Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
43.727
Cevap
132
Favori
4.505.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertbasaran

    Jantları beğendiğine sevindim. Bende çok severek kullanıyorum.
    Passat'ın amortisör sistemi orjinal , herhangi bir alçaltma yapmadım.
    Arabada Annem , Babam Eşim ,Oğlum , Kızım ve Yeğenim var. Ayrıca Bagaj ağzına kadar model araba dolu.

    Bisiklet taşıyıcı konusuna gelince sana çok hak veriyorum. Bu tip taşıyıcılarda bisikletler arabaya zarar verebiliyor. Çok dikkatli montaj yapmak lazım. Birde resimini yolladığım tipte yani bisikleti sabitleyen taşıyıcılardan edinmek lazım.
    Bir önceki arabama bende bu yüzden zarar vermiştim.



    Mert Ustam,

    Aracına çok daha dikkatli bakınca içinde birileri olduğu belli oluyor .İlk bakışta araç alçaltılmışa benziyor 7 kişi + full bagaj.O kadar kişi passata iyi sığmışsınız valla.Jantlar gerçekten çok güzel aracı çok farklı gösteriyor.Hele sunroof açık off müthiş bir görüntü var.Allah kaza bela göstermesin.
    Bisiklet taşıyıcısını çok iyi araca sabitlemek lazım.Özellikle babam bisikletleri acayip bağlıyor.Hayatta oynamıyor semsert ip gerilmeleri.Ama passata bağlamaya korkuyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lord_danger

    Çok teşekkür edrim Sercan,cümlemize.Cam filmini iyiki söyledin boya korumayı yaptırmıştım zaten, şimdi 1 numara cam filmi de çektirecem.Çok saol iyi ki aklına geldi.



    Cam filmi Reflek Gümüş e çok yakışıyor.Hatta önlere 1 numara arkalara 2 numara yaparsan çok daha güzel oluyor bendekiler öyle (en ön cam yasak zaten)ön camlar 1 ,Arka camlar 2 çok daha güzel görünüyor.Hava güneşli olduğundan arkadan öne doğru renk açılıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efsane_m

    Arkadaşlar ben birazdaha araştırdım. bu site honkong sitesiymiş. çin malıymış. ve kargoyla gönderiliyormuş. burdaki fiyat 475 dolar. demekki bunu satanlar yüzde yüz kar koyuyo üzerine.


    Sizden önce ben de çok ve ayrıntılı araştırdım. Bu hususta samimiyetime güvenebilirsiniz. Hatta müşterim olan iki Gümrük Müşaviri ile doğrudan ve kurye ile ithalatı da görüştüm, 6-7 sayfa geriye giderseniz tüm açıklamaları görebilirsiniz. Bu forumun özelliği üyelerinin konuları çok ayrıntılı incelemeleri ve buraya bilgi eklerken sorumluluklarını da bilmeleri. Ürünün Çin malı olduğu doğru, Maisun ise Çin şirketi, Hong Kong şirketi değil, orada şubesi var. Merkezi Shenzen'de. DHL/TNT/UPS ile satın alıp ürünün ücretini ve 65 dolar nakliye ücretini PayPal ile ödeyebilir ve Türkiye teslimi gönderilmesini sağlayabilirsiniz ama ondan sonra başınıza gelecek olanlar tamamen size ait. Gümrük, ÖTV, KDV, Bandrol, Telekomünikasyon Kurumu, Garantiden Muafiyet Belgesi, CE Belgesi, Savunma Bakanlığından "OLUR" Yazısı, vb. bitmek bilmeyen bürokrasi sizi bıktırır.

    Yoksa Çin'den kurye ile getirmesini buradaki herkes çok iyi bilir. Bunu "satanlar" yüzde yüz kâr koymuyor. Bir defa ürün Çin'den üreticiden parası Çin'de havale edilerek ve Çin'de bir adrese teslim edilerek başka bir aracıya gönderiliyor, bu aracı (Çinli) cihazları bavul içerisinde getirecek olan kişiye teslim ediyor. Buraya getirecek olan kişi bavul hakkınden vazgeçerek cihazları kendisine ait olarak gümrükten geçiriyor. Daha sonra burada teslim alacak olan aracıya götürüyor. Aracıdan da size gönderek olan kişiye geliyor. Bu işlemlerin hepsi tanıdık ve rica ile oluyor, sadece para ile olmuyor.
  • Orjinalden alıntı: VW_Passat


    Orjinalden alıntı: borgmann



    @DH-ALEMDAR,

    bikmak deyil ama TAMİRLERDEN BIKTIM artik, her ay tamir yok orasi bozuk yok burasi bozuk. Tikirti sesleri Psikolojimi bozdu o ayri bir konu, sonunda kapilardan da gelmeye baslamisti , biksaydim emin ol ki baska marka alirdim ama PASSAT tan yine kararimi vazgecmedim.....

