Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.525.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caltunay

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sayın C. Altunay,

Tam doğru yere geldin arkadaşım. En tam ve dolu bilgileri burada bizden alabilirsin. Hayırlı ve uğurlu olsun
    Bence SEDEFLİ SİYAH veya BEYAZ en güzel renklerden birisi ama GÜMÜŞ de gördüm ve harika duruyordu.

quote:

Merhabalar,
    Bu cuma günü siparişini vererek Passat CC alacağım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hemen hemen bu başlıktaki bütün yazıları okudum ve bir çok soruyu kafamda netleştirdim. Babam Passat, ben Golf ve kardeşimde Polo kullandığı için VW araçlarının zaten yabancısı değilim. Ama bu kadar dolu bilgiyi bir arada bulmuş olmak beni sevindirdi.

Benim için araç alımında filo indirimi söz konusu. Bu sebeple Audi A4 1,8 TFSI 160Hp Multitronic (Advance paket ve konfor paket eklenmiş durumda- Bu paketlerde deri döşeme ve sunroof da dahil bir çok aksesuar mevcut) ile Passat CC 1.8 160HP Tiptronic hemen hemen aynı fiyata geliyor. Aslında CC' ye binip kullanana kadar Audi taraftarıydım. Ama CC' yi görüp kullandıktan sonra fikrim değişti

Araçta sunroof olunca renk olarak beyazı beğeniyorum. Sunroof ile renkler kontrast duruyor ve mükemmel bir görüntü ortaya çıkıyor. Sunroof olmadığı için beyazı eledim. Sedefli siyah her arabaya yakışır ama Passat' da ayrı bir güzel duruyor Aracın sportif yapısını da göz önüne alınca siyah veya mavi tercih doğru gibi görünüyor. Sanırım sedefli siyah ile noktayı koyacağım.

Hafızalı yan aynalar, karartılmış arka camlar ve elektrikli koltuklar için fikriniz nedir ? Çok kullanmayacağımı düşündüğüm için boşa masrafa girmemeyi düşündüm. Sadece karartılmış arka camlar inanılmaz şık bir görüntü kattığı için onu düşünüyorum.

Aracın üzerindeki RCD510 model radyo-teyp bana yeterli göründü. Ama okuduklarımdan anladğım kadarıyla bu modelin üzerinde navigasyon modülü yok. Navigasyon benim için büyük bir artı. Navigasyon için VW içinde bulunabilecek bir çözüm var mı ? Araca dışardan müdahele gerektirecek aksesuarlar takmak ve görüntü bütünlüğünü bozmak istemiyorum.

Son olarak 18" jantlar için ne düşünüyorsunuz fikrinizi söylerseniz sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.

Sevgili Caltunay,

17 inch Jant kullanan bir olarak 18inch işine çok temkinli yaklaşmanı öneririm. Görünüş olarak insanı baştan çıkaran bu güzellik kullanım olarak ( özellikle Türkiye yolları için ) büyük dezavantaj getiriyor.
    Eğer ki günlük kullanımında otoban harici yollar mevcut ise tavsiyem 17inch'e razı olmandır. Fakat bu konu zevk meselesi olduğu için son karar herzaman olduğu gibi kullanıcak kişiye aittir.
    Seçimin her ne olursa olsun zevkle kullanacağına eminim.

Yeni aracın hayırlı olsun
    Mert
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Sayın caltunay
    Öncelikle aracının şimdiden hayırlı olmasını dilerim. İmzamdaki aracı kullanan biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki Passat CC muhteşem bir tercih. Gerçekten bu araca binip DSG'yi D konumuna getirip gazpedalına dokunduğunuzda yaşadığınız his anlatılır türden değil.. Ben Aracını haziranda almış biri olarak Leoparımın koltuğuna her oturuşumda aynı hazzı yaşıyorum. Umarım bu en kısa sürede size de nasip olur..
    Öncelikle şunu söylemek isterim klasik olabilir ama Derin siyah bu aracın olması gereken renk. Kesinlikle siyahtan vazgeçmeyin.

