Şimdi Ara

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Zaten sonuc belliydi.
    En azindan uzun bir sure bu premium golf olayini dinlemeyiz
    A serisi goruldugu uzere parketti,is bitti,
    Arzu eden olursa golf vs a3,golf vs 1serisi golf vs v40 ve golf vs giulietta anketleride duzenleriz

İsin icine premium marka olayı girdimi sonuc kaçınılmaz. Model bazında değerlendirmek gerekir.

a serisi tokatladı.aslında a serisi ve a3 ün donanım teknik veri ve fiyatlandırması verilerek anket yapılsa ne güzel olur

4 lu olsa en güzeli.
    V40
    1 serisi
    A serisi
    A3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

Zaten sonuc belliydi.
    En azindan uzun bir sure bu premium golf olayini dinlemeyiz
    A serisi goruldugu uzere parketti,is bitti,
    Arzu eden olursa golf vs a3,golf vs 1serisi golf vs v40 ve golf vs giulietta anketleride duzenleriz

İsin icine premium marka olayı girdimi sonuc kaçınılmaz. Model bazında değerlendirmek gerekir.

a serisi tokatladı.aslında a serisi ve a3 ün donanım teknik veri ve fiyatlandırması verilerek anket yapılsa ne güzel olur

4 lu olsa en güzeli.
    V40
    1 serisi
    A serisi
    A3

güzel olur.bu konuda yazmayan arkadaşları o konuda görürüz böylelikle

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    V40, 1 serisi, A serisi ve 3 karşılaştırması bu kadar sakin ve seviyeli geçer mi hocam?

-çin markası v40 premium olmaz
    -a3 leon çakması
    -a3 premium ise jülyet on kat premiumdur, mesajları sonrası kavga gürültü hakaret, 4 kişi uzaklaştırma konu kilit.

şimdiki konunun birkaç mesaj harici seviyeli ilerlemesi çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tercihim A45 AMG olabilir.

Ama sanki 360lık gitmiyor gibi.

Gerçekten ilginç.

Alıntıları Göster
    mercedes kötü ama golf kadar değil.
  • quote:

fark var mı?var.
    geçen de bir arkadaşımız isveç fiyatlarını yazdı,premium kompaktın giriş modeli yani bismillahı golfün fullünden daha pahalı.
    Avrupada farklar düşük,zira oradaki kullanıcı 1000 euroyu bırak 1 eurosunun hesabını yaparak hareket ediyor.
    Ama fark var mı?
    var.
    Fişi çekiyor mu?daha yanına parkedince çekiyor.
    Gerçek bu.
    Almanyada da anket düzenlesen sonuç böyle çıkar.
    Biliyorum çok üzülüyorsunuz ama gerçek bu,A serisinin rakibi golfün AĞABEYİ a3tür.

nereye alıyo arkadaşım. adam 1.2 tsi ile dizel volvo v40 fiyatını koymuş.Sonra ben düzelttim.2 aracın dizelinin arasında orada da fark yok.

Siz bu kafada oldukça daha çok para alırlar sizden.

Almanyada a serisi ile golf aynı fiyat hemen hemen ona rağmen satışlarda golfün ezici üstünlüğü var.Sen neye göre orada da anket olsa o geçer diyebiliyorsun...

O fişi senin burada dediğim romantizim yüzünden çekiyor.DÜnyada fiş miş çektiği yok.O yüzden sen buradaki bu çarpık zihniyeti dünya kanunu gibi savunuyorsun ama dünya böyle değil.

O yüzden geçeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

fark var mı?var.
    geçen de bir arkadaşımız isveç fiyatlarını yazdı,premium kompaktın giriş modeli yani bismillahı golfün fullünden daha pahalı.
    Avrupada farklar düşük,zira oradaki kullanıcı 1000 euroyu bırak 1 eurosunun hesabını yaparak hareket ediyor.
    Ama fark var mı?
    var.
    Gerçek bu.
    Biliyorum çok üzülüyorsunuz ama gerçek bu,A serisinin rakibi golfün AĞABEYİ a3tür.

nereye alıyo arkadaşım. adam 1.2 tsi ile dizel volvo v40 fiyatını koymuş.Sonra ben düzelttim.2 aracın dizelinin arasında orada da fark yok.

Almanyada a serisi ile golf aynı fiyat hemen hemen ona rağmen satışlarda golfün ezici üstünlüğü var.Sen neye göre orada da anket olsa o geçer diyebiliyorsun...

O fişi senin burada dediğim romantizim yüzünden çekiyor.DÜnyada fiş miş çektiği yok.O yüzden sen buradaki bu çarpık zihniyeti dünya kanunu gibi savunuyorsun ama dünya böyle değil.

O yüzden geçeceksiniz.

Alıntıları Göster
    düşün 45likle 75 aracın kaporta kalitesi aynı.A serisi dolu ikinci el 20.000 geçmemiş tercihim aynı şekilde bmv1 serisi dolu ikinci el daha iyi olur kanatiğimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

fark var mı?var.
    Ama fark var mı?
    var.
    Gerçek bu.

O yüzden geçeceksiniz.

