Volkswagen Araba kullaniyorsaniz mutlaka bu APP´ler olmasi gerekiyor. Bir Volkswagenci kendini her zaman belli etmesi gerek
Volkswagen; Think Blue ile Yeni Passat BMT Motorlari ile tasaruflu sürmeyi ögreniyorsunuz, Volkswagen Yetkili Satis Noktasi arama (Kamera ile), Yeni Passat Variant B7 360°, VW Kaza yardimi bunda gereken hersey var, Tasaruflu Yol hesaplama vs.
VW Kaza Yardim, Kaza aninda nasil davranacaksiniz, 112 Acil Yardim, 110 Polis, Hasar Bildirme, Tamirhane Aramak, Müsteri Hizmetine aramak, Park Yeri aramak (bu baska sehirlere gittimmi sik kullandigim özellik), El Lambasi ve Havadurum
Passat Variant B7 360° derece
ADAC Map, Autoscout24 ile Cepten Ikinci El veya Sifir Otomobil Ilanlarini takip edebiliyoruz, Audi Araba Borsasi, Park Yeri Bulma Yardimi (VW App´dede mevcut), ADAC Yol Yardim ve Trafik Durumunu ögrenme
Iphone u olanlara Tavsiyem olsun.
Saygilar Yasin
quote:
Orijinalden alıntı: Burak®
quote:
Orijinalden alıntı: VW_Passat
quote:
Orijinalden alıntı: Burak®
Mfd camında değişek lekeler var öncede jelatin vardı ondan sanıyordum ama dün çıkarttım silsemde bu lekeler geçmedi nedeni ne olabilir ?
Sanki daha üstünde Jelatin varmis gibi duruyor.
Ama seninki bes belli Dekor yüzünden o tür Lekeler var. Aracin Garantisi varken sikayet et yeni Dekor siparis edip taksinlar, cünkü Gözü rahatsiz ediyor. Ama göstergeden degildir, Korkmaya gerek. Benim Dekoru cizmislerdi benimkide ögle Lekeler olusmustu (hatta daha berbatti). Kendi yaptiklari icin Ücretsiz degistiler.
Saygilar Yasin
Jelatini yeni çıkardığım için öyle kenarlarda toz birikmiş.Sadece dekorda var hiçbir kimyasal sürülmedi 15.000km bakımında göstereceğim
Bence Yarin ilk isiniz VW´ye gidip bunu göstermeniz olsun. Daha sonra siz yaptiniz diyebilirler. Benden söylemesi
bugün fw3890 yükledim gayet stabil bir fw. şu anda aktif degilm ama.resimde gördüğünüz gibi yakında RNS lere kendi POI lerinizi ekleyebileceksiniz.Ve tahminimce istediginiz logoyuda koyacaksınız. tahminimce bir program yayınlayacaklar ve bununla istedigini gibi POIler yönetilecek.
Personal POI
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Bizim başımız kel mi? Havalar ısınıyor Çukurova'da, belki bizler de Adana veya civarında bir paSSat buluşması yapabiliriz. Ben 4 kişi biliyorum bile, Kepabçı Cino, Balıkçı Selahattin Şaş, Şırdancı Kemal, Ciğerci Birbiçer, ... her yer olabilir. Hatta Çukurova Üniversitesindeki çay bahçeleri bile olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: srcn09
Arkadaşlar Şükrü Abim ile görüştüm kendisi de İstanbul'da havalar iyi giderken görüşelim hem tanışırız hem sohbet ederiz dedim kendisi anadaolu yakasında oturuyormuş ben diyorum en yakın zamanda ufak bir buluşma yapalım mı örnek Cumartesi öğleden sonra benim için uygun eğer sizler içinse uygunsa ne diyorsanız ?
Taner abim,
masallah Ayna gibi Parliyor Gümüs Gölge . Bu sefer Hasimin yanina ugramadin sanirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: sedat27
bugün fw3890 yükledim gayet stabil bir fw. şu anda aktif degilm ama.resimde gördüğünüz gibi yakında RNS lere kendi POI lerinizi ekleyebileceksiniz.Ve tahminimce istediginiz logoyuda koyacaksınız. tahminimce bir program yayınlayacaklar ve bununla istedigini gibi POIler yönetilecek.