Daha önceki Passatımızda full elektrikli ve hafızalı koltuk ve yan aynalar vardı. Ayırca bunu 2 farklı anahtara kaydedip tamamen 2 farklı ayarda kullanabiliyordunuz. 6 Yıl boyunca bu sistem bana çok fayda sağladımı derseniz açıkçası olumlu yanıt veremem. Eğer aracı tek kişi kullanacaksa yada kullancak kişilerin boyları benzer ise kesinlikle onca para vermeye gerek yok. Eksiklğini bile hissetmezsiniz.

Karartılmış camlar sadece arka camlar için alınabiliyor. Maliyeti nedir bilmiyorum ancak 500 eurodan aşağı değildir. Onun yerine 3 te bir fiyata benim yaptığım gibi tüm camlarınızı güvenlikli 1 numara film yaptırabilirsiniz. Hem tüm camlarınız filmlenmiş ve güvenlik kazanmış olur hemde görüntü olarak büyün camlar yapılacağı için daha komple bir görüntü oluşur diye düşünüyorum.

RCD 510 için ekstra para ödemeyin derim. Onun yerine aracı RNS 300 ile sipariş edip hem fiyattan kazanırsınız hemde aracınız dahili GPS anteni ile gelmiş olur. Sonrasında da RCD 510 a ekstradan vereceğiniz para ile Ender Elektronikten bir RNS 510 alırsınız.. Hem navigasyon hem DVD hem 30 gb hafızanın keyfini yaşarsınız. Bu sistemi ileride çok daha geliştirebilmeniz mümkün. (Bluetooth, Harici disk bağlama, Car pc vs. örneklleri topicte mevcut)

Son olarak 18'' Interlagos jantlara gelinceee... Aracın orjinal Jantlarıda muhteşem ama bu Jant gerçekten benide benden alıyor Eğer bu jant için istenilen farkı vermeyi göze alacak maddi gücünüz ve cesaretiniz (paranızın olsa bile o farkı vermek cesaret ister ) varsa alın. Ama yok bir jant için bu fazla diyorsanız benim gibi replicasını bekleyin Orjinal için en az 1500 euro istiyorlardır diye tahmin ediyorum. Replicası çıktığında en fazla 800 lira olur..

Bu arada bi-xenon sipariş etmekten kesinlikle vazgeçmeyin.. Araca binip farları yaktığınızda motorlu merceklerin ışık dansını izlemek ne pahasına olursa olsun harikulade..

Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur.. Aramıza şimdiden hoşgeldiniz.. Umarım aracı aldıktan sonrada katılımınız devam eder benim Leoparımda yanlızlıktan kurtulmuş olur
    Sağlıcakla kalın

Edit: Ekleme

Sayın sevensleepers1907,
    öncelikle verdiğiniz detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizden de duyduktan sonra derin siyahta tamamen netleştim diyebilirim. Bu renkte aracı görmememe rağmen yakışacağına eminim.

Aracı sadece ben kullanacağım. Bu sebeple dedikleriniz de haklısınız. Malesef araç alırken de sürekli konusunu yaptığımız ve yakındığımız ÖTV-KDV handikapı aksesuarda da kendini gösteriyor. Liste fiyatı olsa almak isterdim ama şu durumda benim için boşa harcanan bir para gibi geliyor.

Karartılmış arka camların liste fiyatı 210 Euro ama öderken 400 Euro gibi bir maliyete geliyor. Sanırım sonradan film yaptırmayı tercih edeceğim.

RCD 510 Radyo-teyp 1.8 motor seçeneğinde standart olarak görünüyor. VW standart görünen bir aksesuarı değişim yaparmı bilmiyorum. Eğer bu şansım varsa (birazdan soracağım) dediğiniz seçenek mantıklı görünüyor. Daha önce söylediğim gibi navigasyon benim için önemli.