Alıntıları Göster
    100 bin seviyelerinde para verecek olursam v40, yoksa yeni seat leon v40 ın güvenliği, sürekli görmediğim için yüzünün her gördüğümde yeni yeni gelmesi (en azından bana öyle geliyor), arabanın tasarımı ve birkaç sebepten daha a yerine v40 seçerdim. golfe o kadar vereceğimede daha spor, tasarım olarak golften daha üstün bulduğum ve aynı donanımı daha uyguna alabileceğim için yeni leonu seçerdim. malzeme kalitesi daha düşük olabilir golften fakat araba kullanırken konsolu severek gitmiyoruz heralde veya kapı kollarını okşayarak

Edit: Bu arada highline+ ekstra birkaç donanımlı golf6 sahibiyiz, iyi bir fiyata satabilirsek v40 a geçme aşamasındayız. tek düşündüğüm c sınıf bir araç için 100 bin seviyelerinin çok fazla gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 14 Eylül 2013; 18:32:46 >

• quote:

Gerçekten ilginç.

Alıntıları Göster
    Gidip boş Mercedes alana kadar dolu bir Golf alırım.Hatta iki aracıda almam giderim o paraya CLK alırım. :)

Hiç akıl mantık alıyor mu sırf birileri "Aaa Mercedes'e biniyor." dicek diye niye 30.000 lira fazladan para bayılayım.Ben isme para falan vermem.Ben 30 liralık telefonla gezen adamım.Etikete,markaya para vermeyi dünyanın en gerzekçe şeyi olarak görürüm.Benim için her zaman öncelik F/P dir.Fakat bu durumda iki araçta istediğim niteliklere uyacak mantıkta değil.

Zaten sırf bu marka yüceltici,etiketçi,havacı mantık yurt dışında birbirine yakın fiyatlarla satılan araçları Türkiye'de "Yıldızı yeter,aşk üç harflidir." mantıksızlığına gazlayabildikleri kadar gazlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 14 Eylül 2013; 18:42:39 >

• quote:

Gerçekten ilginç.

Alıntıları Göster
    A serisi tasarım olarak gerçekten çok ileriye gitti öncekine göre. AMG paket ile çok can yakıcı duruyor.

Fakat içi için aynı şeyi söylemeyeceğim. Maalesef CLA'daki gibi ekran sanki Çin marka tabletler gibi emanet duruyor.

Ben ikisinden birini alacak olsam Golf'ü doldurur, alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

A serisi tasarım olarak gerçekten çok ileriye gitti öncekine göre. AMG paket ile çok can yakıcı duruyor.

Fakat içi için aynı şeyi söylemeyeceğim. Maalesef CLA'daki gibi ekran sanki Çin marka tabletler gibi emanet duruyor.

Başka bişey seçsen şaşardım zaten.
  • yakinda golf 7 mi ferrari mi diye anketyapilir. araba sadeve araba degildir kimileri icin zengnlik ve itibar gostergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Başka bişey seçsen şaşardım zaten.

Alıntıları Göster
    Teknik verilerle birlikte bahsettiğiniz araçları da ayrı bir konuda yazarsanız, anket ekleyebiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Teknik verilerle birlikte bahsettiğiniz araçları da ayrı bir konuda yazarsanız, anket ekleyebiliriz.

Vakit bulunca yazar size haber veririm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

V40, 1 serisi, A serisi ve 3 karşılaştırması bu kadar sakin ve seviyeli geçer mi hocam?

-a3 leon çakması
    -a3 premium ise jülyet on kat premiumdur, mesajları sonrası kavga gürültü hakaret, 4 kişi uzaklaştırma konu kilit.

O konuda da olmaz diye dusunuyorum hocam. Belli de olmaz tabi :)
  • shadow hocam gibi V40 alırdım.Yada o paraya (120 bin) ds5 dsport
  • quote:

-a3 leon çakması

Bir kere V40 volvo çin markası

yorum yok daha fazla yazarak senin gibi volvoyu çin malı sanan bir adama daha fazla laf anlatmayacağım...

• pm attım
  • quote:

pm attım

Arkadaş direk yanlış anlamış hocam.
  • A serisi kullamıcısıyım 6 aydır. Dış tasarım olarak araç gerçekten dikkat çekici, iç tasarım keza hoşuma gidiyor , alışıyorsunuz o tablet denilen parçaya. Hatta başka araca bındıgınızde gözünüz onu arıyor :)) iç mekanda kullanılan plastiğe gelince orası olmamış diyebilirim. Arabanın tek eksisi o içerdeki plastik. Ha çok rahatsız ediyor mu genelde hayır. Konfor acısından degerlendırecek olursam araba spor bir araç oldugundan fazla sert. 6 aydır arkada oturadan bir şikayet almadım. Burası çok dar çok basık vs. İnsanlar genelde hayranlıkla arabanın yol tutusundan ön konsolun güzelliğinden bahsediyor bu esnada. Yani tek şikayetim iç mekanın plastik kalitesi, o da tam olsaydı herseyiyle mükemmel olacaktı benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

-a3 leon çakması

Bir kere V40 volvo çin markası

yorum yok daha fazla yazarak senin gibi volvoyu çin malı sanan bir adama daha fazla laf anlatmayacağım...

Naptın hocam arkadaş atıfta bulunmuş eğer böyle bir konu açılırsa v40 a çin arabası derler diye:)
    Ozaman jaguar hindu arabası:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.