Şimdi Ara

Vw CC' mi sattim. BMW 520i F10 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Geçen pazartesi temiz durumdaki 2015 benzinli CC aracımı sattım.
    Bir süredir aslında 3008, c180 vb dizel araçlara bakıyordum. Ancak piyasa delirmiş durumda. Bugün beğendiğiniz aracı yarın aynı fiyata bulamıyorsunuz.
    Uzun zamandır internetten araçları takip ediyordum ancak birkaç günlük gezmelerim sonrasında 2015 f10 kasa 520i araç için anlaştım ve kaparo verdim. Kısmetse pazartesi noter satışı olacak. Sattığım araç 84bin kmdeydi. BMW ise 104bin kmde. Ancak motor ve şanzıman kusursuz durumda. Araçta da ufak tefek çiziklerden dolayı birkaç parça sağ yanda boya var.
    Daha önce BMW kullanmadım. Attan inip eşeğe binmek istemiyordum. Umarım pişmanlık yaşamam.
    Bu aracın kullanıcıları varsa forumda dikkat edilmesi gereknleri bana söylerse sevinirim.



  • CC yi Kaca verdiniz, F10 u Kaca aliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 142 ye CCyi sattım. 212 ye de f10 için anlaştım.
    Araç Premium paket. Elektrikli bagaj, hayalet gösterge, arka ve yan makam perdeleri,elektrikli ısıtmalı direksiyon falan baya dolu bi araç
  • Hayırlı ugurlı olsun Bmw herdaım bmw dır, onemlı olan fazla el degıstırmemesıdır bmwlerde apacılık yapanlar col oluyoor.
  • Ben ikinci sahibi olucam kısmetse hocam
  • Hayırlı olsun. 212 çok iyi bir fiyat. Premium paket ise gayet yeterli. Tek eksiği nbt geniş ekran ve vakumlu kapılar. Ama olmazsa olmaz değil ikiside.

    CC den sonra kalite anlamında oldukca doyurucu bir araç olacaktır. Yakıt CC den ortalama %20 civarı daha fazla olucak. Kasko ve bakım giderleri de keza. Ama buna kesinlikle değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBT ekran yok evet ama vakumlu kapılar var. yazmayı unutmuşum
  • Bakım ve yakıt konusunda üzer sadece bunun dışında yalıtımı konforu sürüş hissiyatı çok güzel bir araç dediğim gibi cc ne yakıyordu bilmiyorum ama şehir içi 12 13 litre şehir dışı 7 litre yakar 5.20i zamanında bende bakıyordum ama temiz sahibinden denk getirememiştim bulabilseydim kesinlikle tercihim olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla CC ile yoğun trafikte 8-9 lt civarı yakıyordum. Trafik olmazsa 6,5 civarıydı. (İstanbul için konuşuyorum. Sürekli E-5 Bakırköy-Büyükçekmece arası)
  • Bende D segmentinde çoğu markanın aracını kullandıktan sonra 2011 f10 5.20d 184 lüğe geçtim ve cidden araba bu dedim. Ciddi manada konfor ve yalıtım farkı var özellikle yalıtım cidden farklı bu E segmentte. Öyle passat falan sessiz falan diyoruz da bu bambaşka bir sessizliğe sahip ve konforu da çok farklı hissettiriyor. Tek eleştirim benim araç 17 jant ve bu durumda araç virajlarda yana baya yatıyor ve viraj performansı daha önceki Insignia aracıma göre düşük kalıyor birde frenler aracı durdururken çok hissettiriyor ve sanki araç durmayacak gibi bir hissiyat veriyor o konularda sınıfına göre pek umduğumu bulamadım ama genede mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir araç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat425

    Bende D segmentinde çoğu markanın aracını kullandıktan sonra 2011 f10 5.20d 184 lüğe geçtim ve cidden araba bu dedim. Ciddi manada konfor ve yalıtım farkı var özellikle yalıtım cidden farklı bu E segmentte. Öyle passat falan sessiz falan diyoruz da bu bambaşka bir sessizliğe sahip ve konforu da çok farklı hissettiriyor. Tek eleştirim benim araç 17 jant ve bu durumda araç virajlarda yana baya yatıyor ve viraj performansı daha önceki Insignia aracıma göre düşük kalıyor birde frenler aracı durdururken çok hissettiriyor ve sanki araç durmayacak gibi bir hissiyat veriyor o konularda sınıfına göre pek umduğumu bulamadım ama genede mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir araç
    Sizin gibi uzun tecrübe etme fırsatım olmadı henüz ama kısa bir test sürüşünde CC' ye göre çok daha sessiz, yumuşsak ve atak olduğunu net olarak söyleyebilirim.