    Bu arada arkadaslar, sizce bu izlanda grisi nasil ??? Yorumlarinizi bekliyorum, nede olsa rengi Planlamaya kadar deyistirebiliyorum.........

    Saygilar Yasin

    Yasin kardesim,tamirlerden bıkan bir volkswgen kullancısı olduğuna göre neden markayı ve modeli değistirmeyip devam ettin? o paraya neler alınmaz ki şimdi bu Passat yüzünden geriye cat vurup en ufak tıkırtıda arabandan sağlam olsa bile kuşku duyacak ve servisin yolunu tutacaksin. Bu da zaman ve enerji kaybı olup arabandan keyif almana mani olacak. Bana göre bosandığn kadınla tekrar nikah kıymak olmuş bu .Mutluluğu seni üzmemis yormamis hiç tanımadığn yeni kız da arasaydın daha iyi olurdu.Passat seni mutlu edebilcek olsaydı sen ondan ayrılmazdın henüz vakit varken bir kez daha düsün derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertbasaran

    Sevgili Yasin,

    Bizde bu renk "Fırtına grisi " diye geçiyor. Senin sipariş ettiğin renkle aynı mı bilemiyorum.
    Bence Passat'a yakışan bir renk. Özellikle bej döşeme ile seçilebilen renkler arasında.
    Siyah renk kadar toz göstermiyor. Dediğin gibi highline'da bulunan nikelajları öne çıkarıyor.

    Ulu önder Atatürk'ün bir sözü aklıma geldi..

    "Araba Passat'sa renk teferruattır "




    senin rengin aynisindan siparis verdim burada Island Grau sizin orada firtina grisi dogrudur, Rengi galeride gördüm Sportline in üstünde gercekten güzel bir renk. Bej ic döseme deyil ama Mocca döseme düsündüm ama bunlar cok kirlenir ya !!! Yani burada almanya sartlarina yakismaz !!!



    quote:

    Orjinalden alıntı: yaydin

    Yasin hocam

    yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. DSG almakla çok güzel bir hareket yapmışsın. Yolda yağ gibi akıp gidiyor araç. Benim ki 1.4 daha zayıf bir motor olmasına rağmen, ilk birkaç vitesi hafif hissediyorum, ondan sonrakiler nasıl geçiyor anlayamıyorsun bile. Tekrar tebrik ederim, üstelikte yine Passat seçmiş olman bizlere de güven verdi.

    Saygılarımla
    yalçın



    DSG bir defa tatma firsatim oldu hatta Mercedes Otomatik 5 Viteside sürdüm aradaki fark gercekten DSG Vites gecisleri mükemmel. Su anki Passat gercekten cook güzel, insallah bir daha bir sorun olmaz artik biktim cünkü....


    quote:

    Orjinalden alıntı: autograph

    Yasin,
    Hayırlı olsun güle güle kullan.

    Sana bir sorum olarak, mavi renkten memnunun eski passatımdan da kalma alışkanlık :)
    Ancak Tiguan'ın direksiyonunu Golf 6 direksiyonu ile değiştirmem teknik olarak mümkün mü? ve maliyeti ne olabilir bilgin var mı?
    Mesela ekstralar içinde Passat CC direksiyonu yazmışsın sanırım Golf 6 ile aydı. Sana kaça mal oldu.
    teşekkürler.


    autograph,

    22. Takvim Haftasindan sonra Passat´lara tekrar bir Model deyisikliyine girdi ve bu yeni Model deyisikliyinde Passat CC direksyonu ve Kombigöstergesi olacak, daha bir sürü sey daha var 3 sayfa öne gecersen ayrintili yaziyor orada, Passat CC ile Golf 6 nin direksyonu aynidir !!! Ama Golf 6 Direksyonu Tiguana olmaz cünkü kontrol ünite uyumlu deyil + kablolar uyumlu deyil ve birde sanirim Direksyon takilacak yeri uyumlu deyildi. Ayrica bir yeni Direksyon Multifonksiyonlu Airbag dahil 1.600 €uro takma fiyati yok icinde !!!!! Bana arac 37.000 €uro ya mal oldu....



    quote:

    Orjinalden alıntı: asclepius

    Bu arada arkadaslar, sizce bu izlanda grisi nasil ??? Yorumlarinizi bekliyorum, nede olsa rengi Planlamaya kadar deyistirebiliyorum.........

