Şimdi Ara

VW CADDY VE OPEL ASTRA KULLANICILARI YARDIM<====

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZCE OPEL ASTRA TWİNPORT 1.6 16V HB Mİ YOKSA VW CADDY 1.9 TDI İKİSİDE 2005 MODEL YA KARASIZ KALDDIM VALLA BU ARABALIRIN DEZAVANTAJLARI VE AVANTAJLARI NELERDİR ÖĞRENELİM KULLANICILARDN LÜTFENNNN

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

ARKADAŞLAR SİZCE OPEL ASTRA TWİNPORT 1.6 16V HB Mİ YOKSA VW CADDY 1.9 TDI İKİSİDE 2005 MODEL YA KARASIZ KALDDIM VALLA BU ARABALIRIN DEZAVANTAJLARI VE AVANTAJLARI NELERDİR ÖĞRENELİM KULLANICILARDN LÜTFENNNN

2sinide kullandım her konuda yardımcı olmayı isterim..abi farklı 2 sınıf..amaca bağlı al bence .valla arkadaşım caddy ticari tipi bişey..sonuçta hepsinin birbirine gore avn ve dezavn. var..caddy bana daha atak geldi sanki..yani ne konuda nasıl bi sürüş istediine bağlı..ben olsam astra tercih ederim çünkü öğrenci adamıss:) şekil benim için önemli
  • BAK KARDEŞ BU ARABALAR ÖNCELİKLE AYRI SINIFTA ARAÇLAR ÖNCELİKLE KULLANIM AMACIN ÖNEMLİ ÖĞRENCİYSEN EĞER CADDY SANA GELMEZ AMA ÖĞRENCİYİM AMA GENİŞ BİR AİLEYİZ DİYORSAN VE YARI YARIYA YAKITTAN KAR ETMEK İSTİYORSAN CADDY DERİM

ASTRANIN ŞUAN BENCE HİÇ BİR CAZİP NOKTASI YOK GENEL OLARAK ALANLARIN DA NEDEN ALDIKLARINI İNAN BİLMİYORUM BENCE SEN ÖNCELİKLE NE AMAÇLA ARAÇ ALDIĞINA ÖNCE KARAR VER AMA CADDY İLE ASTRAYI AYNI SINIFTA TUTUYORSAN CADDYNİN TİCARİ ARAÇ OLMAKTAN ÇOK SIRADAN BİR BİNEK OTOMOBİL OLARAK DA KULLANILABİLECEĞİNİ KANITIYORSUN KARAR SENİN
    AMA ÖNCE AMACININ NE OLDUĞUNU TAM OLARAK BELİRLE

quote:

ARKADAŞLAR SİZCE OPEL ASTRA TWİNPORT 1.6 16V HB Mİ YOKSA VW CADDY 1.9 TDI İKİSİDE 2005 MODEL YA KARASIZ KALDDIM VALLA BU ARABALIRIN DEZAVANTAJLARI VE AVANTAJLARI NELERDİR ÖĞRENELİM KULLANICILARDN LÜTFENNNN

• ya arkadaş şimdi bu arabalar ne kadar yakıyo bana önemli olan bu benim aldığım araçta yakıt performans güç ve konfor olacak abi bu ihtiyaçlarımı karşılayan bi araba istiyorum tabi caddy ve opel astra arasında kararsız kaldım binmeye alıyorum ben caddy binek bi araç benim için ama fiyat çok pahalı opel buna ögre daha cazip ve aynı özelliklerde bi araba yani şaşırdım bilmiyorum yaaa benim kafam biraz caddy diyo bana ama yine de opeli düşünürüm sürüş öneöi değil bana konorunu hissttirsin yeter....
  • quote:

ya arkadaş şimdi bu arabalar ne kadar yakıyo bana önemli olan bu benim aldığım araçta yakıt performans güç ve konfor olacak abi bu ihtiyaçlarımı karşılayan bi araba istiyorum tabi caddy ve opel astra arasında kararsız kaldım binmeye alıyorum ben caddy binek bi araç benim için ama fiyat çok pahalı opel buna ögre daha cazip ve aynı özelliklerde bi araba yani şaşırdım bilmiyorum yaaa benim kafam biraz caddy diyo bana ama yine de opeli düşünürüm sürüş öneöi değil bana konorunu hissttirsin yeter....

VW CADDY /// Opel ASTRA

Şehiriçi 6.8 /// 8,5

Şehirdışı 4.6 /// 5,5

Karma 5.4 /// 6,9

dizelin daha az kakacağı zaten belli..caddynin performansıda güzel daha önce belirtmiştim..konfor konusunda kendi sınıfında ii olabilir ama astrayla kıyaslamak yanlış olur 2.el VW ler pahalıdır değer kaybetmiyor nerdeyse..ilerde satarken zorlanmıcanı düşünüorm..ama senin için bu ikisinin aynı özelliklerde olması biraz garip geldi

