Şimdi Ara

VW GOLF 7 GTD TANITILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ben markaların bütün yeniliklerini ve haberlerini paylaşıyorum. VW konuları baydı diye VW haberi paylaşmayacak değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Arkdaşlar ben markaların bütün yeniliklerini ve haberlerini paylaşıyorum. VW konuları baydı diye VW haberi paylaşmayacak değilim.

Gidip Golf konusunda paylaşacaksın o zaman GOLF'ün her yeni yaması , motoru , stoplaraLED'i , yok 4motion'u neyse ne geldiğinde ayrı ayrı konu açmak da ne demek ...

hayırdır bölüm yöneticimisin? GTD denen model GTI ın dizel versiyonu niteliğindedir. standart golf ile aynı kefeye konulamaz. avrupa versiyon note ile japonya versiyon nissan note konuları bile ayrı forumda. sen neyin derdindesin? zoruna mı gidiyor VW konusu açılması. Şu konu sana neden battı anlamadım. Forum kurallarına uygun gayet bilgilendirici bir haber. Otomobilden anlayanlar zaten bana hak verir. Sen beğenmiyorsan konularıma yorum yazma mutlu olurum.

• quote:

quote:

Arkdaşlar ben markaların bütün yeniliklerini ve haberlerini paylaşıyorum. VW konuları baydı diye VW haberi paylaşmayacak değilim.

Gidip Golf konusunda paylaşacaksın o zaman GOLF'ün her yeni yaması , motoru , stoplaraLED'i , yok 4motion'u neyse ne geldiğinde ayrı ayrı konu açmak da ne demek ...

+ hergün WOLRDCARFANS'dan böyle uyduruk haber niteliği olmayan başlıkları kopyalamaktan sıkılmıyor musun cidden merak ettim ???

http://www.worldcarfans.com/

Malum konumuz biraz geçikmeli gelmiş bu sefer ...

http://www.worldcarfans.com/113022154117/volkswagen-golf-vii-gtd-revealed-ahead-of-geneva-arrival

Konuyu açan arkadaş dikkat edersen genelllikle yeni çıkan arabaları, versiyonlarını konu olarak otomobil genele açar. Bunda anormal bir durum yok. Boş bir konuda açmıyor. OTOMOBİL GENEL'in amacına uygun konular açıp paylaşımda bulunuyor. Geçenlerde MERCEDES CLA içinde konu açtı, CORVETTE STINGRAY içinde. Gayette güzel bir durum bu konuları açması. En azından durmak için frenemi basılır gibi abuk subuk konular açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 21 Şubat 2013; 14:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

tipi çok güzel ancak vw konuları baydı

Burası otomobil genel buranın amacı ne farkındamısınız yeni bir araç tanıtılıyor arkadaşta buraya atıyor bilgileniyoruz BU vw yada Renault hiç farketmez he begenmediyseniz bence biraz konu dışı takılın

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • 2.0 180hp'lik bir dizel, hemide biturbo, yemişim sıfır 100'ü, ara hızlanmaları iç geçirir ne araçlar ile alakanı kesersin...
    golf mükkemelliği ile aşık ol kal bak

ve tabi bu araca da şiir bekliyorum

+ hergün WOLRDCARFANS'dan böyle uyduruk haber niteliği olmayan başlıkları kopyalamaktan sıkılmıyor musun cidden merak ettim ???

http://www.worldcarfans.com/113022154117/volkswagen-golf-vii-gtd-revealed-ahead-of-geneva-arrival

bilader. burası forum. herkes paylaşımını kurallar çerçevesinde yapmakta özgürdür. herkes worldcarfans ya da başka bir siteye girse haberleri takip etse bu foruma gerek kalmaz zaten. burası bir paylaşım platformu. ben worldcarfans a güvendiğim için paylaşımlarım için genelde kaynak olarak orayı kullanıyorum. faydalandığım daha bir sürü site var. bu bilgiler bana allahtan gelecek değil. bende başka yerlerden görüp paylaşıcam değil mi? Foruma katkı yapmak suç mu oldu. Daha iyisini yapabiliyorsan yap. yapabildiğin tek şey millete laf yetiştirmek. bunu yaptığım için bana bir çok kişi teşekkür ediyor. demekki doğru bir iş yapıyorum. Forumda laf yetiştirmekten daha yapıcı bir iş yapmanı diliyorum.

Ayrıca açtığım konulardaki bilgilerin hepsi gerçek. uydurma olduğuna nerden vardın. ah siz gençler yokmusunuz

edit : bak sana tepkiler başlamış. şimdi sessizce uzaklaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 21 Şubat 2013; 14:41:46 >

• quote:

quote:

bilader. burası forum. herkes paylaşımını kurallar çerçevesinde yapmakta özgürdür. herkes worldcarfans ya da başka bir siteye girse haberleri takip etse bu foruma gerek kalmaz zaten. burası bir paylaşım platformu. ben worldcarfans a güvendiğim için paylaşımlarım için genelde kaynak olarak orayı kullanıyorum. faydalandığım daha bir sürü site var. bu bilgiler bana allahtan gelecek değil. bende başka yerlerden görüp paylaşıcam değil mi? Foruma katkı yapmak suç mu oldu. Daha iyisini yapabiliyorsan yap. yapabildiğin tek şey millete laf yetiştirmek. bunu yaptığım için bana bir çok kişi teşekkür ediyor. demekki doğru bir iş yapıyorum. Forumda laf yetiştirmekten daha yapıcı bir iş yapmanı diliyorum.

