Şimdi Ara

*:::----vw caddy ve transporter sorunları----:::::* (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _codelinker_

Vallahi ne bicim araba bilmiyom su vw.

Bizde bi tane var 2006 caravelle.
    Araca mazot almayi unutmusuz yolda birakti.
    Kapinin tutamagini cekmedigimiz icin kapi acilmadi.
    El freni cekik kaldigi icin araba yurumedi.
    Debriyaja basmadigimizdan vites degismedi.
    En onemlisi yolda giderken diresiyonu cevirmezsek araba donmuyor.

Sikayet edecem su vw yi nasil araba yapiyorlar anlamiyorum.O kadar para ver sen sonra boyle sorunlar cikarsin

helal olsun ABİCM bea..valla doğru..bu forumda VW'nin sorunlarına takılanlar ne kadar çok..2 tane caddy baskı balatası yiyo diye 10000 caddy'de böle bi sorun olması lazım deilki..hee benim aracımda da var debriyajda titremeler servise gidince izah ederim adam akıllı garantiye sokarlar o kadar..sokmazlarsa DOĞUŞ'a başvururum yine olmadı..ALMANYA VW'e başvururum..biz keriz deiliz yukarda bi keriz lafı geçmiş..yani biz VW gibi parçası pahalı bi ve sürekli sorun çıkarn aracı alan kerizler gibi muamele görüyoruz bu forumda..benim CADDY aracımdan hiç bi problemim yok seve seve biniyorum aracıma..hee bi kötü yani var bazen trafikte akıllı olmayanlar çıkıyo (bugün karşıma geçip 1.3 doblo ile bana artislik yapan bi GENÇ gibi) onlara haddini bildiriyoruz o kadar..toplumda biraz kötü örnek oluyo sürat yapmak..

• quote:

Orjinalden alıntı: DobloJTD

2005 1.9 Jtd Ateş Kırmızısı

Forever Jet Turbo Diesel

yazının bu kısmını imzana eklsene yahu..her mesajda ekliyosun..
    ne yani bizde TDI TURBO DİREKT İNJECTİON mu yazalım

JET TURBO DİZEL falan..neymiş bu 1.9 JTD 2 kere kapıştm benim caddyle 4.vitese kadar kafaya kafaya gidiyok ama 5.viteste bana yetişemiyo ciddiyim bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 9 Ekim 2007; 22:12:53 >
  • o işleri geç kapadokyalı senin caddy ile maximum hızın kaç ?ben caddy de sürdüm . biliyorum nasıl gittiğini birbirimizle sdik yarıştırmaya gerek yok 2 side hızlı araç ama caddy daha konforlu kabul ederim.. ilk 4 vitese kadar JTD doblo caddyi her türlü yer 5 . viteste hiç kapışmadım zaten...

Forever Jet Turbo Diesel
  • yaz arkadaşım sende ne yazarsan yaz "tdi" yaz "hdi" yaz "crdi" yaz msj ına ne yazarsan yaz beni ilgilendirmez ....

benimkide SENİ ilgilendirmez..

Forever Jet Turbo Diesel
  • quote:

yaz arkadaşım sende ne yazarsan yaz "tdi" yaz "hdi" yaz "crdi" yaz msj ına ne yazarsan yaz beni ilgilendirmez ....

benimkide SENİ ilgilendirmez..

Forever Jet Turbo Diesel

süprizmisin sen akşam akşam..yoksa hediye mi..
    çattık yahu adama öneride bulunuyruz EFELİK yapıyo..ilginlendirmez milgilendirmez ayakları..
    ayrıca 5.vitesi yememişsin..yemeni tavsiye ederim..geçmem bu muhabbetleride doğruyu konusuyom ben..nevşehir çevre yolunda 2007 1.9 JTD doblo ile ben (2007 1.9 TDI) kapıştık bile bile..amcam sayılırdı süren kişi..4.vitese kadar kafaya gittik bundan emin olabilirsin.. 5.e takınca zatii 160 170 anlık bizim için biliyonmu..gerek yok yane yetişemyio sonrasında.

• Biraz Artistsin sen galiba arabanla böyle bi havalara girmişsin 2007 model Jtd doblo yoktur Multijet vardır 1.9 2006 da bitti kardişşş..Doblo Multijete döndü yani anlıyacağın yeni kasa Jtd Doblo yok eski kasa bütün Jtd ler..Oke ?? Bizim araba için 160-170 zor sanki ben rampada 190 la gidiyorum aracımla nese bu konu burada kapansın sen açtın ben kapayayım ramazan günü kalp kırılacak çünkü biliyorum bunun sonu oraya varır

Hiiiiiçç gerek yok böle şeylere...