    Saygilar Yasin


    Sevgili Yasin, yeni aracın şimdiden hayırlı olsun,
    renk konusunu foruma açman bence çok tehlikeli :)
    çünkü herkesin farklı önerileri olur, kafan karışır.
    en iyisi bildiğin yolda gitmen.
    ama ben yine de fikrimi söyleyeceğim
    sunroof kesinlikle olsun, motor 2.0 TDi ise 170ps versiyon daha iyi gider.
    DSG mutlaka olsun
    favori rengim siyah (krom çıtalarla çok güzel görünüyor)
    RNS-510 için Kufatec'ten VW armalı geri görüş kamerası yakışır.
    koltuk döşemeleri teak rengi deri olabilir (siyah dış renkle uyumlu)
    en önemlisi, bu kadar özendikten sonra en az 5 yıl kullanmayı planlamalısın.
    bu arada, orada doğuş olmadığı için çok şanslısın
    güle güle kullan


    asclepius,

    malesef Sunroof istemiyorum + alirsam Para limiti asiyorum, yani arac bir limit koydum fazlasi zarar gerin verince araci bir ise bile yaramiyor. Istediyim özellikleri sectim cok sükür eksik yok artik ACC haric oda 1000 €uro. Kamera hakkinda ise kamera armanin icinde olmuyor Variant´da !!!! Plakaligin yaninda duruyor. Kamera yerine OPS (RNS510 da Optik Göstermeli) var ve Parkpilot ön ve arka ve kendi park eden sistem (Parklenkasistani), onlar yeter, yeterki arac kendi park etsin :). 2.0 TDI 170HP CR DPF 6 Vites DSG güzel Motor ama oda 2.000 €uro pahali.

    Saygilar Yasin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

    Yasin dediklerini anladım tıkırtı,sorun vs vs..

    Ancak yeni kasa Passatların çıkmasına 12 ay gibi bir süre kalmışken 3 ay bekleyip güncel kasa Passat almak niye?

    Tabii ki araç yeni olacak artı donanımlar vs ama bildiğin aynı sürüş zevki..Haa burda 2. elde ve maddi durumlarda sıkıntı yok diyosan 9-10 ay binersin Passata sonra yeni kasaya geçersin..

    Renk olarakta beyaz çok yakışıyor Passatlara..



    nedenini söyliyeyim, simdi 12 ay beklersem bu sefer aracimin hic bir deyeri kalmayacak yani seneye 11.000 €uro civarinda olacakti degeri, onun icin simdi fazla zarar etmeden geri verdim. Su an ortalik kriz devlet eski arabalarini cöpe atanlara 2.500 €uro veriyor birde arabacilar +2.500 €uro daha koyuyor yani 5.000 €uro 9 senelik araca. Millet eski 2. el arac almiyor artik, 2. el dükkanlar kepenkleri indiriyor araba cöplükleri eski arac ile dolup tasti. Simdi seneye kadar beklersem zararim daha büyük olup bu sefer deyistirme imkanim cok zor olurdu. Su an fazla zarar etmeden ve gercekten cok iyi bir fiyat aldim araba icin + Passatin borcu silindi birsey ödemeyecem. Birde ilk yeni cikan araclarda ilk seneler cok firma hatalari oluyor misal 2005-2007 tikirti sesleri ve B-Sütün gicirti sesleri, bunu VW 2007 sonuna dogru halletti ve 2008 2009 modeller gercekten sessiz (deneme sürüsü yaptim oradan biliyorum, Radyo yu acmadim). Ayrica Tikirti deyil sadece arac son günlerde güc kaybi vs... hatalar cikarmaya basladi ve inanki bende o vakit yok elin almani anlayis göstermiyor, bir sürü kez izin aldim sirf tamir icin inanki is veren ile papaz olacam sonunda araba yüzünden.