Personal POI
Sedat abim,
ilk basta Passat´in Resimi harika olmus, ellerine saglik. Sana Gaz vermeyince Fotolar gelmiyor. Sedat abim, seni Metin abim hatta Mert abim ile Yaza dogru Almanya´ya bekliyorum, gelirken yaninda mutlaka Kamerayi al getir Yesillik Fotolarini burada cekeriz. Ben Passeratiyi yikatir Daglara Taslara cikariz, yesilliklere salariz kendimizi .
Sedat abim,
kendine özel POI Takvim Haftasi 22´den sonra cikacak olan tüm RNS510 D Sürümlerinde seri olacak. Ayrica Volkswagen Almanya´da bunun icin özel bir Site hazirlayacakmis duyduguma göre. Yani dedigin gibi Yakinda kendi POI´lerimizi kendimiz daha Kolayca yapacagiz. Ama sanirim bu Kisitli olacaktir, yani tüm POI´ler icin degildir !
Saygilar Yasin
Bilgiler için teşekkürler..Almanya 'dan gemiye bindirildikten sonra Türkiye 'ye gelmesi ne kadar sürüyor acaba ?? Muhtemelen bunu bilen yoktur.. Şubat ayı içinde yetişecek mi onu merak ediyorum da ondan bunları soruyorum; Mart 'a kalırsa yeni bir fiyat güncellemesi gelirse hala vazgeçmeme sebep olabilir..
Benim ki Uranüs Grisi. Üyelere baktım, kimse de yok gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: akorkmaz11
quote:
Orijinalden alıntı: argus77
Hayırlı olsun hocam... Parayı ne zaman transfer etmenizi istiyorlar ? Ben de variant 'ımı bekliyorum da, araç istanbul 'a gelir gelmez faturasını kesiyorlar mı acaba merak ettim? Yoksa 21 'i haftası mı parasını isteyecekler ?
quote:
Bugün bayi aradı benim variantı taşıyan gemi yarın istanbul'a geliyormuş....gün geçtikçe heyecan da artıyor..ayın 21'i haftası alacağız arabayı inşallah. hayırlısı bakalım.
İyi dileğiniz için teşekkürler.. Ben nakit ödeyeceğim ve bankadaki param 21 Şubatta boşa çıkıyor. O nedenle o gün parayı ödeyeceğim onlar da vergisini falan yatırsınlar ve faturayı kessinler bana. Araç istanbula gelince gümrük işleri bittikten sonra fatura bayiye kesiliyor. Bana söylenen fatura bayiye kesilmeden önce cayma hakkımın olduğu yönündeydi. Çünkü fatura bayiye kesildikten sonra araç variant olduğu için satma şansım yok diyor bayi (geçen sene 2 b6 variant satılmış, bu da satılan ilk b7 variant olacak). Şehirdeki ilk ve tek b7 variant da bende olacak! Hem de kaşmir kahve ve panoromik sunrooflu! Sizinki ne renk bu arada?
quote:
Bilgiler için teşekkürler..Almanya 'dan gemiye bindirildikten sonra Türkiye 'ye gelmesi ne kadar sürüyor acaba ?? Muhtemelen bunu bilen yoktur.. Şubat ayı içinde yetişecek mi onu merak ediyorum da ondan bunları soruyorum; Mart 'a kalırsa yeni bir fiyat güncellemesi gelirse hala vazgeçmeme sebep olabilir..
quote:
quote:
Hayırlı olsun hocam... Parayı ne zaman transfer etmenizi istiyorlar ? Ben de variant 'ımı bekliyorum da, araç istanbul 'a gelir gelmez faturasını kesiyorlar mı acaba merak ettim? Yoksa 21 'i haftası mı parasını isteyecekler ?
quote:
Bugün bayi aradı benim variantı taşıyan gemi yarın istanbul'a geliyormuş....gün geçtikçe heyecan da artıyor..ayın 21'i haftası alacağız arabayı inşallah. hayırlısı bakalım.