  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın cc kullandım ama 520 deneyimini kullandıkça yazarsanız sevinirim ileride düşünebilirim ama suan piyasa aşırı derecede dengesiz borca girmek istemiyorum nolur nolmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın cc kullandım ama 520 deneyimini kullandıkça yazarsanız sevinirim ileride düşünebilirim ama suan piyasa aşırı derecede dengesiz borca girmek istemiyorum nolur nolmaz
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    Dediğiniz gibi piyasa fena durumda. Gözümün önünde 125e dün pazarlık yaptıkları araca bugün 129 dediler ve pazarlık yapmadılar.
    Bu durumun ne zaman sakinleşeceğide belirsiz. Galericilerin hiçbirisinin umudu yok sakinleşmesi yönünde.
  • Ben de 520i bakıyorum şu sıralar bütçem 200-205k maksimum düşürebilirsem 2014 model falan almak istiyorum ama bulamadım içime sinen bişey.. iyi fiyata almışsın hocam güle güle kullan. Bir de araç ve içi ne renk ? İçi genelde bej oluyo seninki de mi öyle ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamolsun1

    Ben de 520i bakıyorum şu sıralar bütçem 200-205k maksimum düşürebilirsem 2014 model falan almak istiyorum ama bulamadım içime sinen bişey.. iyi fiyata almışsın hocam güle güle kullan. Bir de araç ve içi ne renk ? İçi genelde bej oluyo seninki de mi öyle ?
    Araç siyah renk sunrooflu. İçide bej deri.
    Ben bu fiyatı 10 gün kadar önce almıştım aslında. Ama benzinli almayı düşünmediğimden ciddi pazarlığa girmemiştim. 2 gün önce tekrar araç için gittiğimde de ilk veriği fiyattan dönemedi. Yoksa 215-218 gibi bir fiyat söyleyecekti.
  • Çok güzel olmuş o zaman :) bana da nasip olur umarım hayırlısıysa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 5 Ocak 2020; 22:4:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım istediğiniz aracı kısa zamanda bulursunuz hocam. İçinize sinmesi önemli. Sırf almış olmak için alınmaz. Ben aslında boya ve km takıntılıyım ama bu araç sanki benim olmalıymış gibi hissettim gördüğüm andan itibaren. Ne boyası ne km si gözüme gelmedi. Zaten kusursuz araç ararsakta elimiz boş kalacak bu piyasada. Bunu net gördüm.
  • Hayirli olsun yeni araciniz.Cc 150hp exclusive donanim miydi acaba?Genelde fiyatlar 155 civarinda gorunuyor ama.Satislar hangi civarda oluyor bilemiyoruz tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur.S

    Valla CC ile yoğun trafikte 8-9 lt civarı yakıyordum. Trafik olmazsa 6,5 civarıydı. (İstanbul için konuşuyorum. Sürekli E-5 Bakırköy-Büyükçekmece arası)
    sizi tebrik etmek lazım ben o miktarı tasarruflu olmasıyla ünlü dci motorla yakıyorum. yoğun trafikte dip gaz da gidilmez ama 9 lt mazot yaktım dediğiniz güzergahta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FletneR_

    Hayirli olsun yeni araciniz.Cc 150hp exclusive donanim miydi acaba?Genelde fiyatlar 155 civarinda gorunuyor ama.Satislar hangi civarda oluyor bilemiyoruz tabi.
    Evet Exclusive 150 hp koltuk ısıtma cam tavan. sadece anahtarsız giriş ve çalıştırma eksikti araçta onun dışında ful araçtı. Şuan 155 civarı ilanlar olabilir bakmadım ama 1 hafta önce 142 satıcı için iyi ve normal arasında bir fiyattı. piyasa sürekli yukarı hareket ettiği için 155 bana biraz fazla gibi görünse de temizliğine göre 145-150 bandında olabilir satış. Benim aracımın ön camı çatlaktı. Servis 1950 cam + 300 işçilik fiyatı çıkardı. Ben 144 olarak ilan vermiştim 142' ye bıraktım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.