Şimdi Ara

Vücut kıllarını seyreltme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
19.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam makine ile almanizi öneririm.Kendim bodycruzer 5 kullaniyorum ve cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c0ss kullanıcısına yanıt
    Hocam epilasyonda tamamen mi kurtuluyoruz? Ben tamamen istemiyorum dediğim gibi, yarı yarıya azalsa yeterli bana.Böyle bi şansımız varmı lazer epilasyonda ve fiyatlar ne kadar ortalama?

• Berbere git ara makas atsın.
  • Yukarı

• gidip lazer epilasyonu yaptıracağına.philips in 550tl ye lazer epilasyon cihazını al o işini görür.ben ondan almayı düşünüyom.
    kağıt üstünde 5 easnsta normalde 10-15 seans sürüyormuş sanırım tamamen kıllardan tamamen kurtamak için.sen mesela 2-3 seans yaparsın baktın bu kadarı yeter dedin bir daha yapmazsın.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Lumeadan bahsediyosun galiba, hiçbir işe yaramadığını söylüyolar o aletin.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    ağzı olan birşeyler söylüyor hep hocam
  • Kol killarini sarart,bacak killarini agdayla al,gogsune dokunma,sirt ve beldekiler daha cansız tuyse onlara hic dokunma tebrikler artik kilsiz bir bireysiniz

• QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Hocam cansızlar zaten baya ama ben yinede rahatsızım.

• iso227 kullanıcısına yanıt
    Bende bi aralar almayı düşünüyodum ama internette ki ve ekşide ki yorumlar içimi kaçırdı vazgeçtim.Eğer etkisi var diyosanız alıcam hocam kullandınız mı hiç veya tanıdık vs?

• TechR T kullanıcısına yanıt
    hocam ben baya araştırdım 300-400 kusur yorum okudum ve bilimsel verilere falan baktım.ve bu sonuca vardım.vücuda jilet vurunca tüyler kalınlaşır ve çoğalır.epilasyona girmek içinde bu şartmış.bende merak ettim acaba tüy dökücü krem kullandıktan sonra epilasyon cihazını kullansak işe yararmı diye ama bir cevap bulamadım.ben şahsen vücuduma jilet falan vurmam tüy dökücü krem kullanırım.gelçi jilet kullansakta tüyler dökülür ama biz seyrekleştirmek istiyorsak ne olucak? geriya kalan tüyler kalın olucak ve kötü gözükücek büyük ihtimal.ama ben almayı düşünüyorum koltuk altı ve genital bölge için işe yarayabilir.

bir diğer tüy dök azaltıp yok etme yöntemi ise ağda yaptıktan sonra karınca yağı sürmek.ben bunu bi ara denedim tüyler %30 falan azaldı ama çok acı veriyordu bıraktım bir daha uygulamadım.normal jiletle veya tüy dökücü kremle aldıktan sonra sürülebilir ama uzun vadade faydasını görülür yavaş yavaş.

• Aynısından bende şikayetçiyim. Benimde bacağımda var ve bazıları 3-4 cm var. Geçen makasla az bir şey azalttım biraz toparlar gibi oldu şimdi tekrar çıkmışlar. Şimdi ağda filan yapıp kerimcemee de dönmek istemiyorum. Takip.

• ..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.