Şimdi Ara

Vücut Kitle Endeksiniz # KAÇ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17.3
  • Lycosthene kullanıcısına yanıt
    Hocam yine söylüyorum ;
    "ideal"
    Kaslı vücut "fit" ismini alıyor. İdeal yağlı vücut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi kalem kullanıcısına yanıt
    Şimdi beden kitle endeksi kilonun boya göre uygun olup olmadiğini gostermiyor mu sonuçta da sizi ideal,şişman,obez olarak siniflandiriyor . Söylediğimi anlayamiyorsun ki bu hesaplamada sadece boy ve kilo yok mu ? Bel çevresi , basenler hesaba katilmiyorsa vücudun görünüşünü de bilemezsin o zaman nasil ayiracaksin ideal,şişman,obez ya da fit diye ??? Eşit boy ve kilodaki adamlar her türlü bu hesaba göre aynı kategoriye girmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lycosthene

Şimdi beden kitle endeksi kilonun boya göre uygun olup olmadiğini gostermiyor mu sonuçta da sizi ideal,şişman,obez olarak siniflandiriyor . Söylediğimi anlayamiyorsun ki bu hesaplamada sadece boy ve kilo yok mu ? Bel çevresi , basenler hesaba katilmiyorsa vücudun görünüşünü de bilemezsin o zaman nasil ayiracaksin ideal,şişman,obez ya da fit diye ??? Eşit boy ve kilodaki adamlar her türlü bu hesaba göre aynı kategoriye girmiyor mu ?

Hocam ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama kelimenin amlamını kullanarak söylüyorum ben
    İdeal kilo olması gereken. Fazlası kilolu azı zayıf. > yağ göz önüne alınır. Kaslı olması bu indexi etkilemez.
    İdeal kilo indexi obezlerin olması gereken hedefi belirler

• mavi kalem kullanıcısına yanıt
    Neyse tamam vaktinizi aldim kusura bakmayin

• 20.1 kg
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.