Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (1669. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.521.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Maslak Doğuş Oto'ya gittim Bi-xenon far ve Ledli stop ne zaman gelicek dedim ve aldığım cevap karşısında şok oldum:YIL SONUNA KADAR YOK...!!!

Saygılar Cengiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun

Arkadaşlar arkadaşımda 2007 Jetta var. Çinden aşağıdaki teybi sipariş etti. teyp 5 günde Çinden Türkiye'ye geldi. ama Gümrüğe takılmış. gerçi sorun değil çünkü aynı teybi sahibinden de falan 1.300 TL ye satıyorlar. arkadaş 250$ verdi. muhtemelen %25 gümrükle ilgili masraf çıkacakmış. max 350$'a malolacak.

http://www.szmaisun.com/show.asp?ArticleID=806&proname=&key=MT6505

Üründe Panasonic ekran kullanılıyormuş. bu nedenle gayet kaliteli. Firma güvenilir geldi bana. aracına kaliteli ve ucuz GPS,tv Bluetooth vs vs özellikleri olan bir teyb almak isteyen arkadaşlar bence şansını denesin. NECVOX ürünün montajını yapan arkadaşa da ürün ile ilgili bilgisi olup olmadığını sorayım buradan. Buradan tavsiye ediyoruz ama bizi de bilgilendirirse sevinirim.

Ancak bunu nfiyatı ucuzmuş, kesin dandiktir şeklinde asılsız idialarda bulunulmazsa sevinirim.

Bende istiyorum bundan, başka isteyen varsa beraber alalım. Yarın, buz mavisi passatımı aldığımın yıl dönümü, passatıma doğum günü hediyesi alayım

Yanlış hatırlamıyorsam Taner abi'de gene aynı markanın MT-6501 modeli vardı.

Taner bey sizde bu cihazdan olduğu söyleniyor. Doğrumu ?
    Varsa artıları eksileri neler acaba
    MFD ile uyumlumu telefon özelliği nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Geçen gün Maslak Doğuş Oto'ya gittim Bi-xenon far ve Ledli stop ne zaman gelicek dedim ve aldığım cevap karşısında şok oldum:YIL SONUNA KADAR YOK...!!!

Saygılar Cengiz

b7 highline variantı xenonlu almak istedim.. efendim martta gelir yok nisanda gelir diye oyaladılar biz de bekledik.. baktım gördüm bu işin sonu yok lanet olsun olsun da comfortline olsun dedim..ama ne oldu? bir zam geldi 2. de yolda.. allah layığını versin doğuş! güya opsiyon ekleme açılacaktı yılbaşından sonra ama şubat 6 oldu hala tık yok.. bence beklemeyi düşünenler hiç beklemesin.. ya var olanı alsınlar ya da başka markalara yönelsinler bir an önce. çünkü tüm markalar zam yapıyor: örnek c5 yaklaşık 5 bin tl zam yedi, modeo'onun fiyatları uçtu tavan yaptı.. alacaksan bir an önce alacaksın beklemenin riski bence büyük..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Bir konuyu açıklığa kavuşturmak lazım B6 Passat 102PS MPI Trendline Passat donanımı tamamen o motoru pazarlamak için yapılmış bir satış politasıydı hatta bir ara donanımın büyüsüne kapılıp alsak mı bir tane acaba demiştim gerçekten dolu bir trendline idi ama sonra 1.6 102PS her ne kadar en sağlam ve uzun ömürlü vw motoru olsada 8V 148nm gerçeğini değiştirmiyor ayrıca fazla benzin yakıyordu bence yeni kasayı B6 Trendline ile kıyaslamak çok doğru olmaz çünkü vw zamanla üzerine yeni donanımlar ekleyecektir henüz araç çok yeni ve vw veya doğuş trendline donanımın en dolusunu satmak istemez zaten yeni model motor da öyle yeni teknoloji bu yüzden nasıl olsa satılır mantığıyla donanımı biraz gözarde ettikleri gerçeğini şimdilik kabullenmekden başka yapacak fazla başka bir şey yok. Ne zaman trendline donanımı ön plana çıkarıp donanımını zenginleştirip fiyat avantajı ile pazarlamak isterlerse ki bu 3 yıl sonra da olabilir o, o zamandır işte ama adamların şimdiki satış politikasına göre trendline çok satılsın gibi dertleri yok. Zaten Passat demek comfortline demektir onun için trendline donanımı çok fazla tartışmak yersiz sonuçta baz donanım isterse içini bomboş yapar satar kimse de darılıp üzülmesin onun için sürekli eski-yeni trendline karşılaştırması yapmaktan vazgeçin.