    Saygilar Yasin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VW_Passat

    senin rengin aynisindan siparis verdim burada Island Grau sizin orada firtina grisi dogrudur, Rengi galeride gördüm Sportline in üstünde gercekten güzel bir renk. Bej ic döseme deyil ama Mocca döseme düsündüm ama bunlar cok kirlenir ya !!! Yani burada almanya sartlarina yakismaz !!!

    Saygilar Yasin


    Yasin,

    Senin dün foruma eklediğin resim ile Mert Ustamın aracının renkleri birbirinden çok farklı...Şimdi kafam karıştı.Sen Mert Ustamın renginden mı yoksa dün eklediğin Passat rengindemi.İkisinin rengi farklı çünkü.Benim kafam karıştı biraz araştırma yaptım bazıları o renge Fırtına Grisi bazıları İzlanda Grisi.Peki senin dün eklediğin passatın rengi ne ?

    Şimdi bu Fırtına mı İzlanda grisi mi(Yoksa her ikiside aynı mı .)
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


    Yasin şimdi soldakinden inip sağdakine binceksin he...
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 20 Mayıs 2009; 22:15:09 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: domatessalcasi

    Yasin kardesim,tamirlerden bıkan bir volkswgen kullancısı olduğuna göre neden markayı ve modeli değistirmeyip devam ettin? o paraya neler alınmaz ki şimdi bu Passat yüzünden geriye cat vurup en ufak tıkırtıda arabandan sağlam olsa bile kuşku duyacak ve servisin yolunu tutacaksin. Bu da zaman ve enerji kaybı olup arabandan keyif almana mani olacak. Bana göre bosandığn kadınla tekrar nikah kıymak olmuş bu .Mutluluğu seni üzmemis yormamis hiç tanımadığn yeni kız da arasaydın daha iyi olurdu.Passat seni mutlu edebilcek olsaydı sen ondan ayrılmazdın henüz vakit varken bir kez daha düsün derim.


    @domatessalcasi,

    biz 1990 dan beri Volkswagen Passat biniyoruz inanmayacan simdi bana :). 1990 - 2007 ye kadar eski Passat Variant imizda sorunsuz 350.000 Kilometre yaptik ve arac inanki benim su anki Passat kadar Tamirhaneye girmedi ve tikirti sesleri yoktu cok sükür. Simdiki araba inanki sansizlik git Mercedes al ayni sey sansin yoksa yine olur ;). O Paraya neler alinir sana söyliyeyim Mercedes C Sinifi, Audi A4 ve BMW 320d. Mercedes ailede var ici cok dar araca oturunca rahat edemedim nedense aracin alt tavani biraz deyisik, BMW 320d coook kücük ve dar ici, Audi A4 ise masallah her bir ekstrasi altin deyerinde yani o paraya Xenon bile koyamiyorum neredeyse. Passat en cazibi ve iclerinde (zevk meselesi) en güzeli. Aracim beni mutlu etti, cok severek ve titizlikle temizliyordum herzaman, ama dediyim gibi sansizlik arac cok sorun cikarmaya basladi. 2008 Model araca binme firsatim oldu ve ne ses var nede baska birsey, keske öyle olsaydi vermeseydim araci. Bosandigim kadin ile tekrar nikah kiymiyorum resmen evlenecem :D.

    Saygilar Yasin
  • Forumumuza İzlanda Grisi satın alan bir arkadaşımız olmalı. Listeye bakarsak da tespit edebiliriz. Hatırladığım kadarı ile tabi. Yasin'in kendi zevkine kalmış tabi, fakat Passat Variant bence (!) Tiefschwarz Perleffekt / Derin Siyah Sedefli olmalı, araca inanılmaz bir ağırlık, bir saygınlık kazandırıyor. Bu herkesin Passat Variant'ının "siyah" olmasından değil, birçok Passat Variant'ın siyah olmasından ileri geliyor, yani çoğunluk trendi belirliyor.

    Şahsen Bal Köpüğü / Şampanya veya 50 sayfa geride yayınladığım Mor Metalik rengini de çok beğeniyorum, fakat sanırım bu fazla iyimserlik olur...

