Şimdi Ara

VW Lupo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istanbuldada baya var ama binilecek bir araba değil şehiriçinde ideal
  • i-vtec motor var galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Teknik Veriler

VW
    Typ: Lupo GTI
    1.6 16V
    125 PS
    152 Nm
    0-100: 8,3 s
    Maks hız: 205 km/h

http://i69.photobucket.com/albums/i66/photowalk/LupoGtiCompomotiveMOs019.jpg
  • gti olanlarındaki donanım şu an satılan pololarda yok.xenon+esp+far yıkama standart.
  • LUPO GTI ve LUPO 1.4 OTOMATİK vardı.Her ikisinden de memnundum.Lupo GTI tek kelimeyle süperdi.Bir çok özellik mevcuttu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bis_power

hoşuma gitti denizlide bi tane büyük boyutlu adam biniyo sadece onu gördüm

VW Lupo

Denizli'de mi oturuyorsun?
  • Zamanında internetten satılan araba olarak hafızamda yer edindi kendisi.Bundan dolayı hiç ısınamadım.Zaten bugüne kadar da 10-12 tane ancak görmüşlğüm vardır.Polo ayarında bir araba işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

i-vtec motor var galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Teknik Veriler

VW
    Typ: Lupo GTI
    1.6 16V
    125 PS
    152 Nm
    0-100: 8,3 s
    Maks hız: 205 km/h

http://i69.photobucket.com/albums/i66/photowalk/LupoGtiCompomotiveMOs019.jpg

Halaoğlunun arabasının motorunu verdik.Nasip

• bugüne kadar 2-3 kere görmüşlüğüm ya vardır ya yoktur.ilk defa da serviste görmüştüm.meraktan baya bi incelemiştim
  • hatırlıyorum bu aracı o zamanlar gıcık bir maviyle satılıyordu . tipsiz şekilsiz birşey işte
  • Bu arabanın ikinci eli yurt dışında 1.900 euro ya satıyor yaklaşık 3.500 tl. ama türkiyede 12.000 den aşağı yok.neden türkiyede çok pahalı bu arabanın ikinci eli anlamadım.ayrıca türkiyede ucuz bulunursa alınabilecek bir otomobil. ayağını gazdan çektiğin zaman araba kendını boşa alıyor dıye duydum arabanın her özelliği yakıt tasarrufu yapmak için dizayn edilmiş.

Türkiyede ikinci elini ucuza satan birini tanıyormusunuz?
  • Kullanan arkadaşlar var mı otomatik olanını??
  • Lupo L3 den bahsediyorsun sanirim 2,9 litre kokluyor ,adeta uzaktan izliyor mazotu
  • Yazlıktan bir abide vardı. Ehliyetim yokken direksiyona geçme fırsatı bulmuştum :) İyi kaçıyordu namussuz. Fakat gerçekten ufak bi araç

3 yıl önce Türkiyede 3 adet Lupo GTI bulunduğunu söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Yazlıktan bir abide vardı. Ehliyetim yokken direksiyona geçme fırsatı bulmuştum :) İyi kaçıyordu namussuz. Fakat gerçekten ufak bi araç

3 yıl önce Türkiyede 3 adet Lupo GTI bulunduğunu söylemişti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.