Hep söyledim ve hep de söyleyeceğim:
    Passat gibi bir aracı sadece Comfortline ve Highline olarak üretip satmalılar.
    Trendline bu araca kesinlikle yakışmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Doğuş Otomotiv'in getirdiği TRENDLINE PASSAT'lar hakkında...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sevki-eren-2011-passat-1-6-dizel-sifir-km-de-beyaz-41806574/mega-foto/

Sıfırının liste fiyatı 59.700 olan ve pazarlıkla 59.000 TL'ye de alınabilen bir araca 62.000 TL isteyen ve araçta sadece olan donanımları ballandıra ballandıra anlatan ve D sınıfı, üstelik de PASSAT gibi herkesin sahip olmak istediği bir araçta % 100 olması gereken ancak olmayan donanımlardan söz etmeyen galericileri anlamıyorum!

YOK:
    - Ön Sis Farı
    - Hız Sabitleyici
    - Digital Klima
    - Darabalı Orta Konsol
    - Elektrikli Şoför Koltuğu

Çalınanlara gelmiyorum zaten: 230V priz önceki TRENDLINE'da bile vardı. Hem araca okkalı ZAM yap, hem 3 ay sonrasına sıra vererek galericilerin EKMEĞİNE YAĞ SÜR, hem donanımdan ÇAL! PASSAT almak isteyenlere nasıl "GÖZÜ KAPALI ALABİLİRSİN" diyeblirim ki? Nasıl???

Ben anlamıyorum DOĞUŞ OTOMOTİV'i. Hiçbir iyileştirme, hiçbir düzelme, hiçbir ilerleme yok...!!!

"BAZ" değil "BOZ" PASSAT →

Taner Bey, Passat Trendline'larda sis farı olmadığını söylemişsiniz.

Tam manasıyla bilgim yok ondan soruyorum. Eğer Trendline'da sis farı yoksa bu nedir ?

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

O farlar gündüz farıdır.
    Sislerin yerinde boş nikelaj var
    Trendline alanlar dikkat etsin
    Polisler gündüz farını sis farı olarak görüp ceza kesebilirler
    işin kötüsü o far ayrı esas sis farı yan taraftaki far da diyemeyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

antifriz ile ilgili cevap veren arakadaşlara teşekkür ederim..

Ben cevap vermiştim tekrar söyleyim
    G12 orijinal vwnin koyduğu kırmızı renkli antifirizdir.
    Onun haricinde konulanlar sonrası kalsifikasyonlar oluşması muhtemel
    en başta geleni termostat kireçlenmesi
    daha sonrası motor bloku su kanalları iç cidarında plak (kireç) oluşumu

forum sayesinde hatamı anlayıp..Bugün vw servisine gidip..aracın suyunu/ antifirizini boşalttırdım ve servisde yeniden kırmızı antifriz doldurttum.. 4.3 litre alıyormuş..78 tl tuttu ama içim rahatladı ..bir oh çektim..cevap veren herkese teşekkürler

Çok iyi yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: vwpassat

quote:

quote:

Doğuş Otomotiv'in getirdiği TRENDLINE PASSAT'lar hakkında...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sevki-eren-2011-passat-1-6-dizel-sifir-km-de-beyaz-41806574/mega-foto/

Sıfırının liste fiyatı 59.700 olan ve pazarlıkla 59.000 TL'ye de alınabilen bir araca 62.000 TL isteyen ve araçta sadece olan donanımları ballandıra ballandıra anlatan ve D sınıfı, üstelik de PASSAT gibi herkesin sahip olmak istediği bir araçta % 100 olması gereken ancak olmayan donanımlardan söz etmeyen galericileri anlamıyorum!

YOK:
    - Ön Sis Farı
    - Hız Sabitleyici
    - Digital Klima
    - Darabalı Orta Konsol
    - Elektrikli Şoför Koltuğu

Çalınanlara gelmiyorum zaten: 230V priz önceki TRENDLINE'da bile vardı. Hem araca okkalı ZAM yap, hem 3 ay sonrasına sıra vererek galericilerin EKMEĞİNE YAĞ SÜR, hem donanımdan ÇAL! PASSAT almak isteyenlere nasıl "GÖZÜ KAPALI ALABİLİRSİN" diyeblirim ki? Nasıl???

Ben anlamıyorum DOĞUŞ OTOMOTİV'i. Hiçbir iyileştirme, hiçbir düzelme, hiçbir ilerleme yok...!!!

"BAZ" değil "BOZ" PASSAT →

Taner Bey, Passat Trendline'larda sis farı olmadığını söylemişsiniz.