Jant konusunda ise, aracı alacağım firma ile özel bir anlaşma yaparak, aracın üzerindeki janta fark vererek 18" jant almayı düşünüyorum. Normalde yaptıkları bir uygulama değil ama benim için yapacaklarına inanıyorum. Umarım olur ve 18" jantların tadına varabilirim

Bi-xenon farları zaten pazarlığın içine dahil ettim. Zaten bu sınıftaki bir araçta opsiyonel olmasının mantığını anlayamıyorum. Sonuçta artık lüks değil güvenlik ile ilgili gerekli bir donanım. Tabi bu tamamen firmaların pazarlama stratejisi ile alakalı. En pahalı donanım kalemlerinden birini alt modele koyarsa (CC 1.8 ), sadece motor farkı için üst model aracı (CC 2.0)satmak zor olacaktır

Sizin yazdıklarınızdan ve aracınızın resimlerinden anladığım kadarıyla sizin aracınız ve benim düşündüğüm aracın donanımları arasında VW sitesinde görünen dışında da farklılıklar var. VW sitesinde 2.0 TDI ve 1.8 TSI' da RCD 510 model radyo-teyp görünüyor. Ama sizin eski yazılarınızda gördüğüm kadarıyla size farklı bir model gelmiş. Ayrıca sizin aracın koltuk rengine bayıldım ama şu anda benim gördüğüm kataloglarda bu renkler yoktu. Acaba mahsuru yoksa aracınızın iç döşemesindeki renk tercihinizi öğrenebilirmiyim ? Katalogda Mısır Püskülü Beji / Siyah olarak geçen bir renk var. Sizinkine yakın bulabildiğim tek renk o.

Bir aksilik olmazsa cuma günü siparişi vereceğim ve 2010 Ocak sonu aracımı teslim alacağım. Aldıktan sonra yapacağınız ilk toplantıya bende iştirak ederim

Vermiş olduğunuz bilgiler ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 14 Ekim 2009; 15:48:54 >
  • SAYIN caltunay çok özel değilse filo indirimi ile ne kadara alıyorsunuz.kısmetse yılbaşına doğru düşünüyorum.özelse pm atabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

SAYIN caltunay çok özel değilse filo indirimi ile ne kadara alıyorsunuz.kısmetse yılbaşına doğru düşünüyorum.özelse pm atabilirmisiniz?

Sayın erceylan,
    Fiyat konusu biraz sıkıntılı olduğu için söylemem çok uygun olmaz (Şirket için toplu alımımız söz konusu). Ama şunu söyleyebilirim;
    Toplamda 450 araç için yapılan bir pazarlığın içinde alıyorum. O yüzden ekstrem bir fiyat söz konusu. İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 14 Ekim 2009; 15:51:25 >
  • 160. üye

hoşgeldin

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
    The_Legolas 2010 Model Passat 1.6 102 BG Trendline Derin Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbasaran

quote:

quote:

Sayın C. Altunay,

Tam doğru yere geldin arkadaşım. En tam ve dolu bilgileri burada bizden alabilirsin. Hayırlı ve uğurlu olsun
    Bence SEDEFLİ SİYAH veya BEYAZ en güzel renklerden birisi ama GÜMÜŞ de gördüm ve harika duruyordu.

quote:

Merhabalar,
    Bu cuma günü siparişini vererek Passat CC alacağım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hemen hemen bu başlıktaki bütün yazıları okudum ve bir çok soruyu kafamda netleştirdim. Babam Passat, ben Golf ve kardeşimde Polo kullandığı için VW araçlarının zaten yabancısı değilim. Ama bu kadar dolu bilgiyi bir arada bulmuş olmak beni sevindirdi.

