Şimdi Ara

VW BORA & MEGANE COUPE ? SİZCE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar ben max 20 000 bütçeyle bi araba almayı düşünüyorum... aklımda 2 seçenek war ... ya megane coupe alıp üzerine modifiye yapıcam ya da volkswagen bora alıp hiç dokunmycam... siz hangisini önerirdiniz.sonuçta 20 yşnda bi insanım bora alıp konforuma mı bakıyım yoksa daha ucuz ama daha spor olan coupe'mi ? ... değerli yorumlarınız bekliyrm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhan45 -- 13 Eylül 2008; 17:23:30 >

• Benim de yaşım senle aynı,ama babamdan spor araba istemiyorum.İkna ettim büyük,güzel bir sedan alacağız.

O tarz arabalar hoşuma gitmiyor,spor alacaksan hakkını vermek lazım.s2000 gibi mesela

Bence bora al.vw kalitesini yaşa
  • Hatırlatma;
    Konu başlığınız konunuzu anlatır olmalıdır,konu başlığınızı düzeltiniz,kurallara uygun olmayan bu tür konu başlıkları uyardığımız halde düzeltilmez ise bir süre sonra kilitliyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sadece bu 2 aracımı düşünüyorsan
    o bütceyle golf 307 focus gibi diğer araçlarada bakabilirsin
    20 yaşındaki birisi için bu araçlar boraya göre daha uygun olur
  • @ Eswod

sizce 20 000 bütçe ve yaşıma uygun olarak bana tavsiye edeceğiniz arabaları yazarmısınz ? o dediklerinizden başka ... kararsızımda işi bilen insanlar olark sizin düşünceleriniz yönlendiricek beni
  • kafanı karıştırmak istiyosun galiba. birincisi zaten kafan karışık gelmişsin megane coupe 6 aydır 1 tane görmemişimdir sanırım. sonunda az biraz apaçilerle karışma ihtimalinde var.

bora onun yanında hakkaten prestij kaynağı olur.bora gayet güzel seçim. hiç bozma keyfini sedan istiyosun madem. en iyilerdinden birisidir.
  • peki spor olarak ne önerebilirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 307 alabilirsin hem normal kullanılabilir hemde modifiye ye yatkın bi araçdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurhan45

peki spor olarak ne önerebilirsiniz ?

focusun 2000 sportları düşünülebilir hiç değilse hakkaten hoş duran bi arabadır megane e göre. sunroof fln daha spordur yani. hatları da daha sportiftir.

bana sorarsan bmw alabiliyosan bmw düşün. alamıyorum dersen değerini kolay kaybetmiyecek bora vb gibi bi araç düşünürsen ilerde değiştirme şansın artar. anlık düşünmeyelim megane ve focus sport ta 5 yıl sonra silinecek 2. el sıfıra incek. o araçlar zaten eski bi de tek kapı sonuçta..

fayda analizi yapman lazım.

demek istediğim arabanın spor olması ne anlam ifade ediyo senin için? havanın artmasını istiyosan borayla veya muadilleriyle megane coupe a fark atarsın. daha güncel daha elle tutulur arabalar bunlar.

1 defa meganeı baştan elemelisin açık söyliyim. ankarada apaçilik moduna girmiş vaziyette bu arabalar. çok nadir görüyorum gördükleriminde vaziyeti bu.

focus sport daha avantajlı bence. daha havalı daha şekil. söylediklerimi bi düşün. sonra tekrar fikirlerini yaz ki malzeme olsun yardım edebileceiğimz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 13 Eylül 2008; 17:46:16 >

• 1.8T A3 düşünebilirsin.
  • focus olarak http://www.araba.com.tr/1424452.html şöyle bişey buldum...

a3 içinse http://www.araba.com.tr/1373086.html bunu buldum...

coupe'yi eledim ... aklıma yatan şimdilik bora ve bu iki araba war...ama ne yalan söyliyim içlerinde en günce bora gibi duruyor...

• VW Bora al
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurhan45

focus olarak http://www.araba.com.tr/1424452.html şöyle bişey buldum...

a3 içinse http://www.araba.com.tr/1373086.html bunu buldum...

coupe'yi eledim ... aklıma yatan şimdilik bora ve bu iki araba war...ama ne yalan söyliyim içlerinde en günce bora gibi duruyor...

Coupe'yi elemekle çok iyi yaptın. Bir arkadaşta vardı, satmak için kırk takla attı. Problemli bir araç olduğunu söylüyordu zaten. Gri renkli veya bembeyaz bir bora süper olur.

• golf te bulabilrsin spor arac istiyorsan. bora golfun sedani sayilir sinif olarak. meganelardan uzak dur travesti arabasi istanbulda.

vw audi bmw alirsan hem havan olur hem deger kaybetmez. bir baska baslikta 2001 3.16 compact tan 17 bin lira olarak bahsediliyor. dusnmez misin?
  • Ailecek binecekseniz ve bagaj lazımsa Bora, aksi halde Golf IV tavsiye olunur.
  • Selamlar,

Bence VOLKSWAGEN BORA, hatta 1.6 16V motorlusunu ve Şeker Beyazı rengindekini alırsan, 205 tabanlı lastik ve orjinal hafif alaşımlı jantlarla mükemmel bir aracınız olur. Hem şehiriçinde hem şehirdışında zevkle seyahat edecek, sağlam, konforlu ve yakıtı gerek 1.6 8V 100 HP SOHC ve gerek 1.6 16V 105 HP DOHC motorunun çok iyi uyum gösterdiği LPG'de çok az yakıt harcayan bir otomobiliniz olur.

Güle güle kullanın.

Taner Göde
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyrm hepinize... ancak şöyle bi durumu izah etmekte fayda var... aracı bir tek ben kullanıcam annemin babamın otomobillleri zaten war hatta babamda son model megane II HB Extreme + var

Gelelim yorumlarınıza...

@ emtue = ewet bmw düşünebilirim aslında e38 kasa güzel bitane gelse tereddütsüz alacağım ama temizi ve az kmlisi çok çok zor bunu sizde bliyorsunuz...

@ hesheit = yukarıda dediğim gibi arabayı kendim kullncğm

@ tanergode = evet bora alırsam şayet 1.6 16V modelini düşünücem... Peki şöyle sorsam size bora'nın 1.9 TDI motorlu versiyonları hakkında bana ne diyebilirsiniz ... ?

• ya da arkadaşlar şöyle de birşey geldi aklıma ... Alfa Romeo 156 alsam şöyle jant'tır filmdir yaylar vs bi temiz mod yapsam nasıl olur ... 156'da gözüme kestirdiğim bi otomobil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhan45 -- 14 Eylül 2008; 12:03:54 >
  • ben bora kullanıyorum. tavsiye ederim modifiye yapacak olursanda yakışıyor hani boraya. bende coupe tarzı spor otomobillerden holanmıyorum bir genc olarak.
  • peki boraların 1.6 16V'lik modellerinin yıllık vergileri ne kadar bi rakam verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.