Tam manasıyla bilgim yok ondan soruyorum. Eğer Trendline'da sis farı yoksa bu nedir ?

berk soruna ben cevap veriyim.2 hafta önce bizde trendline aracımıza kavustuk.trendlinelarda sis farı var ama goruntude var.içinde ampul yok ve yanmıyor.yani estetik olarak iş goruyor bi fonksiyonu yok.satıs elemanına sordugumda onlarda sis farsız bekliyorlarmıs bizler gibi fakat vw onları da şaşırtmış boyle ilginc bi hareketle

Ilk basta buradaki Trendline´da Sis fari yok, yani orada yeri kapali Siyah Plastik ile ve belli oluyor.

Ama Volkswagen ürettigi araca Neden Sis fari takip Ampüllerini takmasin ? Aklim ermiyor artik, gercekten burada okuyorum ama anlamak istiyorum anlam veremiyorum. Aracindaki Far anahtari nasil peki ? Sis Fari icin Far Anahtari varmi ? Var ise Ampüller takilmaya unutmuslar yada Dogus Ampülleri sökmüstür . Sonucta adamlar takmis, bos taksada para verecekler dolu taksada para verecekler (Alt tarafi üretim Asamasinda yaklasik 50 €uro gibi bir ücretten bahsediyoruz).

Saygilar

Yasin orada ampül falan yok far çukuru da nikelaj bir tabaka ile kapatılmış
  • Bugün eskihisar doğuş otoya gittik. Ordaki tanıdığımız bize, zam gelecekti geri
    sistemlere mail attılar ve zam olmayacağını haberini verdiler dedi ve bi süre
    boyuncada zam olmayacağını dile getirdi.
    Ayrıca içerden açılan bagaj kapağı ve benzin deposu kapağı donanımı hepsinde
    var kendi gözlerimle kendi ellerimle açıp gördüm ve teyit ettim.
    Trendline daki sis farı olayınıda dile getirdim ve bizde böyle birşey beklemiyorduk
    cevabını aldık ve yakından incelediğimde oranın kapatıldığını gördüm her ne akılsa
    bir delik açıp far takamamışlar ah bu doğuş ahh!!!
    Saygılarımla,
    Murat
  • quote:

TRENDLINE'larda alt tamponlarda GÜNDÜZ FARI var ama SİS FARI'nın olması gerektiği yerde alüminyum folyo ve pleksiglas cam var. Üzülmeme ve kandırmaca bir durum. Ben bunu kabul edemiyorum. TRENDLINE araç alan arkadaşların hakkını da sonuna kadar savunmaya hazırım. Bu hususta DOĞUŞ OTOMOTİV'i arayıp neden B7 TRENDLINE'ların B6 TRENDLINE'lar kadar olamadığını sormaları ve sorguya çekmeleri gerek.

Halk aptal değil, biz hele hiç değil!

Size telefonda eminim "park sensörü koyduk ya!" gibi gülünç bir cevap vereceklerdir. Peki tamam, herşey KABUL, sis farsız, lastik basınç kontrol sistemsiz, 230V prizsiz TRENDLINE kabul.

PEKİ YA CRUISE CONTROL ... !!! ???

TRENDLINE alan bu adamlar hiç UZUN YOLA çıkmayacak mı? Bu adamlar hep şeehriçinde mi gezecek de Hız Sabitleyicisine ihtiyacı olmayacak. Bu durumda bizler PASSAT'ı diğer (ve daha ucuz) D sınıfı araçları karşısında nasıl savunacağız!!!

Aaah Doğuş, ben bu işi yapanın aklını Hatay Defneğar sabunla yıkarım!!!

Taner Göde

Ben trendline b7 alsaydım ne işe yaradığı belli olmayan sis mi değil mi o da belli olmayan o gündüz farlarını iptal eder oraya 55 w halojen h7 koydurup baba gibi tesisat çektirip orayı sis farı olarak kullanırdım
    Türk Aklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

quote:

Passat 2.0 TDI 170 HP ve Passat 1.8 160 HP ülkemize ne zaman gelecek bilginiz var mı ?

1.8 TSI değilde artık 1.4 TSI 160PS motoru Passat'a koyup getirseler hiç fena olmaz bakalım ilerki yıllarda belki tablo aşağıdaki gibi olur

1.2 TSI 105PS (Polo)
    1.4 TSI 122PS (Jetta)
    1.4 TSI 160PS (Passat)

kimse 122 bg almaz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Geçen gün Maslak Doğuş Oto'ya gittim Bi-xenon far ve Ledli stop ne zaman gelicek dedim ve aldığım cevap karşısında şok oldum:YIL SONUNA KADAR YOK...!!!

