Şimdi Ara

Vw Golf VII İçine Su Alıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebook'ta dolaşıp duruyor daha yeni gördüm verildiyse kusura bakmayın nedir bu su meselesi başına gelen varmı

• kuzenimin 2012 model polonun sag stop lambasininda içide su dolu ama sagdece vw diyemeyiz su alan baska araclarda var piyasada
  • Benim aracım da sürgülü camdan su alıyor basınçlı makine ile yıkarken.Hortumda sorun yok.
  • yeni polo gördüm bende stop lambasının içi su doluydu elektrik aksamına zarar verirmi acaba içinde su oması
  • arkadaşımın yeni aldığı fiesta da şiddetli yağmurda bagaja su alıyordu, garantiden yapıldı...

benim passat ın sis farları bayramda suya girmiştim baya su almıştı, tahliyesinde sorun olduğu için garantiden değişim yapıldı olabiliyor böyle şeyler...
  • Gecmiste verilmisti.
  • bizim komşunun sıfır a3 de içine su almıştı. servis onardı daha sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun ilk çeyrek'teki araçları kapsadı. Sonrasında zaten düzeltilmişti bu sorunç Ayrıca ben hiç forumda kimsenin bu yönlü şikayet'ini görmedim.
  • Verilmisti hatirliyorum 3-5 ay once
  • su soğutmalı ekran kartları gibi düşünmek lazım , çok sükse yapmışlardı ilk çıktıklarında bu da öyle işte gizli opsiyonlardan

Vw Golf VII İçine Su Alıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 28 Aralık 2013; 22:26:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.