Şimdi Ara

VW/AUDI - DSG/S-TRONIC GERİ ÇAĞIRMA (RECALL FOR DSG) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
6
Favori
24.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

-Not: tam otomatik kullanicisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dsg6 islak tipti ve dsg7 ye gore az sorunluydu. Malum dsg7 kuru sanziman olarak geciyor. Dsg7 de dsg6 gibi islak(yagli) sanziman galine getirilse daha iyi olmazmiydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Diğer ülkelerde vw kullanicilari birlik olup baski olusturmuslar baskinin sonucunda vw araclari geri cagirmis.
    Bizim ulkede vw kullanicilari tartismaktan birlik olamiyor. Ne garip insanlarsiniz yahu :D

bizim ülkemizde o birlik diğer marka araç sahiplerine ve diğer markalara karşı savunma şeklinde oluyor, araçlarının değerlerinin düşeceğini düşündüklerinden kimse arabasına toz kondurmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Diğer ülkelerde vw kullanicilari birlik olup baski olusturmuslar baskinin sonucunda vw araclari geri cagirmis.
    Bizim ulkede vw kullanicilari tartismaktan birlik olamiyor. Ne garip insanlarsiniz yahu :D

Aman ikinci eli düşmesin hocam.Cunku genel kitle bu şanzimani alıp 2 yıl garanti uzatıp garanti bitmeye yakın aldığından daha yükseğe bir garibana satmaya çalışan namuslu insanlar

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • DSG'nin yanında şimdi bir de emisyon sahtekarlığı çıktı, etik ve dürüstlük yönünden bitik bir firma maalesef VW.

Sadece müşteriyi yolma ve para kazanmak üzerine kurulu bir politikaları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

DSG'nin yanında şimdi bir de emisyon sahtekarlığı çıktı, etik ve dürüstlük yönünden bitik bir firma maalesef VW.

Sadece müşteriyi yolma ve para kazanmak üzerine kurulu bir politikaları var.

Vw artık çöküşe geçmiştir dostum. Bu saatten sonra tanrı bile kurtaramaz

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ya arkadaslar bu DSG de sorun cikinca neden bu kadar mutlu oluyorsunuz ben onu anlayamiyorum.

Bizim insanimiz ilginc; kendi LPG kullanir dizele zam gelince sevinir, kendinin arabasi kotudur; iyi arac yolda kalinca sevinir, kendi feneri tutar avrupada gs yenilince sevinir, kendi 3. katta oturur en alt kati su basinca guler. Ozetle sadece kendimiz icin yasiyoruz. Ulan ne ezik bir toplumuz biz. Bizim sorunumuz kendimizle, baska kimseyle degil. Sonra politikacilarimiza b.k atariz, kendimiz cok iyi bir b.kmusuz gibi.

Onlarca mesaj içinden en anlamlısı buydu

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ya arkadaslar bu DSG de sorun cikinca neden bu kadar mutlu oluyorsunuz ben onu anlayamiyorum.

Bizim insanimiz ilginc; kendi LPG kullanir dizele zam gelince sevinir, kendinin arabasi kotudur; iyi arac yolda kalinca sevinir, kendi feneri tutar avrupada gs yenilince sevinir, kendi 3. katta oturur en alt kati su basinca guler. Ozetle sadece kendimiz icin yasiyoruz. Ulan ne ezik bir toplumuz biz. Bizim sorunumuz kendimizle, baska kimseyle degil. Sonra politikacilarimiza b.k atariz, kendimiz cok iyi bir b.kmusuz gibi.

Onlarca mesaj içinden en anlamlısı buydu

Bayram bayram iş çıkarıp mesai yaptırdılar size de, Allah kolaylık versin kardeş.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Ne mesaisi hocam anlamadım

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.