Şimdi Ara

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
11.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

yapmayın arkadaşlar tamam küçük bir ayrıntı ama usb gerçekten çok gerekli bir sistem,belki ilerde çok daha değişik cihazlar üretilecek ve bunları usb den bağlayacağız

hele ki cd. yeterli demenin hiç mantığı yok,cd her an sorun çıkratabilir ama usb hem çok daha kullanışlı hem okuma hızı ve sarsıntılardan etkilenmeme gibi bir çok avantajı var, ayrıca cd lerin çizilme,tozlanma ve güneşten etkilenme gibi bir çok olumsuzluğu var

ha bu sebeplerden dolayı sadece vw kötülemek olurmu denirse o da başka bir olay yani

benim arabamda da yok o nedenle en çok kızdığım konuların başında geliyor,kendi arabamı öveceğim diye olmayan usb yi de savunacak değilim :)
  • ben doğuşun yerinde olsam direksiyonu bile opsiyonel yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

konu nerden nereye gelmiş :)

yapmayın arkadaşlar tamam küçük bir ayrıntı ama usb gerçekten çok gerekli bir sistem,belki ilerde çok daha değişik cihazlar üretilecek ve bunları usb den bağlayacağız

hele ki cd. yeterli demenin hiç mantığı yok,cd her an sorun çıkratabilir ama usb hem çok daha kullanışlı hem okuma hızı ve sarsıntılardan etkilenmeme gibi bir çok avantajı var, ayrıca cd lerin çizilme,tozlanma ve güneşten etkilenme gibi bir çok olumsuzluğu var

ha bu sebeplerden dolayı sadece vw kötülemek olurmu denirse o da başka bir olay yani

benim arabamda da yok o nedenle en çok kızdığım konuların başında geliyor,kendi arabamı öveceğim diye olmayan usb yi de savunacak değilim :)

Mantıklı ve objektif adamın hali başka oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vh0LqhshwaqéN é ßiNiyh0N qhardhéş 0LshuN 0 qhadhar haNy....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

konu nerden nereye gelmiş :)

Konuya arada da olsa mantıklı insanların uğraması güzel bir şey.

Tamam USB çok elzem değil ama son derece pratik ve kullanışlı bir donanım olduğu da yadsınamaz bence.

• Usb kesinlikle şart. Marka model ayırt etmeksizin.

2012 doğan şahinde bile var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.