Şimdi Ara

VW Passat icin ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni passat aldım ama hoparlörlerin ses kalitesini hiç beğenmedim, şimdi bu hoparlörleri değiştirmek istesek sökülüp takılması bir sorun oluşturur mu? trim sesi falan yapar mi sök tak işlemi, ayrıca yeni alinan hoparlörler için amfi gerekir mi? Bir de ne marka Hoparlor önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun.Vw araclarin standart ses sistemleri cogu markadan iyidir.Bas-tiz ayarlarini kontrol edin bir.Hala yetersiz geliyorsa bu isi guzel yapan firmalar var tatmin edici bir ses elde edersiniz.Tirnak vs kirilmadigi surece trim sesi vs olmaz.Hatta trimler sokulunce iclerine yalitim malzemesi bile konulabilir.
  • eğer hoparlörleri değiştireceksiniz, kapı içerisindeki yalıtım malzemelerini de sağlamlaştırın. sağlam yalıtımlı bir kapıdan daha güzel bir ses çıkacaktır. dalga geçmiyorum müzik sistemi yapanlar da söyleyecektir size bunu. tenekenin içinden yayılan ses dalgaları vs yalıtımlı güzel bir yerden gelen ses dalgaları arasında fark olacaktır illa ki..

bir de kablolar önemli. çoğu kişi amfi alır, hoparlör alır ama kablolara önem vermez. halbuki en az hoparlörler kadar kaliteli kablo kullanımı da sesi etkileyen bir etkendir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.