• Caddy = Ticari araç(Binek konforu yoktur,iç hacmi genişdir,yük atabilirsin)
    Astra = Binek araç(Ticari araçdaki gibi yük atamassın,ancak ticari araçdan daha güzel yol tutar,daha kararlıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 30 Kasım 2006; 13:50:26 >
  • kardeşim bana kararlı olup olması önemli değil bana binek araba hissi vriyo caddy ama opel de var şimdi ne yapsam bilmiyom ki yük atmayacam yük işi değil binmek için alıyom çok yakmasın dizel olablir opelin dizeli var 1.3 CDTI çok boktan bi şey diyolar çekiş gücüyok diyolar valla ne yapsam bilemem ki ama caddy daha ii bence yaaa piyasada bi bulsam şöle uygun fiyata bi caddy hemnek kaparımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • astra ile caddy aynı sınıfta değil kıyaslamak yanlış olur, kullanım amacına göre değişir... Caddy, Kango, partner, doblo, connect'i karşılaştırmak gerekir
  • yaa kardesim ben burada araba karşılaştırmyıom alacam da hangisini alayıım die yardim alıyom arkadaslardan anladın mıı tabi ki aynı sınıfın araçları değil biliyorumm bu araçların kullanıcılarından fikir alyorum benn karşılaştırma yapmıyorum
  • yahu bineceğim diyorsun ve hala koca caddy ile astra gibi konforlu çekici kışkırtıcı astra arasında ç.elişkidesin

kardeşim binceksen caddy e göre performanslı caddy e göre rahat caddy e göre donanıml,ı caddy e göre yakışıklı caddy e göre kışkırtıcı caddy e göre yol tutuşu iyi olan iki araba arasında kalma inan caddy'den daha konforlu ve daha görünüşü güzel bir arabadır astra al rahatına bak

hadi iyi yolculuklar astra ile...
  • yav kardeşim ne yapayıım gözünü sevdiğim caddy daha az yakıyo dizel bi araç performasnlı süratli tabi astra kadar degil ama pahalı yaa.. astraya gelince bende astraya biniyorum gerçekten güzel bi araç 6 senedir biniyorum ama astra çok yakıyı ve bna göre avantajı ucuz olması buldum bi tane 25000YTL ama adam gibi bi caddy buluyom 30000YTLden aşağı değil hepsi yukaı fiyatlarda ya astra bu yüzden kafama yatıyoo ucuz ama çok yakıyoo bi de be gezen biri değiilim sadece hafta sonu binerim caddy pahalı ama a zyakyıo mesela caddy bi depo ile1100 km gidiyomuş öle diyo buradakiler ama astra bi depo ile 575 km gidiyomuş caddynin edepo 60 litre astraninki52 litreymiş ne zor iş bu yaa paramızla kepaze oluyoz yaa aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal yaaa vallaa ne yapcam herhalde caddy alırım ne yapım kardess sonuçta pahalı ama dizel ya
  • orası sana kalmış ben diyeceğini dedim
  • allah razı olsun kardes ne diyeyim bakalım bi karar vercez iştee ya opel ya VW ikiside gevur malı sonuçta
  • YA OPEL BANA DAHA MANTIKLI GELİO YOL TUTUŞU ÇOQ ONEMLİ
  • dizel astra al
    quote:

yav kardeşim ne yapayıım gözünü sevdiğim caddy daha az yakıyo dizel bi araç performasnlı süratli tabi astra kadar degil ama pahalı yaa.. astraya gelince bende astraya biniyorum gerçekten güzel bi araç 6 senedir biniyorum ama astra çok yakıyı ve bna göre avantajı ucuz olması buldum bi tane 25000YTL ama adam gibi bi caddy buluyom 30000YTLden aşağı değil hepsi yukaı fiyatlarda ya astra bu yüzden kafama yatıyoo ucuz ama çok yakıyoo bi de be gezen biri değiilim sadece hafta sonu binerim caddy pahalı ama a zyakyıo mesela caddy bi depo ile1100 km gidiyomuş öle diyo buradakiler ama astra bi depo ile 575 km gidiyomuş caddynin edepo 60 litre astraninki52 litreymiş ne zor iş bu yaa paramızla kepaze oluyoz yaa aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal yaaa vallaa ne yapcam herhalde caddy alırım ne yapım kardess sonuçta pahalı ama dizel ya

• Kendisi kafasında bitirmiş olayı hala gelmiş burada konuşuyo...Astra diolar napiim astrayı diyo sonra ikisi arasında kaldım diyo...Önce araba nedir sorusundan başlamak lazım bence...
  • kardeşimm ben kafamdaa bitirmedim olayıı vazgeçtim boşverre araba falaln satmıyom yavv alla alla bıktım kendi arabama binerim sıfır alacam kendi arabamı saydırayım geri kalanına bi şey yaparızz yavv bu ne 2. el araba ile mi uğraşacam alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

Kendisi kafasında bitirmiş olayı hala gelmiş burada konuşuyo...Astra diolar napiim astrayı diyo sonra ikisi arasında kaldım diyo...Önce araba nedir sorusundan başlamak lazım bence...

opel'le, hadi konu onunla ilgili olduğundan vw ile ilgisi olmayan ford'çu arkadaşım,
    foruma kapadokyadan katılan arkadaşım bizim yorumlarımızı istiyo da, sen niye sazanlıosun ki?

rahatsız oluosan ford'un forumunda gez arkadaşım, burası bize uygun yani....
  • slm.caddynin oturağı bambaşka.yakıtı hiç yok.valla süper.bence CADDY.dizel araçlar şimdi benzinli gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

Kendisi kafasında bitirmiş olayı hala gelmiş burada konuşuyo...Astra diolar napiim astrayı diyo sonra ikisi arasında kaldım diyo...Önce araba nedir sorusundan başlamak lazım bence...

opel'le, hadi konu onunla ilgili olduğundan vw ile ilgisi olmayan ford'çu arkadaşım,
    foruma kapadokyadan katılan arkadaşım bizim yorumlarımızı istiyo da, sen niye sazanlıosun ki?

rahatsız oluosan ford'un forumunda gez arkadaşım, burası bize uygun yani....

sazan mazan ne oluyoruz???Terbiyeni takın...benim arabam ford olabilir ya da avatar falan da ford olabilir...ama bu sadece ford la yaşıyorum anlamına gelmez ilerizekalı arkadaşım...Saçma sapan konuşup adamın asabını bozma...Hadi takıl sen şimdi öyle astranı opelini tavsiye et bulaşma kimseye...Hadi bakiyim hadi....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.