Benim için araç alımında filo indirimi söz konusu. Bu sebeple Audi A4 1,8 TFSI 160Hp Multitronic (Advance paket ve konfor paket eklenmiş durumda- Bu paketlerde deri döşeme ve sunroof da dahil bir çok aksesuar mevcut) ile Passat CC 1.8 160HP Tiptronic hemen hemen aynı fiyata geliyor. Aslında CC' ye binip kullanana kadar Audi taraftarıydım. Ama CC' yi görüp kullandıktan sonra fikrim değişti

Araçta sunroof olunca renk olarak beyazı beğeniyorum. Sunroof ile renkler kontrast duruyor ve mükemmel bir görüntü ortaya çıkıyor. Sunroof olmadığı için beyazı eledim. Sedefli siyah her arabaya yakışır ama Passat' da ayrı bir güzel duruyor Aracın sportif yapısını da göz önüne alınca siyah veya mavi tercih doğru gibi görünüyor. Sanırım sedefli siyah ile noktayı koyacağım.

Hafızalı yan aynalar, karartılmış arka camlar ve elektrikli koltuklar için fikriniz nedir ? Çok kullanmayacağımı düşündüğüm için boşa masrafa girmemeyi düşündüm. Sadece karartılmış arka camlar inanılmaz şık bir görüntü kattığı için onu düşünüyorum.

Aracın üzerindeki RCD510 model radyo-teyp bana yeterli göründü. Ama okuduklarımdan anladğım kadarıyla bu modelin üzerinde navigasyon modülü yok. Navigasyon benim için büyük bir artı. Navigasyon için VW içinde bulunabilecek bir çözüm var mı ? Araca dışardan müdahele gerektirecek aksesuarlar takmak ve görüntü bütünlüğünü bozmak istemiyorum.

Son olarak 18" jantlar için ne düşünüyorsunuz fikrinizi söylerseniz sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.

Sevgili Caltunay,

17 inch Jant kullanan bir olarak 18inch işine çok temkinli yaklaşmanı öneririm. Görünüş olarak insanı baştan çıkaran bu güzellik kullanım olarak ( özellikle Türkiye yolları için ) büyük dezavantaj getiriyor.
    Eğer ki günlük kullanımında otoban harici yollar mevcut ise tavsiyem 17inch'e razı olmandır. Fakat bu konu zevk meselesi olduğu için son karar herzaman olduğu gibi kullanıcak kişiye aittir.
    Seçimin her ne olursa olsun zevkle kullanacağına eminim.

Yeni aracın hayırlı olsun
    Mert

Merhaba Mert Bey,
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha önce jant konusunda çok fazla tecrübem oldu. 17", 18" ve 19" jant kullandım. 18" ve özellikle 19" jant kullanırken keşke dediğim anlar oldu. Ama o görüntüye değer diye düşünüyorum İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AB27

quote:

1.6 TDI PASSAT henüz Türkiye'ye gelmedi, hatta gelmesi dahi şüpheli şu anda, çünkü 2.0 TDI ve 1.4 TSI'lerin arasına nasıl konumlandırılacağı belli değil. 1.4 TSI'den pahalı ama 2.0 TDI'den ucuz olacaksa arada yukarıda (ileriye) veya aşağıya (geriye) adım attıracak mesafe kalıyor ve bu da alıcının aklının karışması demek.

Taner Abi pardon babamla konuştum araç 1.6 dizel değiş 1.4 TSI'imiş.

Bu arada PASSAT kullananların bir ayrıcalık yaşadığı bir gerçek,sizinde çevrenizde böyle tepkiler,yüksek ilgi gördüğünüz oluyormu ?

AB27 arkadasim,

Yeni 2010 Model Passat 1.4 TSI araciniz hayirli olsun, allah kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Aramiza Hosgeldin.

Soruna gelince, herkezin bakmasi cok normal nedeni ise Passat Türkiyede Prestije sahip olan bir Otomobil olmus. Ben aracima bile tepe tirnaga yolda, kirmizi Lambalarda hep incelediler, hatta ve hatta burayada yazmistim bir ara bu sene izindeyken kirmizi Lambada biri el kol hareketi cekip cami indirmemi söyledi indirdim ve aracimin güzel oldugunu vs... söyledi tabiki sonra fiyatini. Biri evimin önünde iyice incelemisti, gece nöbet bile tuttum korkumdan, icindeki cihazi calarlar diye. Buna alismalisin artik :)) .