Ayrıca açtığım konulardaki bilgilerin hepsi gerçek. uydurma olduğuna nerden vardın. ah siz gençler yokmusunuz

edit : bak sana tepkiler başlamış. şimdi sessizce uzaklaş.

sen haberleri paylaşmaktan vazgeçme ben 10yıldan fazla oldu yaşlandık artık , ne ergenlerle ne büyüklerle tartıştık incir çekirdeğini doldurmadı ancak bilgilendik, tecrübemize tecrübe kattık,

bırakma paylaşımı burası form paylaşım ortamı bulduğunu tut getir, yeter ki sağlam bilgi olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

quote:

Konuyu açan arkadaş dikkat edersen genelllikle yeni çıkan arabaları, versiyonlarını konu olarak otomobil genele açar. Bunda anormal bir durum yok. Boş bir konuda açmıyor. OTOMOBİL GENEL'in amacına uygun konular açıp paylaşımda bulunuyor.

Golf 7 ana konu başlığı neden karşımızda her forumu ? açtığımızda bu paylaşımlar orada yapılmalı o konuda genelde kendini güncelledikçe ..

Bana göre GOLF 7 ana konuyla bağımsız bir konu açılan şu konu. Farklı bir motor seçeneği. Bunun konu edilmesinden doğal bir durum yok. Konu hakkında yani araba hakkında yorum yapman daha iyi olurdu. Beğenmezsen yazmazsın olur biter.

Konuya dönersek, bence çok şık bir araba olmuş motor ve aksesuarları ile. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler bu tarz paylaşımlarından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Burası otomobil genel buranın amacı ne farkındamısınız yeni bir araç tanıtılıyor arkadaşta buraya atıyor bilgileniyoruz BU vw yada Renault hiç farketmez he begenmediyseniz bence biraz konu dışı takılın

konu dışı değil forum dışı takılıyorum artık eskisi gibi tadı yok artık
    buranın amacını bende biliyorum ancak çıktıda ne oldu TR de satılıp satılmayacağı belli bile değil.
    madem 'bizi bilgilendiriyor' tam bilgilendirsin
    forumuda bırakıyorum eski üyeler yok forum çoluk çocuğa kalmış
    Kendinize iyi bakın demek isterdim ancak ne haliniz varsa görün

• quote:

tamam siz takılın kardeşim siliyorum mesajlarımı da

aferin sana bundan sonra da konularımda 1 tane mesajını görmiycem. madem beğenmiyorsun yazma o zaman!

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

konu dışı değil forum dışı takılıyorum artık eskisi gibi tadı yok artık
    buranın amacını bende biliyorum ancak çıktıda ne oldu TR de satılıp satılmayacağı belli bile değil.
    madem 'bizi bilgilendiriyor' tam bilgilendirsin
    forumuda bırakıyorum eski üyeler yok forum çoluk çocuğa kalmış
    Kendinize iyi bakın demek isterdim ancak ne haliniz varsa görün

katılım zamanı : 18 Aralık 2011

Senmisin eski üye ?

2006dan beri takıpte 2009beride üyeyim eski üyeleri sizin gibi insanların yaptıkları yüzünden kaybettik .. Otomobil genelde sadece TR de satışı olan araçlar hakkında bilgi dagıtılcak diye birşey yok yaptıgın saçmalıktan öte degil bence

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• Ömür boyu binecek başka araba bulamadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 21 Şubat 2013; 14:58:02 >

En çokta forumda zerre kadar bilgi paylaşımı olmayıp millete trollük yapanlara gıcık gidiyorum.Var birkaç tane böyle.

Herneyse.Bu araç vergilendirme yüzünden gelmeyecek bize.Fakat araç çok alınası bir araç.

Orijinalden alıntı: infinite

sen haberleri paylaşmaktan vazgeçme ben 10yıldan fazla oldu yaşlandık artık , ne ergenlerle ne büyüklerle tartıştık incir çekirdeğini doldurmadı ancak bilgilendik, tecrübemize tecrübe kattık,

bırakma paylaşımı burası form paylaşım ortamı bulduğunu tut getir, yeter ki sağlam bilgi olsun

sizin gibi insanların burda olmadığını bilsem zaten burada işim olmaz eksik olma.

• 181 bg mi ps mi

çünkü ps ise 178.5 bg e tekabül ediyor

Orijinalden alıntı: ancakveancak

ps miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 21 Şubat 2013; 15:31:02 >

1996 Renault 9 Broadway
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.