Şimdi Ara

Vücudunuzda iz var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Etek traşı edilen bölgede kılları kopardığımdan kabarcık şeklinde izler (kıl dönmesi olduğunda da rastgele patlattığım için)
    Göbek çevresinde yine kılları kopardığım için rastgele oluşan izler (kıl dönmesi olduğunda da rastgele patlattığım için)
    Kolum ile göğsüm arasındaki bölgede hızlı kilo almadan oluşan bol bol çatlak
    Göbeğimde sağlı sollu yine kilodan ötürü çatlaklar
    Kafamda küçükken düştüğüm için yarılan kısım (Allah'tan çok büyük değil, 3 dikişlik felan boyu var)

Şuan aklıma gelenler bunlar. Kafamdaki kısmı geçtim de o çatlaklar ve kıl dönmesinden kalan ufak ufak izler sinirimi bozuyor. Çatlaklar baya var. Ve çaresi yokmuş.

• Gazi gibisin masallah hocam.

Kilo kac bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Gazi gibisin masallah hocam.

Kilo kac bu arada?

90+ idi düştü. ÖSS yüzünden.
  • Ameliyat izleri dışında yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kolumda dikis izi var solucan gibi kaldi oyle

• Sağ omuzumun ön tarafında dövmem var.

• Kafam yuzum dudagimda toplam 10 dikis ayagimin yaninda kemik olur ya onun yanında bi kıbrıs şeklinde dogum lekesi yanagimda hafif bi çil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafada 7 başparmakta 5 dikiş var + sünnet yeri kaç dikiş bilmiyorum onu
  • Şu şişmanlıktan kalan çatlaklar var ve hala nasıl geçeceğini bilmiyorum çok çirkin duruyolar, birde kafam da yara izi var bi daha saç çıkmadı orda :D
  • elektirik çarpması sonucu sol elimdeki işaret parmağımdaki mühür gibi iz
    yine sol elde sobanın kapağı içine düştü diye elimi daldırmamdan dolayı 2 küçük yanık izi
    sol elde orta parmakta küçükken pil ile kablayu bağladığımda oluşan ince yanık izi
    bisikletle ön kaldırırken(eşşek kadarsın ne işin varsa) sol diresekkte oluşan 25 kuruş büyüklüğündeki 2 küçük iz
    en önemlisi kafamda aynı yerden 2 kere kırılması sonucu oluşan hafif göçük (santimlik düz bi cizgi şeklinde)
    haa bide şu var tabi kafam rahat 10 kere kırılmıştır abartısız 10 kere :D
  • Şiddetli şekilde bisiklet kazası yüzünden sol kaş üstü açılma sonrası şişlik + sol göz kapak düşüklüğü + sağ el üstü derin sıyrık izi + sol bacak dikey yırtık izi :(

• dont know kullanıcısına yanıt
    6 yaşında iken trafik kazası geçirdim sol bacağımda 27 dikiş izi var hastanede 1 sene kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.