Saygilar Yasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

160. üye

hoşgeldin

Beni de 160,5 olarak düşünebilirsiniz. İnşallah ocak sonu 161 olurum
  • 102 beygir motor kalkışlarda falan biraz yavan kalıyor. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bunun dışında bir kusuru da arka koltuklarda tavan biraz alçak kalıyor.Ama gerçekten KLAS bir araç. İnsanların yaklaşımları konusunda Sayın Taner Göde nin tespitleri gerçekten mükemmel şekilde doğru. Bir de beni grup listesine ekler misiniz?
  • quote:

Sizin yazdıklarınızdan ve aracınızın resimlerinden anladığım kadarıyla sizin aracınız ve benim düşündüğüm aracın donanımları arasında VW sitesinde görünen dışında da farklılıklar var. VW sitesinde 2.0 TDI ve 1.8 TSI' da RCD 510 model radyo-teyp görünüyor. Ama sizin eski yazılarınızda gördüğüm kadarıyla size farklı bir model gelmiş. Ayrıca sizin aracın koltuk rengine bayıldım ama şu anda benim gördüğüm kataloglarda bu renkler yoktu. Acaba mahsuru yoksa aracınızın iç döşemesindeki renk tercihinizi öğrenebilirmiyim ? Katalogda Mısır Püskülü Beji / Siyah olarak geçen bir renk var. Sizinkine yakın bulabildiğim tek renk o.

Bir aksilik olmazsa cuma günü siparişi vereceğim ve 2010 Ocak sonu aracımı teslim alacağım. Aldıktan sonra yapacağınız ilk toplantıya bende iştirak ederim

Vermiş olduğunuz bilgiler ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Sayın caltunay,
    Söylediğiniz gibi VW'nin o dillere destan!!! internet sitesinden benim araç içinde standart donanımda RCD 510 gözüküyor. Ancak benim arabada RNS 300 gelmiş. Aslında bir bakımdan söylediğim gibi iyi olmuş. Çünkü bu sayede araca GPS anteni çekmekle uğraşmamış olduk. RNS 510'u takar takmaz çalıştı.
    Yine sitenin azizliği olarak sizin benzetemediğiniz koltuk döşeme rengi aslında benim araçta gördüğünüz Mısır Püskülü Beji.. Maşallah siteye öyle bir fotoğraf koymuşlarki gerçeği ile arasında ilişki kurmak mümkün olmuyor.
    Koltuk kombiasyonu olarak gerçekten oldukça şık ve ferah bir renk kombinasyonu.. Aracı siyah alırsanız mutlaka bu renk döşeme tercih edin.. Ama full deri değil.. Deri alcantre karışık mısır püskülü beji..
    Doğuş her ne hikmetse Her CC yi bir ekstra donanımla getiriyor. Benim şansıma da elektrikli arka perde gelmiş.. İyiki de gelmiş diyorum.. Düğmeye basışla perdenin hareket etmesi süper oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

Üzgünüm kodlarla ilgili elimde hiçbir şey yok.ancak ender elektronik metin yapabilir.yada benim elimde cihaz olsa yapabilirdim.

sercan

metin şimdi daha da uzakta salı günü çine gitti.herhalde bir hafta yok.

Teşekkürler servisteki ustaya yurtdışı forumlarından anladığım kadarı ile anlatmaya çalışıcam. İstanbulda olsaydım ender elektroniğe kesinlikle uğrardım yaptırmak istediğim birkaç şey daha var çünkü. Teşekkürler.

Batuhan ...
  • Yaklaşık 2 aydır Passat 1.6 kullanıyorum.

Araçtan inanılmaz memnunum. Hele o direksiyona dokunmak müthiş bir haz veriyor.
    İçindekilere verdiği güven ise bambaşka.

Aracı alırken motor yeter mi, aracı kaldırır mı diye çok düşünmüştüm.