Saygılar Cengiz

Senin ki yine gelicek demiş benim sorduğuma bak !

-Araçları inceliyordum Adam tip tip bakıyordu ardından sordum Passatlara da hala bi-xenon ve Led li far gelmedi ne zaman gelcek dedim adam bir afalladı yok geliyor yani o pakete(ne paketi yahu) dahil olan aracı alırsanız geliyor dedi Almanya'da daha üretilmeden Türkiye'ye nasıl gelicek dedim yok yok biz çok sattık en üst donanımında var dedi peki iyi çalışmalar diyip uzaklaştım
  • Ya saka maka Drozia ustamin bana son Mesajindan sonra VW Almanya Sitesine girip olayi iyice arastirdim ve aci gerceki gördüm. Evet Koskoca Volkswagen Sis Fari görünümlü olsun diye bos Fari koymus oraya . Yuh yani yaw, koskoca Volkswagenden böyle birsey beklemezdim. Simdi nerede kaldi bunu Maliyet tasarufu ? Yani Dolu Sis Fari taksa ayni Fiyata gelecek arac, bos kutu Far ile ayni Fiyata geliyor. Polo veya diger Modellerindeki gibi düz Siyahlik olsa tamam diyecem

Yukaridaki yanlis bilgim icin Özür Diliyorum herkezden. Ilk defa yanildim Volkswagen Almanya´nin yanlisi yüzünden

Tipik bir Volkswagen Passat Trendline Modeli !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 6 Şubat 2011; 18:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myret

Bugün eskihisar doğuş otoya gittik. Ordaki tanıdığımız bize, zam gelecekti geri
    sistemlere mail attılar ve zam olmayacağını haberini verdiler dedi ve bi süre
    boyuncada zam olmayacağını dile getirdi.
    Ayrıca içerden açılan bagaj kapağı ve benzin deposu kapağı donanımı hepsinde
    var kendi gözlerimle kendi ellerimle açıp gördüm ve teyit ettim.
    Trendline daki sis farı olayınıda dile getirdim ve bizde böyle birşey beklemiyorduk
    cevabını aldık ve yakından incelediğimde oranın kapatıldığını gördüm her ne akılsa
    bir delik açıp far takamamışlar ah bu doğuş ahh!!!
    Saygılarımla,
    Murat

Zam yanılmıyorsam Şubat sonuna ertelendi normalde 7 şubat yarın zam yapılcaktı ancak Doğuştan gelen mesaj ile 28 Şubat gibi bir tarihe ertelendiğini duydum Ayrıca bildiğim ve gördüğüm kadarıyla içerden benzin depo kapağı düğmesi yok kapağa basılınca otomatik kendisini açıyordu Belki farklı donanımlarda düğme koymuş olabilirler bir fikrim yok
  • quote:

Ya saka maka Drozia ustamin bana son Mesajindan sonra VW Almanya Sitesine girip olayi iyice arastirdim ve aci gerceki gördüm. Evet Koskoca Volkswagen Sis Fari görünümlü olsun diye bos Fari koymus oraya . Yuh yani yaw, koskoca Volkswagenden böyle birsey beklemezdim. Simdi nerede kaldi bunu Maliyet tasarufu ? Yani Dolu Sis Fari taksa ayni Fiyata gelecek arac, bos kutu Far ile ayni Fiyata geliyor. Polo veya diger Modellerindeki gibi düz Siyahlik olsa tamam diyecem

Benim çektiğim resimlere baktım da bende şok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

Bu sabah 8.00 de Bostancı sanayinin yolunu tuttum.
    İlk uğradığım usta Aküyü hemen degistirebilecegini ancak aracın sifirlanmasi nedeniyle makinaya bağlaması gerektiğini söyledi. Neden aktarma kablosuyla aracı aküde tutarak sifirlama konusunu aşamıyoruz diye sorunca adam kafasını kaşımaya başladı ve ben ordan teşekkür ederek uzaklaştım.
    İkinci yerde Varta=170, Mutlu=150, İnci=140 Tl idi, takma bedava ama eski aku iade edilme şartıyla.
    İnci'yi sectim, çalışırken değiştirdiler böylece aktarma kablosuna gerek kalmadı.
    Orjinali 70 amper çıktı ama standart 72 amper takıldı.