Forever Jet Turbo Diesel
  • quote:

Biraz Artistsin sen galiba arabanla böyle bi havalara girmişsin 2007 model Jtd doblo yoktur Multijet vardır 1.9 2006 da bitti kardişşş..Doblo Multijete döndü yani anlıyacağın yeni kasa Jtd Doblo yok eski kasa bütün Jtd ler..Oke ?? Bizim araba için 160-170 zor sanki ben rampada 190 la gidiyorum aracımla nese bu konu burada kapansın sen açtın ben kapayayım ramazan günü kalp kırılacak çünkü biliyorum bunun sonu oraya varır

Hiiiiiçç gerek yok böle şeylere...

Forever Jet Turbo Diesel

gülüyorum yahu valla billa gülüyorum..rampa yukarı 190 falan..130 HP passata falan biniyoruz herhalde..
    ben havalara girmem aslanım..neyse odur..hızı sevmem ama napım bazıları kaşınınca böle oluyo keşke vide çekseydim..bundan sonra böle bişi denk gelirse vide çekip koyacam vallahi billahi..olmuyo böle..neyse kapatalım konuyu..VW şikayetlerine takıldı millet..konuyu açan arkadasın caddy'si varmış...neden bizim kulübe gelipte sorunlarına dile getirmiyosunda milleti birbirine düşürmek için konu açıyosun..b sorun varsa gelirsin kulübümüze veya trasnporter kulübne sorunlarını dile getirirsin..senini gibi çok kişiler konu açtı ama nafile..bi işe yaramıyo..alacak adamlar zaten kulübümüze başvurup caddy nasıl bi araç diye soruyo..örnegin""cesk..kanideli..ailkayt...hataylıali"" gibi nikleri bulunan arkadaslarımız kulübümüzü ziyaret edip kahvemizi içip caddy için bilgi sahibi oldular..bi onlara kötü yönlerinide anlattık merak etmeyin..ve sonunda cesk ve ailkayt bi caddy'ci oldular..bu kadar basit konuya hiç gerek yoktu bence..

• ortaya atıyorum bazı arkadaşlar kendini muhatap almasamda konuşuyor bam güm..

Doblo yla şaka olmaz...

Sakın JTD lere denk gelme moralini çok bozar...

Forever Jet Turbo Diesel
  • quote:

ortaya atıyorum bazı arkadaşlar kendini muhatap almasamda konuşuyor bam güm..

Doblo yla şaka olmaz...

Forever Jet Turbo Diesel

ne moral bozacak ASLANIMM..performans hastasımısın sen..senin JTD'lere GOLF'ler denk gelirse nolcak..alemde sadece caddy yokki..öle tarizli konuma buralarda..muhattap almasamda falan fistan açık sözlü ol lafın kimeyse söle..

• yaw tamam bari ben söyleyim ne olduğunu kimse kızmasın!
    hızda konforda segmentinde caddynin üzerine tanımam!
    ama sorunlu olmada,fazla yakıt harcamadada caddynin üzerine tanımam!
    1,9 jtd ise gayet performanslı bir araçtır caddyden sonra tabii..
    amaaa 1,9 multıjet 1,9 jtd kadar performanslı ve seri değildir!

1,9 jtd ile 1,9 tdi nin arasında motor olarak sadece yedek parça fiyat ucuzluğu vardır ama 1,9 multıjet ile 1,9 tdi arasında hem parça ucuzluğu hemde 1,9 tdi daha performanslıdır!
    olay bu kadar uzatmayın!

kapadokyalı@
    sorun verme olayına gelince diğer yazılarınıda okumuştum bende caddy sahibiyim lütfen biraz daha gerçekçi ol!sorunluysa sorunlu !sen bu araç sorunsuzdur 2 tanesi sorunluysa 10000 tanesidemi sorunludur gibi laflar söyleyince bu araç değişmez yine sorunludur!
    biliyoruz kullanıyoruz işte....transporterde kullandık...yani buna sorunsuz diyerek sorunsuz yapamazsın!BU ARAÇLAR SO RUN LU ARAÇLAR!!!!!!!!
    sen aracına seve seve bin inşallah senin aracın en az sorunu çıkartır kafan rahat binerssin!ama herkesin aracıda seninki gibi olacak zannetme!onun için caddyide bu kadar baştacı etme!

