Şimdi Ara

VW caddy euroncap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim aklıma takılan bi soru var hafif ticari araçlarda doblo,berlingo,kangoo,vaneo gibi araçlar çarpışma testine katılmış ancak caddy yanılmıyosam 2004 de çıktı yeni kasası piyasaya ama hala testleri yok sizce neden ? vw güvenmiyomu aracına?

• caddy volkswagen touran bazlı araç ondan olabilir,touranın ncap testi var gerçi caddy ile touran arasında bazı farklılıklarda var veya kangoo berlingo partner/ranch,vaneo bunlar direkt binek (küçük mpv) olarak kullanılan araçlar bundanda olabilir caddy life var binek olarak ama oda caddy türevi,bence vw'nin aracına güvenememesi diye bir durumun söz konusu olamaz
  • carpisma testi neden yapmiyor bilemem ama
    cady nin donaniminda dikkatimi ceken en onemli sey guvenlik ekipmanlarinin cok fazla olmasi.
    bir suru guvenlik ekipmani koymus.
    bizim enistede 2005 doblo jtd var orta donanimli(donanim seviyesi bunlarda ne geciyor bilmiyorum galiba active olabilir)
    aracinda abs bile yok.sadece tek hava yastigi ve yanlis bilmiyorsam 3 noktali emniyet kemeri ve arkada emniyet kemeri var.
    bunun haricinde ben guvenlik ekipmani goremedim...
    ama doblo vip leri bilemem.
    soylemek istedigim caddy bu sinifta benim gozlemledigim kadariyle guvenlige en cok onem veren model.
    yanlisim varsa duzeltin...

selam ile...
  • bu sınıfda ncap e giren iki araç
    doblo - 3
    kangoo - 4
    yıldız aldı

düzeltme: yanlış bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 30 Ekim 2006; 0:45:40 >
  • yanılıyosun vaneo 4 yıldız berlingo 4 yıldız aldı.
    codelinkerin dediği gibi caddy en çok güvenliğe önem veren değil bence vaneodur esp 4 airbag çift kat şase standarttır vaneoda
  • muribbi araştırsaydın diğer araçlarında teste katıldığını görürdün
  • quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

muribbi araştırsaydın diğer araçlarında teste katıldığını görürdün

vaneo nunda girdiğini biliyordum ama berlingo sürpriz oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i30 kaza
    10 yıl önce açıldı
    Volkswagen TİGUAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.