Şuan net olarak söyleyebilirim ki kesinlikle en ufak sorun yok. Ne sollamalarda, ne hızlanmalarda.

Araç 3200km oldu, yakıt olarak 8,2 / 100 km ortalamasıyla kullanıyorum.

Uzun yolda 6,8-7L yaktığını da gördüm.

Kısaca araçtan çok memnunum, 1.6 alacaklar aracı test etsinler; kafalarında bir kuşku kalmasın.

Passat kullanmak ayrıcalıktır.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Perfect -- 9 Mayıs 2010; 15:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

Üzgünüm kodlarla ilgili elimde hiçbir şey yok.ancak ender elektronik metin yapabilir.yada benim elimde cihaz olsa yapabilirdim.

sercan

metin şimdi daha da uzakta salı günü çine gitti.herhalde bir hafta yok.

Biz gelsin diye uğraşırken taaa Çin'e gitmişBir gün gidip halledicez ama bakalım ne zaman herhalde babam gitmişken 1 kere gidelim herşeyi halledelim diye düşünüyor bu yıl içinde RNS taktırmayı düşünüyor yavaş yavaş aklına yatmaya başladı .
  • quote:

Merhabalar,
    Bu cuma günü siparişini vererek Passat CC alacağım. Özel bir durumdan doğan fiyat avantajı nedeniyle aracı Ocak 2010 sonunda teslim almak durumundayım. Haliyle araç banttan bana özel olarak çıkacak ve istediğim aksesuarları ekletme şansım var. Aslında standart olarak 1.8 TSI 160HP TIPTRONIK modelini almak istiyorum ve ekstra olarak sadece bi-xenon far ekletiyorum. Ama hala bazı kararsızlıklarım var. Donanım, renk, jant konularında ikilemde kaldım. Bu konularda yardımcı olabilecek, tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.

Aracın 1.8 TSI ve 2.0 TSI modellerini test ettim. 2.0 olağanüstü ama bana biraz pahalı geldi. Sürüş ve donanım anlamında 1.8 benim için gayet yeterli ve başarılı ama işte insanoğlu istedikçe istiyor Zaten bi-xenon araca entegre edilecek. Bunun ilk olarak dışında ısıtmalı aynalar, karartılmış arka camlar ve elektrikli koltukları düşündüm. Açıkçası yan ayna ve koltuklar bana gereksiz geliyor. Tabi bu gereksizliğin sebebi liste fiyatı ile 500 Euro civarında olan donanımın üzerine ötv ve kdv binince 1.000 Euro civarına gelmesinden kaynaklanıyor. Ama karartılmış camlar çok güzel duruyor ve bunun için maliyete katlanmayı düşünüyorum. Aracın üzerinde standart gelen 17" jantlar fena değil ama 2.0 üzerindeki 18" jantlara bayıldım. Eğer anlaşabilirsek 18" jantları almayı düşünüyorum. Renk konusu ise tamamen karmaşa. Ben AVEK' de aracın sadece beyaz ve açık kahverengi renklerini gördüm. Sunroof alacak olsam direk beyaz tercih ederim ama sunroof olmayacağı için Sedefli derin siyah veya metalik gölge mavi tercih edeceğim. Aslında forumdaki üyelerden gördüğüm kadarıyla birçok kişi mocca-antrasit tercih etmiş. Ama ben bu rengi göremedim. Renk konusunda ne tavsiye edersiniz, size göre CC' ye en çok yakışan renk nedir ?

