Şimdi Ara

VW Caddy ile üniversiteye gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17. Yazın yaşı doldurup ehliyet alacağım. Babamın 2013 vw caddy si var. Üniversiteye bununla gitmek istiyorum. Sizce nasıl bir görüntü olur. Genelde 50 li yaşlardaki insanlar kullanıyor. Sizce caddy ile üniye gitsem havam olur mu yada yaşlı muammelesi görür müyüm? Polo passat golf falan olsaydı neysede caddy bu sonucta kamyonet diye geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 kişi alır o araba arkadaşların yaşadı
  • Üniversitede araba ile fark yaratmak istiyorsan üst sınıf olmalı araba. Hele özel bir okulsa o bile yetmez.

Sen boşver arabayı hocam bin otobüse güzel güzel git. Araba olayları şehir efsanesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Üniversitede araba ile fark yaratmak istiyorsan üst sınıf olmalı araba. Hele özel bir okulsa o bile yetmez.

Sen boşver arabayı hocam bin otobüse güzel güzel git. Araba olayları şehir efsanesi.

Arkadaş kusura bakmayın ama Enayi mi arkadaş güzelim klimalı araba varken milletin terini soluya soluya fordlana fordlana gidecek otobüte

• quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

quote:

Üniversitede araba ile fark yaratmak istiyorsan üst sınıf olmalı araba. Hele özel bir okulsa o bile yetmez.

Arkadaş kusura bakmayın ama Enayi mi arkadaş güzelim klimalı araba varken milletin terini soluya soluya fordlana fordlana gidecek otobüte

Adam havam olur mu diye soruyor. O amaçla araba götürmesindense otobüsle gitmesi iyidir anlamında dedim. Yoksa bende meraklı değilim otobüslere

• quote:

Hocam amacım arabayla hava atmak değil zaten. Elde olan bu her zaman olmasada haftada 2-3 kere giderim yani araba sürmeyi seviyorum. Bunun yerine honda civic 1.6 si falan alsam dahamı iyi olur. Bana mantıksız geliyor çünkü biri 55.000 bin tl diğeri 15.000tl. 55.000tl lik araçla dalga konusu olmayalım.

• Kizlari atarsin.bizim egitim fakultesinde bi eleman var kahverengi caddy si var icine 5 6 kiz atmis sinifindan galiba.gecenlerde beraber indiler fakulteye girdiler bizde disardan kizlara ve cocuga baktik.kizlar cok saol omer yaaa diyolar boyle fena yani kardes.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba ile Almanya'ya gitmek
    8 yıl önce açıldı
    Pejo 308 Nasıl Bir Araç?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Kizlari atarsin.bizim egitim fakultesinde bi eleman var kahverengi caddy si var icine 5 6 kiz atmis sinifindan galiba.gecenlerde beraber indiler fakulteye girdiler bizde disardan kizlara ve cocuga baktik.kizlar cok saol omer yaaa diyolar boyle fena yani kardes.

İyiymiş valla

• biz arkdaşın eski kasa kangosu ile gidiyoruz , hiçte birşey olmuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan994 -- 20 Aralık 2015; 23:03:38 >
  • Kızları bagaja atarsin 😝

• Kardeşim olsan levyeyle döverdim
    Lafın gelip geçişi neyse
    Cady bulmuşsun haline şükret millete kulaklarını çınlattırma

• Dalga konusu dedi ya

Kardeş araba amaç değil, araçtır. Sen okumaya gidiyorsun oraya. Arabayla karı-kız düşürür müyüm diye düşüneceksen boşuna okuma.
  • Havan olsun istiyorsan normal Kediyle git.

• quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Kardeşim olsan levyeyle döverdim
    Lafın gelip geçişi neyse
    Cady bulmuşsun haline şükret millete kulaklarını çınlattırma

Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz? Allah olmayanlarada versin. Bn sadece görüş almak istiyorum.

• Git bir şey olmaz.
  • Heyt be arkadaş grubunun mangal sorumlusu olmak için şimdiden hazırsın

• Kis doneminde babamin 2006 Caddy araci ile gidiyorum. Hava atilacak bir arac degil. Normal donemde kendi aracimi(golf mk7) kullaniyorum. Golf baktiriyor ama Caddy'ye bakan olmuyor. Arabaya bakarak gelecek kizdan hayir gelmez. Agzin laf yapsin gerisi bos. Aksi halde parasutle insen ne fayda.
  • fark yaratmak istiyorsan bmw mercedes ile gidebilirsin orası bir eğitim yeri kimse sana neden sen otobüse bindin veya caddy ye bindin demez sonucta herkes kendi imkanları doğrultusunda yaşıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.