Bildirim
VW BORA yol bilgisayarı yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arıza aramadan önce yol bilgisayarını resetleyip tekrar takip etmenizi öneririm.. -
Nasıl resetleniyor? -
boralarda sistem nasıl bilmiyorum ama tahmin ettiğim kadarıyla yol bilgisayar modları arasındaki geçiş sinyal veya silecek kolunun ucundaki bir düğme ile sağlanıyordur..herhangi bir modda iken yol bilgisayarı mod düğmesine uzunca süre basıldığında bilgisayarın resetlenmesi lazım..en azından bir çok araçta böyle.. -
Teşekkürler yarın kontrol edeceğim cevap yazarım. -
Sağ'daki yol bilgisayarı kolunun altında reset düğmesi var. Ama benim tahminim sen, günlük tüketimden yani araç çalıştığı andan itibaren hesaplama yapan mod, global tüketime geçmişsin yani en son resetlediğin andan beri hesap yapan mod.
Eğer kullanımın aynı seviyede ise,doğal olarak yakıt tüketiminde 7.5da çakılı kalmış. Global'den günlük moda
geçmek için reset'e bir kez kısa basın. -
Evet focuss arkadaşın dediği gibi olmuş sorun çözülmüştür.Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X