yukarıda blacklotus arkadaş bi cevap yazmış;
    blacklotus@
    yazılarımı okuduysan geçen seneye kadar 2004 t5 130 bg sahibiydim.ve şu anda ayda ancak 100-150 km yapabildiğim garajda yatan caddy 1,9 tdi aracım var.
    ben şimdiye kadar 28 adet araç almış satmışlığım ve 30 senelikte şöförüm!
    peki kardeşim sen hadi acemisinde araç sorun çıkartıyor!
    bizde nasıl sorun çıkartıyor!sakin ve iyi kullanırım yani üzmem aracı pati çektirme,5 atarken 3 e atma gaz kökleme v.s hareketleri hayatımda ya 1 kere ya 2 kere yapmışımdır sayılıdır!zaten t5 te pati çekmek istesen bile çekemezsin asr diye bir özelliği var.
    ve şimdiki garajımda yatan ve ayda sadece 100-200 km yapabildiğim caddy aracımın baskı balatası ve turbosu gitmiş durumda araç daha 15,000 km de!mantığın alıyormu?
    geçen sene sırf sorunlarıyla uğraştığımdan servise her hafta abartmıyorum giip gelmekten bıktığım için sattığım aracımı ise alırken eski vw kalitesi vardır yani t4 ler gibidir diyerek aldım ve uzun seneler yani en az 10 sene binmek amaçlı almıştım!ama beni bıktırdı kısmet değilmiş 2 seneyi doldurmasına 2 gün kala sattım garantisi 2 gün sonra bitiyordu ve ön amortisörleri sattığımda yük atmadığım halde patlaktı!

neyse iyi forumlar...

• arkadaşlar her araba markasında olduğu gibi vw de de sorunlar yaşanıyor olabilir. buna itiraz eden yok zaten işte yukarda yazılanlar bunun örnekleri. ancak bunu abartarak sanki her 2 vw den 1 i sorunluymuş gibi algılanacak vaziyette konu açarak lanse etmek garip bir durum ve vw kullanıcılarının tepkisini çekiyor. işte sorun burda: her vw aracı (ve diğer markaların araçları) sorunsuz olacak diye birşey olamaz çünkü hepsi kul yapısı elbette bazılarında sorun çıkacaktır, bunun aksini iddia eden yani vw sorunsuz olmalı çünkü diğer modeller de hiç sorun yaşanmıyor diyen varsa buyusun ispat etsin. az yada çok nicelik tartışmasına hiç girmeyin herkes sübjektif kulaktan dolma şeylerle yok şu markada az sorun çıkıyor vw de daha çok sorun çıkıyor dicektir. bunlara hiç gerek yok çünkü sübjektif değerlendirmelerdir bunlar. ama sorun yaşanması olayı bir gerçektir ve her markada oluyor bu durum. olaya brz da böyle bakmak lazım o yüzden vw yi o kadar kötülemeyelim. varsa sorun dile getirelim ve çözüm arayalım yoksa bundan gayrisi ne size fayda verir nede bakalarına.

gelelim doblo jtdye. jtd caddye göre daha hafif bir araç bu yönüyle avantajlı ama caddynin ise torku daha fazla (50 nm). bu küçümsenmeyeck bir fark. bence bu iki araç başa baş mücadele edebilecek araçlar daha çok pilotaj galibi belirler. o yüzden denemeden doblo caddyi geçer yada caddy dobloyu geçer demek havada kalır, çünkü kağıt üstünde iki araba başabaş görünüyor. ayrıca 190km hızla yokuşta gidiyorum demişsin iyide bu yokuşa göre değişrir. büyük ihtimalle hafif bir yokuştur. ticari bir arabayla yokuş yukarı 190la gitmek öyle kolay değil. binek arabalarla o hızlarda en ufak bi rüzgardan bile etkileniyoruz. ticarilerde rüzgar gbi olayalrdan etkilenme daha fazladır.

