Şimdi Ara

Vücut geliştirme ile kilo verme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün salona başladım boy 1.75 kilo 81 hoca fazla bi mide ve göbeğimin olmadığnı direk vücut geliştrme programına başlamamı o kiloyuda bu çalşmalarla atabileceğimi söyledi. Gerçkten body yaparak beslenmemede biraz dikkat ederek kilo verebilirmiyim ? Gerek görmedi koşu falan yapmama ? isterseniz programımıda ekleyebilrm. görüşleriniz ?bu arada ölçülerim :

omuz : 117
    göğüs: 100
    bel(yani göbeğin en genş oldğu kısmı ölçtüm ): 94
    kol :34
    kilo 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalitaner -- 28 Ağustos 2011; 6:35:00 >

• yemeklerde karbonhidratı azalt.
    6 öğün yağsız şekersiz şeylerden ye.
    haftanın 6 günü tempolu 40 45 dk yürüyüş yap.

tahminen 4 5 ayda istediğin kiloya gelirsin disiplinli olursan.
  • Ağırlık antremanlarına direk başlatması bana biraz sakat gibi geldi. Daha önce vücut geliştirme yapmadıysan ağırlık antremanlarına bir anda başlaman sakıncalı olabilir sakatlanabilirsin. Isınmak için her salona gittiğinde 15dk yürüyüş hem kilo vermene yardımcı olacak hemde vücudunu ısıtmana ve antremana hazırlamana yardımcı olacaktır.
  • Bence vücut geliştirme yerine fitness yaparsan daha kısa sürede kilo verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Bence vücut geliştirme yerine fitness yaparsan daha kısa sürede kilo verirsin.

çaktırma zaten fitness yapıyor. vücut geliştirme diye gaz verilir ilk başlayanlara genelde
  • Vücut geliştirmeyle kilo alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Bence vücut geliştirme yerine fitness yaparsan daha kısa sürede kilo verirsin.

çaktırma zaten fitness yapıyor. vücut geliştirme diye gaz verilir ilk başlayanlara genelde

Tabi canım işin orası doğru. Ama iyi bir fitness salonuna gitse daha hızlı kilo verir çünkü gerçekten işini yapan bir fitness salonunda dans v.b aktiviteler de mevcut. Özellikle dansın kilo vermeye etkisi çok fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basur Ve Vücut Geliştirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vücüt geliştirme yaparak kilo alırsın dostum veremezsin.Ağırlık kaldırma sırasında harcadığın enerjinin fazlasını vücüt senden isteyecek.Yani yedircek istesende istemesende.Bu yüzden kilo vericem diyorsan hem kardiyo hem vücüt geliştirme yap.
  • dostum bence salondan ayrılmakla işe başlayabilirsin hocan pek birşey bilmiyor yada gerek görmedi ama boyunun 10 aşşağısı yani 65-70 kilo civarı olman lazım yoksa vücudun şekle girmez bu kiloyla cardiyo yapman lazım
    1.gün)45 dakka koşu
    2.gün)45 dakka bisiklet
    3.gün)dinlenme
    4.gün)45 dakka koşu
    5.gün)45 dakka bisiklet
    böyle kafamdan yazdım bu programı vücudunu görmeden veremem ama buna benzer birşeyle kilo vereceksin ve yağlardan uzak durup karbonhidrat+protein ağırlıklı besleniceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NerelisinHemşerim

dostum bence salondan ayrılmakla işe başlayabilirsin hocan pek birşey bilmiyor yada gerek görmedi ama boyunun 10 aşşağısı yani 65-70 kilo civarı olman lazım yoksa vücudun şekle girmez bu kiloyla cardiyo yapman lazım
    1.gün)45 dakka koşu
    2.gün)45 dakka bisiklet
    3.gün)dinlenme
    4.gün)45 dakka koşu
    5.gün)45 dakka bisiklet
    böyle kafamdan yazdım bu programı vücudunu görmeden veremem ama buna benzer birşeyle kilo vereceksin ve yağlardan uzak durup karbonhidrat+protein ağırlıklı besleniceksin.