     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Taner Göde

    Forumumuza İzlanda Grisi satın alan bir arkadaşımız olmalı. Listeye bakarsak da tespit edebiliriz. Hatırladığım kadarı ile tabi. Yasin'in kendi zevkine kalmış tabi, fakat Passat Variant bence (!) Tiefschwarz Perleffekt / Derin Siyah Sedefli olmalı, araca inanılmaz bir ağırlık, bir saygınlık kazandırıyor. Bu herkesin Passat Variant'ının "siyah" olmasından değil, birçok Passat Variant'ın siyah olmasından ileri geliyor, yani çoğunluk trendi belirliyor.



    Forumumuzda 1 kişi de Passat İzlanda Grisi var.

    nerki 2009 Model Passat 1.4 TSI 122 BG Comfortline İzlanda Grisi

    Forumda aramalarım sonucu sadece bu resmi bulabildim.Nerki Arkadşımızın izlanda grisi.Resim pek net değil renk belli olmuyor.

     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü



    Edıt: uergun 2009 Model Passat Variant 1.4 TSI 122 BG DSG Exclusive İzlanda Grisi(Listeye yanlış yazılmış.Uergun arkadaşımızın Demir Gri passatı var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 20 Mayıs 2009; 22:32:40 >
  • Bugün olumlu cevaplar aldim VW Fischer + Kutger den. Volkswagen Bankasi Kredimi kabul etmis, ve üstüne siparis ettiyim daha dogrusu heyecandan unuttugum Yan elektronik Kaplanir aynalar, isitmali ve cevre aydinlatmali ve Sporpaketi icinde Sporsuspansiyon 15mm cökmüs kasa ve arka Camlar 65% karartilmis siparis ettim daha 50 €uro bu paket yüzünden kardayim ;). Araca eklendi bu siparisler ve siki durun VW Servisimin dediyine göre aracim 33. Takvim Haftasinda yani 10 Agustosta allahin izniyle bitecek ve üretimden cikacak yuvasina kavusacak. Haftaya bir kac islem icin kagitlar gerekecek onlari götürüp Fotokopisini istiyorlar, baska su an icin gelisme yok ama 1 ay icinde Planlamaya girdimi iste o zaman zaman gecmeyecek :)


    quote:

    Orjinalden alıntı: srcn09

    quote:

    Orjinalden alıntı: VW_Passat

    senin rengin aynisindan siparis verdim burada Island Grau sizin orada firtina grisi dogrudur, Rengi galeride gördüm Sportline in üstünde gercekten güzel bir renk. Bej ic döseme deyil ama Mocca döseme düsündüm ama bunlar cok kirlenir ya !!! Yani burada almanya sartlarina yakismaz !!!

    Saygilar Yasin


    Yasin,

    Senin dün foruma eklediğin resim ile Mert Ustamın aracının renkleri birbirinden çok farklı...Şimdi kafam karıştı.Sen Mert Ustamın renginden mı yoksa dün eklediğin Passat rengindemi.İkisinin rengi farklı çünkü.Benim kafam karıştı biraz araştırma yaptım bazıları o renge Fırtına Grisi bazıları İzlanda Grisi.Peki senin dün eklediğin passatın rengi ne ?


    Yasin şimdi soldakinden inip sağdakine binceksin he...
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü



    sercan ve taner abi gercekten mertbasaran ile ayni renk deyil Izlanda Grisi biraz daha koyu görünüyor. O dünkü koydugum resimin aynisi renk !!! Peki Mertbasaran ustamin rengi Metalik boyami yoksa Perleffect boyami ??? Cünkü Izlanda grisi Perleffect Boya !!! Cok Gri Renk seceneyi var gercekten, ama Izlanda grisi gercekten güzel görünüyor, derin siyahi düsünüyorum daha nede olsa planlamaya daha var.

     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü



    Saygilarimla Yasin
  • Yasin ,

    Hadi hayırlısı.Ben 1 hafta zor bekledim sen 3 ay bekliyceksin.ama en güzeli aracı taze taze Fabrikan çıktığı an alıcaksın.

    aradığın sen bu olmalı

    http://www.sahibinden.com/2008_volkswagen_passat_2_0_tdi_comfortline_hatasiz_-66WQQaXQQ14148834WQQpXQQdisplayitem
  • islanda grisi iste budur

    Passat CC Islanda Gri
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


    Passat Variant HIGHLINE Islanda Gri
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


    Buda Passat Sportline, Islanda Gri
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


    Bu resimdeki Variantlari görünce heyecan cogaliyor , soldaki Passat benim Siparis ettiyim Islanda Gri ve sagdaki mertbasaran ustamin rengi, gercekten birbirine cok benziyor ama bir acik biri koyu
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü


    Saygilar Yasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 20 Mayıs 2009; 23:17:20 >
  • YASİN cigim hayırlı ugurlu olsun.Bir daha siparişinin MAVİ bir R36 olacagını umuyorum.

    sevgilerle.

