Şimdi Ara

Vw Cc Bitirildi, Yeni Vw Arteon Geliyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Vw Cc Bitirildi, Yeni Vw Arteon Geliyor...

     Vw Cc Bitirildi, Yeni Vw Arteon Geliyor...




    Geçen yıl Super Coupe Concept adıyla fuarda yüzünü gösteren aracı yakında yeni adıyla yollarda görmeye başlayacağız; Yeni VW ARTEON

    Passat'ın kısmen daha spor ve genç görünümlü bir modeli olan CC üretiminin geçen hafta itibariyle sonlandırıldığı açıklandı. Yani artık VW CC ismi tarihe karışıyor. Aslında tarihe karışan sadece ismi desek yeridir. Zira yerini alacak olan yeni VW ARTEON, VW CC ile aynı anlayış ile üretilmiş bir araç. VW grubunun artık hemen her aracını üretmeye başladığı meşhur esnek MQB platformu üzerinde yükselecek aracın güncel B8 Passat ile çok benzer bir altyapıyı paylaşacağı konuşuluyor.

    Yeni ismiyle VW ARTEON resmen ilk kez Mart 2017 Cenevre otomobil fuarında karşımıza çıkacak, muhtemelen 2017 2. çeyreğinde yollarda görmeye başlayacağız. Öngörüm o ki 2017 Haziran gibi Türkiye'de bayilerde görmeye başlarız sanıyorum. VW CC düşünen kullanıcıların bu durumdan haberdar olmalarında yarar var. Zira bayiler mevcut CC leri bitirmeden bu durumdan pek bahsetmeyeceklerdir. ,)

    Şahsi kanaatim o ki daha genç ve spor bir potansiyel Passat müşterisi için keyifli bir seçenek olacaktır. Şayet 240 Hp 2.0 TDI 4 Motion DSG seçeneği ile birlikte güncel Passat niteliklerine ilaveten kabin için ses yalıtımı konusunda daha iyi bir araç olmayı başarırsa, premiumlardan nispeten daha iyi fiyatıyla çok mantıklı bir alternatif olacaktır.







  • Şimdi mesaj atsam bu konuya hort yüzünden ceza yer miyim bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

    Şimdi mesaj atsam bu konuya hort yüzünden ceza yer miyim bilemedim

    Burada konuşuluyor;

    https://forum.donanimhaber.com/vw-cc-bitirildi-yeni-vw-arteon-geliyor--122160400
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.