Hayırlı Olsun Mete Abim Akü biraz erken değişmedi mi senin 2008 yılında aldığını düşünürsek yoksa normal mi benim pek bilgim yokta ondan merak ettim bizim araçta 3 yaşına doğru ilerliyor 60.000 km bakımda bir kontrol etsinler merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Ya saka maka Drozia ustamin bana son Mesajindan sonra VW Almanya Sitesine girip olayi iyice arastirdim ve aci gerceki gördüm. Evet Koskoca Volkswagen Sis Fari görünümlü olsun diye bos Fari koymus oraya . Yuh yani yaw, koskoca Volkswagenden böyle birsey beklemezdim. Simdi nerede kaldi bunu Maliyet tasarufu ? Yani Dolu Sis Fari taksa ayni Fiyata gelecek arac, bos kutu Far ile ayni Fiyata geliyor. Polo veya diger Modellerindeki gibi düz Siyahlik olsa tamam diyecem

Benim çektiğim resimlere baktım da bende şok oldum

Bir yandan Görsel olarakta iyi olmus, böylelikle hic olmaz ön tarafi basit durmaz daha güzel durur (her ne kadar o Farlar calismasada !)
  •  VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

TRENDLINE ALANLARA VE ALACAKLARA TAVSİYEM:
    1-GÜNDÜZÜ SİS LAMBASI YAPMAK
    Gündüz farı yanan yere h7 ampül takın
    Sis lambası tesisatı çektirin ve far anahtar grubunu değiştirin
    İşte size Sis lambası
    2-UZUNLARI GÜNDÜZ FARI YAPMAK
    Bunun için orijinal gündüz farı tesisatını uzun fara getirin
    Golf 6 da var olan 2 devreli Ampül takın
    1. devresine getirdiğiniz gündüz farının + sını takın
    2. devresine var olan uzunun + ve - sini takın

İşte VW nin bile düşünemediği fıstık gibi bir çözüm
    uzunlar gündüz
    gündüzler sis oldu
  • Yasin,

Merak ettiğim bir konu var, yardımcı olursan sevinirim.

Biliyorsun Türkiyede dükkan sahipleri, ya kendi araçlarını park etmek için ya da dükkanının önünü kapattığı gerekçesiyle kaldırım kenarlarına duba vs koyuyorlar.

Bu konuyla ilgili forumda bir başlıkta açıldı,

Türkiyede böyle bir fiilin varlığı zaman zaman kavgalara kadar götürüyor insanımızı

Almanyada durum ne ?

Bir Alman dükkanının önüne aracını park etmek için ya da dükkanının önü kapanmasın diye duba koyuyor mu dükkanının önüne

Almanyada Belediye tarafından, ya da Devlet tarafından bir yaptırım uygulanıyor mu böyle davranan kişilere ?

Ya da belli bir ücret karşılığında dükkan sahibi burayı kiralıyor mu ?

Bu konuda maalesef Hammurabi Kanunları geçerli Türkiyede,

Bilgilendirirsen sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorpill

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-necvox-939-hd-navigasyonlu-multimedya-cihazi-passat-jetta-golf-p-36293160/detay?

Ya epeydir böyle bişey alayım diyordum, fiyatta uygun gibi. Çünkü burda bikaç yere sormuştum 1500-1800 TL arası diyorlardı. Ne derseniz mantıklımı? Bu teypten Sercan taktırmıştı galiba.. Alsammı acaba

Resimler benim tanıtım için çektiğim ve Balıkesir'de çektiğim resimler yahu....

Birde ilanın fake olduğunu düşünüyorum bu fiyata bunu vermesi imkansız normal de bu cihaz 1.500 TL civarında dır bizde 1.499 TL 'ye almıştık yeni sürümlü

Biraz Necvox ilanlarına baktım bizim araç kaynıyor her yerde

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-necvox-939-hd-model-navigasyon-tv-dvd-mp3-sd-kart-usb-ipod-40542669/detay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 6 Şubat 2011; 20:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Zam yanılmıyorsam Şubat sonuna ertelendi normalde 7 şubat yarın zam yapılcaktı ancak
    Doğuştan gelen mesaj ile 28 Şubat gibi bir tarihe ertelendiğini duydum
    Ayrıca bildiğim ve gördüğüm kadarıyla içerden benzin depo kapağı düğmesi yok kapağa basılınca
    otomatik kendisini açıyordu Belki farklı donanımlarda düğme koymuş olabilirler bir fikrim yok

benim incelediğim araç trendline modeliydi. Gerçi trendline olup CC olan araçta gördüm ama
    bilmiyorum araçlar çok farklı donanımlarla gelebiliyor Benzin depo kapağı içerden açılsa
    ne değişcek yanılıyor muyum? Showroomlara neden değişik donanımlar gelir onuda daha çözebilmiş değilim
    Saygılar
    Murat
  • 
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.