    SEDAT
  • Arkadaslar türkiye ye gelen RNS510 lar nasıl geliyor buyrun Golfmkv forumundan bir alıntı.:(

    "Originally Posted by Melvin
    Bad news!
    The @#$F*YF stole my unit!! Just before the door of my house... they have cut all the wires and broke my dash.

    And you know what? The dumbest part is they cut the cable from the unit before the quadlock canbus connector, so they can't connect it.... And forgot another cable.

    Im really pissed about it... the radio was so nice"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turkwell.com

    Arkadaslar türkiye ye gelen RNS510 lar nasıl geliyor buyrun Golfmkv forumundan bir alıntı.:(

    "Originally Posted by Melvin
    Bad news!
    The @#$F*YF stole my unit!! Just before the door of my house... they have cut all the wires and broke my dash.

    And you know what? The dumbest part is they cut the cable from the unit before the quadlock canbus connector, so they can't connect it.... And forgot another cable.

    Im really pissed about it... the radio was so nice"



    elleri kirilsin o tür seyleri yapanin . Hirsizlikla yapiyorlar tabiki, en cok Polanyalilarin eli yatkin böyle seylere.

    Saygilar
  • aşagıdaki foto izlanda grisi değil.
    Orjinalden alıntı: srcn09

    Orjinalden alıntı: VW_Passat

    senin rengin aynisindan siparis verdim burada Island Grau sizin orada firtina grisi dogrudur, Rengi galeride gördüm Sportline in üstünde gercekten güzel bir renk. Bej ic döseme deyil ama Mocca döseme düsündüm ama bunlar cok kirlenir ya !!! Yani burada almanya sartlarina yakismaz !!!

    Saygilar Yasin


    Yasin,

    Senin dün foruma eklediğin resim ile Mert Ustamın aracının renkleri birbirinden çok farklı...Şimdi kafam karıştı.Sen Mert Ustamın renginden mı yoksa dün eklediğin Passat rengindemi.İkisinin rengi farklı çünkü.Benim kafam karıştı biraz araştırma yaptım bazıları o renge Fırtına Grisi bazıları İzlanda Grisi.Peki senin dün eklediğin passatın rengi ne ?

    Şimdi bu Fırtına mı İzlanda grisi mi(Yoksa her ikiside aynı mı .)
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • arkadaslar icimde bir süphe var bir korku girdi, su köpek baligi cati anten konusunda !!!! Simdi bu anten olacakmi benim Passat Variant ta yoksa olmayacakmi simdiye kadar kimse cevaplayamadi, satici dahil !!! Normalinde PREMIUM Telefon sisteminde bu anten yokmu ??? MOTOR-TALK ta olmasi lazim denilidi bana yani kesin bir cevap yok !!! Neyse Haftaya randevu var Servisimde Satici ile yine bu konu hakkinda 4 gözle konusmaliyim sanirim ........

    Tek korkum köpek baligi anteni, bugün cesitli resimler görünce gözüme takildi ve korkmaya basladim .

    Saygilar Yasin
  • Sayın Taner Göde;

    Yeni cihazınız hayırlı olsun.
    Görür görmez hayır olsun dileklerimi iletmek istedim.

    Bu alet sayesinde Gümüş Gölgenin,Aırbus A380 ile,benzer özellikler taşıyan iç mekanı,dahada ''uçaksı'' olmuş.

    Bu arada Yasin;

    Yeni aracın hayırlı olsun.

    Yalnız eğer bir sakıncası yoksa eski aracını neden sattığını öğrenebilirmiyim?
    Aynı zamanda Variant'a geçme nedenini sorsam çokmu olurum?

    Vw lerin en babasıyla(Variant),mutlu yolculuklar...

    Saygılar..
  • Mrhaba arkadaslar genc bır passat kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan mumnunıyet duyuyorum yazılarınız devamını dılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.