiğim eskisine göre daha yumuşak.Sanırım debriyaj yumuşadığında sertleşmiş mi deniyor bilmem anlam veremedim..neyse yenisi nekadar diye sorduğumda biraz pahalı 1500 i görüp geçebilir deyince bi höh dedim artik yetkili servisi bırakma zamanı geldi bu aracın dedim.
    Diyeceğim şu ki bu debriyaj yumuşaması nedir?
    Neden kaynaklı(İstanbulda aracı kullandım bol bol trafiklere girdim sanırım bundan ama yarım debriyaj kullanmam aracı nice yıldızda trafiklerde sıkıştım bir kere bile yanık balata kokusu vs almadım yarım debriyaj yerine el firenini tercih ediyorum daha 45.000 km de böyle olması biraz tuhafıma geldi )
    Sıfır aracın 45.000 Km de debriyaj yumuşatması mı sertleşmesi mi artık nasıl tarif ediliyor ise sizce normalmidir?
    sıfır debriyaj setinin normalde ömrü nekadar oluyor?sizce bu durumdaki aracım beni yolda bırakmadan daha nekadar kullanabilirim?
    aklımdaki sorular bunlar sanırım.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa minnettar olurum.Üşenmeyip yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.