Şimdi Ara

Vulture for NetHack (ex-Falcon's Eye)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Selam millet, NetHack ilk kez 1987 yılında roguelike bir oyun olarak çıktı piyasaya, bu zamana kadar belirli aralıklarla geliştirildi. Tema ve tasarımlar bana hep Ultima serisini hatırlatmıştır, ve ben kendim oyunu Ultma'nın roguelike versiyonu olarak tanımlarım. Bu oyunu 10 sene önce civarı Level dergisi 'Falcon's Eye'ı CD'de demo olarak verdiğinde keşfetmiştim, ve oynadığım andan beri orjinal ve oynanabilitesi çok yüksek bir oyunla karşı karşıya olduğumu anladıydım. Normalde bu türü oynamam ama bu oyun bana çok özgün ve bağımlayıcı gelmiştir. Şimdi ise vidyodaki gördüklerinizden çok daha gelişmiş hali (oyun bu haliyle bile tahmin deceğinizden çok daha geniş bir rpg içerik sağlıyor hali hazırda) olarak steam'in yeşilışık yakması için oylarınız gerekli. Sadece 2 dakikanızı ayırıp 'evet' i oylarsanız sevinirim, çünkü bu oyunun anısı bende bir ayrıdır;

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=188943860

Ayrıca tekrar teşekkürler siberarmi'ye kendisi en az 3-4 senedir bu oyunun ismini hatırlattığı için !

Oyladığınız ve okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 29 Mart 2014; 1:38:44 >

• Bastım eveti :)
  • Hemen basalım.
  • Oo nostalji basarım eveti .
  • Teşekkürler arkadaşlar ilginize, bu arada kaç kişinin evet dediğini görebiliyoruz diye kalmış aklımda lakin Vulture'nin sayfasında göremedim. Nasıl bakıldığına bilen var mı ?
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Teşekkürler arkadaşlar ilginize, bu arada kaç kişinin evet dediğini görebiliyoruz diye kalmış aklımda lakin Vulture'nin sayfasında göremedim. Nasıl bakıldığına bilen var mı ?

Şu soruma cevap verecek kimse yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    baktım ama göremedim öyle bir counter, steam levelim yetmiyordur belki :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.