Navigasyon konusunda ise malesef bilgi sahibi değilim. Zaten harici olarak kullanabileceğim Garmin navigasyon cihazım var. Ama güzelim ön paneli bu tür bir şey takarak bozmak istemiyorum. Eğer VW içinde çözebileceğim bir seçenek varsa o şekilde halletmeyi tercih ederim. Benim yazdıklarım dışında sizin mutlaka olmasını önerebileceğiniz donanım veya aksesuar varsa yazarsanız sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.

caltunay

Aramıza Hoşgeldiniz

2010 Passat CC 1.8 TSI 160 HP Aracınız Şimdiden hayırlı uğurlu olsun umarım 2010 ocak sonu sorunsuz bir şekilde alır ve uzun yıllar boyu kazasız belasız binersiniz...Bana göre bu araca ekstra bi-xenon yeter diğer özellikler zevk meselesi.Ama karartılmış cama o kadar para vereceğinze burda çok daha uygun fiyata cam filmi yaptırabilirsiniz hatta aracı satın aldığınız Bayi ile görüşüp araç geldiğinde direk cam filmi takabilirler biz öyle yaptmıştık aracı alırken filimli almıştık ve gerçekten çok faydasını gördük

Navigasyon konusunda ise VW den RNS310 alıp (Passat CC ile beraber geliyor sanırım gördüğüm tüm CC lerde bu vardı) RNS300 seçtiğiniz için araçta GPS anteni GSM anteni hazır olucak ve size sadece Ender Elektronik den RNS510 almak kalıcak ve bence almaya değer aracın içini komple değiştiriyor

Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler

VW Kasımpaşa Uzay Oto da çektiğim bir kaç CC

RNS300

Gümüş Gri de çok hoşuma gitti

Beyaz da hoş duruyor aslında hepsi çok güzel yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Ekim 2009; 20:56:01 >
  • Arkadaşlar bu akşam Adana Auto Show 2009 fuarına gidiyorum. Yanımda NIKON CoolPix 5200 de olacak (2005 yılında Almanya'da almıştım).

Aşağıdaki bir kare yakalarsam çekerim. Maça da yetişmeye çalışacağım. Umarım ikisi bir arada olur.

• quote:

160. üye

hoşgeldin

Aramıza Hoşgeldiniz

2010 Passat 1.6 102 HP Trendline Aracınız hayırlı uğurlu olsun sorunsuz bir şekilde uzun yıllar boyu kullanmanız dileğiyle...

Resimleri bekliyoruzz

Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler

Mete ustam yakın bir zamanda forumdaki üye sayısı +10 olabilir Güzel bir yazı hazırlayıp mahallemizdeki yaklaşık 10 Passatın camına koymayı düşünüyorum Bizim mahallede gerçekten çok sayıda Passat var belki diyorum foruma biri gelir diye ama artık bu işe el atmam lazım.

Şöyle bir istatistik kurdum
    1-)2.0 TDI 140 HP 6-DSG Hıghlıne + RCD510 Derin siyah
    2-)2.0 TDI 140 HP 6-DSG Exclusive İzlanda Grisi
    3-)2.0 TDI 140 HP 6-DSG Hıghlıne Gümüş Gri
    4-)2.0 TDI 140 HP 6-DSG Comfortline Gümüş Gri (GÜMÜŞ KAPLAN)
    4-)1.6 FSI 115 HP Comfortline Bej renkli
    5-)1.6 FSI 115 HP Comfortline Gümüş Gri
    6-)1.6 FSI 115 HP Comfortline Gümüş Gri
    7-)1.6 FSI 115 HP Comfortline Gümüş Gri
    8-)1.6 FSI 115 HP Comfortline Şeker Beyazı

Sabah 10 tane saydım ama şimdi 8 çıktı Aynı cadde üzerinde max.50metre fark ile duruyorlar 1 numaralı araç ile 4 numaralı araç aynı apartmanda oturuyor ikiside aynı otoparkta duruyor

Aynı zamanda 2 VW Yeni Polo(1 i beyaz , 1 i Kırmızı) + 2 VW Yeni Golf (1 i Siyah , 1 i beyaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Ekim 2009; 19:38:57 >
  • Arabamın 40.000 bakım işi uzamış başka bir Passat gönderdiler.
    2010 2.0 TDI 140 HP DSG highline.
    Üzerinde Passat CC direksiyon, Beyaz gösterge paneli ve RCD 510 vardı. Yener'cim ibreler Passat CC'deki gibi ilk çalıştırma esnasında oynamıyor. Bu sadece CC'ya has bir özellik galiba
    Highline olmasına karşın Sunroof yoktu. Bu nasıl oldu anlayamadım. Acaba 2010 highline modellerde sunroof standart değil mi ?