• @turgay3442

"ben şimdiye kadar 28 adet araç almış satmışlığım ve 30 senelikte şöförüm!
    peki kardeşim sen hadi acemisinde araç sorun çıkartıyor! "

bizde sorun yok bida oku istersen
    benim bu araçla yapmadığım hareket kalmadı diyebilirim gençliğin getirdiği hevesle.hala daş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 10 Ekim 2007; 0:09:15 >
  • daha fazla hareketler yapma istersen,ilerde oda sana yapar aynılarını.....
    örneğin cebindeki parayı çarpma hareketi
  • Sevgili Turgay kardesim:
    Bilmiyorum ne kadar suredir forumu takip ediyorsun ama genellikle vw topiklerinde ve otomobil topiklerinde surekli sizin actiginiza benzer topikler aciliyor.
    Her zamanda ayni seylerden bahsediliyor.Baski balata ve caddy nin baski bitirmis halindeki meshur bir fotografi ekleniyor.
    Ama buna ragmen satislarinda bir dusus yasanmiyor aksine caddy de 2 bin ytl kadar indirime gidilmis yanilmiyorsam bu son iki ay epey satti.
    Yani insanlar neyin ne oldugunu az cok biliyor.Bilmeden alsa bile memnun kaliyor.
    Haaa sorun cikariyor mu?Hemde en alasindan.
    Bak forumda defalarca yazdim 2001 passatim vardi cok basimi agritti.2006 da tekrar araba alacak oldum baktim baktim yine passattan baska bana uyan araba gormedim ve yine passat aldim.Cok sukur bu aracimdan memnunum.Eskisinden de memnunum her ne kadar ariza cikarsa da.
    Demem o ki:
    Bosverin bunlari zaten forumda yeterince bu konulardan mevcut.Siz boyle konu actikca nedense vw daha cok satiyor araclarini.
    Kullananlarin icinde muhakkak lanet olsun diyen de vardir ne iyi etmissim de almisim bu arabayi diyen de vardir.
    Sen buraya konu acmissin yanilmiyorsam da sikayetimvar.com dan editleme yapmissin.O sitede her aracin aklina ne gelirse her modelin sikeyetleri mevcut zaten.
    Onun icin bunlara gerek yok.
    Su anda tekrar araba alacak olsam yine vw alirim yine vw alirim tabi e segmenti haric(malum e segmentinde vw nin modeli yok)

Umarim anladin beni.

Selam ile...

• quote:

ortaya atıyorum bazı arkadaşlar kendini muhatap almasamda konuşuyor bam güm..

Doblo yla şaka olmaz...

Forever Jet Turbo Diesel

ilker ne demişler neden haber vermiyorsun doplo ney allah aşkına dün zaten birinin aynasını yaladım
    şaka olmazmış jtd nin kralı gelsin rampalarda benim resmen dumanımı yuttu ben 4.vitesle çıktım(çubukbeli rampası burdur antalya yolu güzergahında)o aynı ağırlık da inanırmısınız aramda baya fark oldu ve bi kez daha sevindim işte caddy sen busun matah bi araçmış qibide her yer de şu yazını yazma:2005 1.9 Jtd Ateş Kırmızısı

Forever Jet Turbo Diesel bak şimdi gülesim geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: turgay3442

daha fazla hareketler yapma istersen,ilerde oda sana yapar aynılarını.....
    örneğin cebindeki parayı çarpma hareketi

sana bi hareket yaparım feleğin şaşar
  • bu qibi insanların niyetleri belli böyle fuzuli vede gereksiz topicler açıp ortamı germek ona buna taş atmak yalan söylüyorsam yalan deyin..
  • vw ler masraf konusunda dünya devidir dünyanın 2nci en masraflı arabası onlar zaten yakıt ve motor konusunda ne oldukları bellidir ben vw lerden uzak dururum tek başarılı motorları 1.6 100hp 8 valf diğermotorlarda herzaman sorun olmuştur zaten tamirciler hep söyler bunlar böyle diye o inanmak istemeyenleri anlatamazsın derdini onlar arabalarına taparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

vw ler masraf konusunda dünya devidir dünyanın 2nci en masraflı arabası onlar zaten yakıt ve motor konusunda ne oldukları bellidir ben vw lerden uzak dururum tek başarılı motorları 1.6 100hp 8 valf diğermotorlarda herzaman sorun olmuştur zaten tamirciler hep söyler bunlar böyle diye o inanmak istemeyenleri anlatamazsın derdini onlar arabalarına taparlar

2.0 TDI passatı bi test et derim sonra yorumunu gelip burya yaparsın motor hakkında............
  • Anf125 ;

ancak gülersin zaten icraat yok ...

muhatap alınmadığın konuyada karışma altında kalır ezilirsin..

Konuya başlığına bakıyosun çok farklı bazı caddysi olan artis arkadaşlar çıkıyor yok ben sunu geçtim yok bunu geçtim ancak ÇOCUK gibi bunları söylüyo vıdı vıdı.. konu dan sapma konudan ! ! !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.