İyi dileğiniz için teşekkürler.. Ben nakit ödeyeceğim ve bankadaki param 21 Şubatta boşa çıkıyor. O nedenle o gün parayı ödeyeceğim onlar da vergisini falan yatırsınlar ve faturayı kessinler bana. Araç istanbula gelince gümrük işleri bittikten sonra fatura bayiye kesiliyor. Bana söylenen fatura bayiye kesilmeden önce cayma hakkımın olduğu yönündeydi. Çünkü fatura bayiye kesildikten sonra araç variant olduğu için satma şansım yok diyor bayi (geçen sene 2 b6 variant satılmış, bu da satılan ilk b7 variant olacak). Şehirdeki ilk ve tek b7 variant da bende olacak! Hem de kaşmir kahve ve panoromik sunrooflu! Sizinki ne renk bu arada?
8 İLA 10 GÜN ARASINDA ŞEKERPINARDA OLUR BENİM Kİ O KADAR SÜRMÜŞTÜ
quote:
Orijinalden alıntı: sedat27
Kilometre sıfırlama (00) tuşuna basılı tutun.önce sıfırlayacak sonra geri gelecek. artık göstermeyecektir.araç çalışmıyor ancak kontak açık olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: yaydin
quote:
Orijinalden alıntı: yaydin
Selamlar,
Küçük bir yardıma ihtiyacım var. Birkaç gün önce aracım 2. periyodik bakımını geçirdi. Sağ kadranın içindeki genel km gösyergesi, araç hareket edince Mil/hour cinsinden hızı gösteriyor. Sanırım geçen yılda aynı şey olmuştu. Forumdan bir arkadaş nasıl düzelteceğimi söylemişti. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Bir de bu sabah motor soğukken yağ seviyesini kontrol edeyim dedim. Seviye çubuğunun ortasındaydı yağ seviyesi. Değişime giderken bile daha yüksekti. Motora eğilip baktığımda motorun alt plastik koruyucunsunun üzeri bayağı bir yağlı görünüyordu. İlk defa böyle bir şey gördüm arabamda. Bir yerlerden yağ atıyor olabilir mi? Bakım doğuş çankaya da yapıldı. Servis böyle yapıyorsa bilemiyorum artık.
Tekrar selamlar,
Arkadaşlar hareket ettiğimde genel km göstergesinin mil cinsinden dijital hız göstergesine dönüşmesini nasıl engelleyeceğime dair bilgisi olan yok mudur?
Çok teşekkür ederim Sedat hocam,
Sabah işe giderken deneyeceğim. Çok sağolun. Bu arada RNS510 da 3810 firmware ve V7.1 harita ne gibi yenilikler getiriyor. Benim şu anki firmware im sanırım 2600 ve haritamda V6. Haritanın kapsamından memnun değilim. Örneğin Konyanın Ankara ve Manavgat bağlantıları yok. Bu yeni haritada kapsama da genişletilmiş mi?Bir de Anakradaki sokak isimler çok eski. Yeni güncel isimler V7.1 ile gelir mi?
Saygılarımla Yalçın
Taner bey Adana buluşmasına izin dönemim denk gelirse katıalbilirim..hem sizlede tanışmış oluruz....ama maraş-malatya-elazığ buluşmalarına katılmamda zaman mefhumu yok ben hazırım
SERCAN kardeşim sana özelden mesaj atmıştım...
İyi geceler,
passat forumunu uzun zamandır takip ediyorum. Bende bu hafta 1.6 TDI aracımı teslim alacağım. Lütfen beni de foruma dahil edermisiniz.
Teşekkürler
foruma hoşgeldiniz yeni aracınız da hayırlı olsun allah kaza bela vermesin renk ve donanım nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_1972
İyi geceler,
passat forumunu uzun zamandır takip ediyorum. Bende bu hafta 1.6 TDI aracımı teslim alacağım. Lütfen beni de foruma dahil edermisiniz.