Motor olarak 170HP'lere kıyasla tahminimden fazla bir tork farkı var. Özellikle düşük viteslerde torkun düşüklüğü kendini daha fazla belli ediyor.
    Fakat yinede yeterince heyecan verici bir motor. Kabin içi sessizliğe 2010 modellerde daha fazla önem vermişler gibi.
    O kadar ses dinlememe rağmen çıtırdayan, tıkırdayan birşey göremedim.
  • quote:

Benim sorunum "yoğun dur kalk" işlemlerinde silkeleme ve dar yerlere manevra yaparken motorun stop etmesiydi.
    Mesela köprü trafiğinde dururken hareket ediyorsun, sen biraz gideriz diye düşünürken aniden trafik tekrar durur ya, bu sırada çok sarsıntılı boşa alma işlemi vardı.

Diğeri ise Passatın zar zor sığdığını en az 10 manevra yapılan bir alana park ederken şak diye motor stop ediyordu.
    Bunları ustaya söyleyince yazılım güncellemesi yapıldı ama işe yaramadı, hatta sarsıntılar arttı.
    Bunun üzerine mekatronik dedikleri elektronik kısmı değişecek dendi, belki servo motorları da değişecektir, tam soramadım.

Yazmayı unutmuşum, servisim General (Seyrantepe)

Ben memnunum, müşteri ilişkileri ve iletişim güzel. sabah güvenliğe araç teslim etmek ve tekrar ordan almak vs rahatlık. Geçen kasko bitti, gündüz telefonla görüştüm, gece 10 da poliçemi güvenlikten teslim aldım vs.

Mete Abim tekrar geçmiş olsum umarım tekrardan sorun yaşamazsın.

Uzay Oto da Carbon Clean uygulamasını her 50.000 Km de öneriyorlar ve fiyatı 300 TL civarı yanlız senin serviste Carbon Clean 75 Tl ye yapılmıştı.Biraz araştırdım internette ve gerçekten Carbon Clean Fiyat ortalaması 300Tl civarı ve dizel araçlarda 50.000km de bir öneriliyor ama senin motora başka bir uygulama mı yapıldı çünkü bizde 80 TL vererek motor içi temizleyici + motor yağına bir sıvı + Yakıta bir sıvı koymuşlardı.

Passatın sileceklerin fiyatları ne kadar acaba bizde değiştircez en yakın zamanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Ekim 2009; 19:56:16 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Malum VW'de ötv indirimi halen devam ediyor.Babam 1.6 102 hp trendline almak üzere,belki de aldı.Ben de bir haftadır belki alınca babama yardımcı olabilirim diye forumunuzu takip ediyorum.Ancak bazı arkadaşların arabaları bir "fors",bir "prestij" aracı olarak görmesini anlayamıyorum.Daha da açık konuşayım;bu yaklaşımdan son derece rahatsız oluyorum.Otoparktaki görevli,kebapçının sahibi,kahvedeki işsiz güçsüz adamlar bana saygı gösterse,ayağa kalksa ne olur,kalkmasa ne olur ? Yani Q7'ye binen adam fors ve prestij sahibi, lada samara'ya binen öğretmen saygıya değer değil.!!!Yazık benim ülkeme...
    38 yaşımdayım.Mütevazı arabalara binen üstat büyüklerim var.Gene profösör doktor mükelleflerim var.Herşey bir kenara bizim sitenin kapıcısı var.Arabası bile yok.Ama insanlıkları,efendilikleri,kariyerleri değil bir araba,uzay mekiği ile bile ölçülemez.
    Bir şeyi unutmayalım.Bunlar araba...Para verip aldığımız şeylerin bizleri esir almasına lütfen izin vermeyelim.
    Yanlış anlaşılmamak dileği ile herkese iyi akşamlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.