Şimdi Ara

Vw Golf 1.4 Tsi comfortline Alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
36.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    7km yokuş aşağı 7km sonunda 1.3l/100km idi tüketim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    hocam öğrenciye gider mi yani bu araba ne diyosun ? cebimize akrep sokmasın 1.4 tsi Ayda 1 depo yeter heralde bana. Kaç km yaparım 1 depoyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Sanayinin yanında tarlan var mı? Ağrıza tamir edilirken buğday ekersin, ektiğini biçer masraflara verirsin. Yoksa, Auris adı verilen sorunsuz arabayı al bin.

Bu konuda aşağıda sayılacak arabaları hiç düşünme. Konu tartışmaya kapalı, yalnızca teşekkür ediniz.

Milleti sonunda Toyota'dan soğutacaksın.
  • wetkopat kullanıcısına yanıt
    Bende öğrenciyim Bir depoyla ş.içi 500 km gösteriyor yol bilgisayarı, hiç kendim dikkat etmedim kaç km gidiyor diye, ama eğer aile kalabalık değil ve çok uzun yola gidilmiyosa 1.2 hem yakıt hem vergi yönünden daha hesaplı olacaktır, performans yönünde bi kaygın olmasın, 1.2de 1.4 kadar atak(yüksek hızlarda 1.4 daha rahat nefes alıyor tabi ki) iyi düşün taşın bence

• 2011 model 1.4 TSI 108bin Golf Comfortline. Alınırmı ne dersiniz? Ağır hasar değişen vs yok.

Buna alternatif olarak da Clio 2018 model 1.2 TCE 70bin de.

Biliyorum her ikiside farklı araçlar ama. Kalbim Golf den yana. Fikirlerinizi alabilirmiyim?

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Golf tavsiye ederim 2.el değerini korur. Kalite ve konforu clio ile kıyas kabul etmez.

Biz çok memnunduk şimdi aracı satıyoruz dsg şanzıman bazı modellerde sıkıntı çıkarmış sanırım bizim modelde bir problem olmadı.

Sıfır aldığımdan bu yana hiç üzmedi.

İlanı bir inceleyin isterseniz.

sarı sayfada ilan no:1183359361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax -- 21 Mayıs 2025; 23:58:10 >
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

2012 yılında 2001 model hatasız golf 4 satıp aynı paraya 2008 model accent era aldığım günü hatırladım ikisi de 1.6 lpgli idi

11 yaşında araci verip 4 yaşında arac almistim ve sanki sıfır bir araca kavusmustum cok memnun kaldım bu kararimdan yine olsa yine yaparım bu araçların da bir ömrü var teneke plastik parçalardan oluşuyor güneş yağmur yiyor ne kadar yeni o kadar iyi benim düşüncem bu yönde kazasız sürüşler ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.