Şimdi Ara

VW GRUBUNDA DEBRİYAJ BALATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VW GRUBU ARABALARIN DEBRİYAJ SİSTEMİ KONTROLÜ NASILDIR İNTERNETTE FORUMLARDA OKUDUKLARIM DOĞRUMU DEĞİLMİ BURDA SORAYIM DEDİM ,

- VW GRUBUUNUN DEBRİYAJ SİSTEMİ HER DAİM BALATA İYİYKEN BİLE YUKARDAN KAVRIYORMUŞ

- BALATA BİTSE BİLE DİĞER ARABALAR GİBİ KAÇIRMA YAPMAYARAK VOLANA BİNİYORMUŞ VEDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORMUŞ

- VW GRUBUNDA BALATALARIN BİTTİĞİNİ ANCAK VİTESLERİN GEÇERKEN HIRTLAMASI BELLİ EDER DİYENLER VAR

GİBİ BİLGİLER VAR NE DERECE DOĞRU BİRDE VW GRUBUNDA DEBRİYAJ BALATA TESTİ NASIL YAPILIR ? BENDEDE 99 POLO CLASSIC VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 4 Şubat 2009; 4:40:23 >

• Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Eger bitince volana binip devam ediyorsa kotu. Ama bana mantıksız geldi biraz. Vites gecislerim ozellikle soguk havalarda zor oluyor. Cevaplıyacak arkadasa simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Eger bitince volana binip devam ediyorsa kotu. Ama bana mantıksız geldi biraz. Vites gecislerim ozellikle soguk havalarda zor oluyor. Cevaplıyacak arkadasa simdiden tesekkurler

evet bu vw grubuna ait bir özellik diye bir kaç forumda gözüme çarptı volanı yedirmek istemem işin açığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Eger bitince volana binip devam ediyorsa kotu. Ama bana mantıksız geldi biraz. Vites gecislerim ozellikle soguk havalarda zor oluyor. Cevaplıyacak arkadasa simdiden tesekkurler

evet bu vw grubuna ait bir özellik diye bir kaç forumda gözüme çarptı volanı yedirmek istemem işin açığı

mantiken bitti an anLaşıLır çekiçte oLsun kavramada oLsun...

ama şimdi onLarın debriyaj hidroLik beLki yukrada-aşağıda kavrama oLayı oLamaya biLir ama bu sefer her hidroLik dedriyajLı arabada aynı durum oLması gerekir yani onLarda sonuçta hidroLik debriyaj

ondan sonRa eyer öLe voLana faLan yapşıyorsa sakat ...

• yokmu cevap yazacak ? onno ustanın mailini bilen varmı ?
  • zaten servislerde baskı balata yerine komple volanla birlikte değişiyorlar o yüzden problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    320d Triger Zinciri Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.