Teşekkürler
hayırlı olsun aracınız hoş geldiniz
Yeni PASSAT alan arkadaşlarım,
PASSAT'lar Almanya'da gemiye YÜKLENMİYOR. Bu araçlar demiryolu ile İtalya'daki TRIËSTE LİMANINA gönderiliyor (daha hızlı). Çalıştığım bir şirket Almanya'dan kahve beyazlatıcısı getiriyor, Hamburg-Süd ve MSC 2 hafta ile 5 hafta arasında ancak Mersin'e varıyor, Kuzey Denizini, Manş Denizini ve Cebelitarık Boğazını aşıp tüm Akdeniz'i de katetmeleri gerekiyor. Halbuki demiryolu çok sayıda aracı katar şeklinde 2 günde Almanya'dan İtalya'ya getirebiliyor.
Araçlar Almanya'da vagonlara yüklenerek demiryolu ile İtalya'da Triëste Limanına yükleniyor, oradan da Türkiye'ye Gebze Limanına geliyor.
Mfd camında değişek lekeler var öncede jelatin vardı ondan sanıyordum ama dün çıkarttım silsemde bu lekeler geçmedi nedeni ne olabilir ?
Sanki daha üstünde Jelatin varmis gibi duruyor.
Ama seninki bes belli Dekor yüzünden o tür Lekeler var. Aracin Garantisi varken sikayet et yeni Dekor siparis edip taksinlar, cünkü Gözü rahatsiz ediyor. Ama göstergeden degildir, Korkmaya gerek. Benim Dekoru cizmislerdi benimkide ögle Lekeler olusmustu (hatta daha berbatti). Kendi yaptiklari icin Ücretsiz degistiler.
Saygilar Yasin
Jelatini yeni çıkardığım için öyle kenarlarda toz birikmiş.Sadece dekorda var hiçbir kimyasal sürülmedi 15.000km bakımında göstereceğim
Yasininkide de olmuştu. Demek ki cc göstergelerde problem var..
quote:
Ben Ocak 10 da kapora yatırdım ve araç o zaman "üretim" aşamasındaydı. Yanlış hatırlamıyorsam Ocak sonunda veya Şubatın ilk günlerinde araç taşıma yani "transport" konumuna girdi. Geçen Cuma da TR'ye geldi diye bayi bana bildirdi. Bayinizle konuşun eğer benim kapora yatırdığım zamanlarda siz de sipariş vermişseniz aracınız benim araçla beraber aynı gemide gelmiş bile olabilir. Aslında aracınızla ilgili gelişmeleri bayinin size düzenli olarak aktarması gerekiyordu.
Bu arada size şöyle bir önerim olabilir. Çok büyük ihtimalle Şubat sonunda zam var. Eğer sizin aracın gelmesi Marta kayacaksa, yeni gelen araçlar içerisinden satılmamış ya da opsiyonlanmamış bir aracı almak istediğinizi bayiye söyleyin. Havuza bakın mevcutlar arasında renk ve donanım olarak işinize geleni alın bence..Çünkü variant istediğiniz için satılmamış araç bulma şansınız bana göre yüksek!
Her ne şekilde olursa olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.. Uranüs gri de güzel renk ve 1300 TL daha ucuz
Şükrü Bey,
Aracım Comfortline ve rengi refleks gümüş. Aralık ayında sipariş vermiştim.
Taner bey iyi günler,
söylediğiniz ulaşım rotası oldukça hızlı, fakat bize bu hafta teslim edilecek araçlar, Hamburg'tan gemiye yüklenerek geldi. Belki havaların tekrar ısınmasıyla belirttiğiniz rota kullanılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_1972
İyi geceler,
Teşekkürler
Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.
Taner'im 15.000 mesajın hayırlı olsun.
Senin üyelik/mesaj oranın bende olaydı herhalde 50.000+ mesaj sahibi olurdum ama henüz 5.000 lerdeyim