Hocam yeni başlayan birisi 45 dakika koşabilirmi sence.
    Ben 2,5 senedir spordayım daha 30 dakikadan fazla koşamadım.Elbette koşulur fakat kondisyon olmadan bırak 45'i 10 dk koşamaz bir kişi.
    Ayrıca ilk günden vücüt geliştirme yapılamaz demekte yanlış.10 dk kardiyodan sonra temel program çalışılır düşük ağırlıkla.

•  Vücut geliştirme ile kilo verme ?
  • Kilo verirken yağlardan kaçmak gibi bir şey söz konusu bile olamaz.Yağın kalorisi yüksektir ama insüline etki etmediğinden çok fazla yemedikçe kilo aldırmaz.Kilo aldıran şey karbonhidratlar.Kilo vermek istiyorsan ekmek,reçel,bal,çikolata,hamur gibi kana çabuk karışan karbonhidratlardan tüketmeyeceksin.Haftada 3 gün ağırlık çalışması yapacaksan çalışmadan sonra 1-2 kaşık bal yiyeceksin,bundan başka bu tür yiyecekler yemezsen çok rahat kilo verirsin.3 gün ağırlık 4 gün kardiyo şeklinde yap.
  • Kuvvet antremanlarında (az ağırlık çok tekrar) iyi kaloriler yakabilirsin. Tabi süreci hızlandırmak istiyorsan yanında kardiyo yapmak da fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuropeSkies

Vücut geliştirme ile kilo verme ?

Genetik tabi belli ama çok kötü duruyor vücut. Özellikle karın bölgesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orijinalden alıntı: NerelisinHemşerim

dostum bence salondan ayrılmakla işe başlayabilirsin hocan pek birşey bilmiyor yada gerek görmedi ama boyunun 10 aşşağısı yani 65-70 kilo civarı olman lazım yoksa vücudun şekle girmez bu kiloyla cardiyo yapman lazım
    1.gün)45 dakka koşu
    2.gün)45 dakka bisiklet
    3.gün)dinlenme
    4.gün)45 dakka koşu
    5.gün)45 dakka bisiklet

Hocam yeni başlayan birisi 45 dakika koşabilirmi sence.
    Ben 2,5 senedir spordayım daha 30 dakikadan fazla koşamadım.Elbette koşulur fakat kondisyon olmadan bırak 45'i 10 dk koşamaz bir kişi.
    Ayrıca ilk günden vücüt geliştirme yapılamaz demekte yanlış.10 dk kardiyodan sonra temel program çalışılır düşük ağırlıkla.

Valla ben hiç şişman yada aşırı kilolu olmadım kardiyoda yapmadım.Dediğim gibi vücudu görmeden yazdım bunları ama 45 dakka koşu dediğim koşu bandında hafif tempoda koşuda olabilir.

• fazla bi göbeğimin olmadğnı kardiyo programıyla vakit kaybetmeyip ağarlık çalışmasına başlayılm dedi. ağarlık çalşrkende atarmışım fazlalarımı . pekde zorlanmadım açıkçası ısnmak içinde ilk önce 3x10 lat sırta çekiş yapıp sonra programı uyguladım. Bi danışmak istedim ilk 1 ay boyunca 1 gün gidip bir gün gitmiyormuşz gerçi dün başladım bu gün gitsem hiç bi halt yapamam hamlıktan dolayı her yanm agrıyo :D Ayrıca siznde dediğiniz gibi yağlı şeyler yemememi fazla şekerl tuzlu şeylerden kaçınmamı söyledi bol tavuk balık türü protein ağarlık yememi söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalitaner -- 28 Ağustos 2011; 15:59:06 >
  • birde beslenme konusunda tavsiyelerinz olabilrmi normal vücut çalşanlar gibi antrenamndan önce fındık fıstık tarzı şeyler yemem bana tahminimce kilo yapar antenman öncesi ve sonrası yiyecek içecek tavsiyelerinz varmı ? Ayrıca çok aşırı şişmanda durmuyorum biraz fazlam var ancak sizlerede danışmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.