Şimdi Ara

Vücudumuzun en önemli organı nedir ? Harp okulları mülakatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciğer ve kalp hocam
  • Bana sorsalar kalp derdim. Ama mülakatta ne dediğinin önemi yok, önemli olan bunu emin olduğunu hissettirerek söylemek. İstersen ayak de ama emin olduğunu hissettir. Mülakat ekibi zaten sürekli emin misin deyip duruyor.
  • Kalp

• serçe parmak, olmasaydı kulağımızı kaşıyamazdık

• karaciğer ve beyin demeyen fetocudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apandis

• Makat

• Kalp ve akciger

• beyin
  • yaşın kaç senin, yaşını söyle

önce dersin merhabalar dh halkı nasılsınız, biraz da en önemli organ hakkında konuşalım

şimdi yazacaklar trolledi bilmem ne

• Omurilik Soğanı

• Penis kesinlikle. Akıl hastalığı olan kalbinde ritim bozukluğu olan insanın zararı kendinedir. Eğer üreme organın hasar almışsa bir sonraki nesillere sağlıklı döller veremeyebilirsin.

Büyük bugün nüfus politikaları ülkelerin gidişatını şekillendiriyor. Bu uğurda politikalar üretiliyor Çin'in bugünkü halini düşün. Avrupanın yaşlanması Türkiyenin genç nüfusunun hala belirli bir seviyede olması umut veriyor. Belki COVİD dahi bununla ilgili bir komplo olabilir diyenler var.

Sana tavsiyem Dan Brown 'un Cehennem ve NTV yayınlarının 10 Milyar kitabını oku.

Büyük düşün. Cevap penis.

• Hepsi önemlidir, hepsinin farklı işlevi vardır. Ben olaya bilimsel değil de daha sanatsal yaklaşacağım. Mesela sevmek hem kalp hem beyin işi peki kalp kan pompalıyor. E bu ne o zaman nasıl benim bir şeyi sevmemde kalp etkin rol oynayabiliyor peki o zaman....

Derken seni durdurup korgeneral rütbesini takıyorlar

Şaka bir yana mülakat olayında senin ne bildiğin veya ne bilmediğin sorulmaz senin sorulan sorulara nasıl tepki verdiğin ölçülür...

• Bearty kullanıcısına yanıt
    Hocam bir popülasyonun büfus artışı ve neslinin devamı için eril cinsiyetin sayısı pek bir anlam ifade etmez önemli olan dişi cinsiyet ve mevcut dişilerin doğurganlığıdır asıl belirleyici olan. İstisnasız her türde geçerli bir kural neredeyse. Tartışmanın pek bir gereği yoktu ama yine de yazmadan edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiji_itou -- 28 Temmuz 2020; 17:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiji_itou

Hocam bir popülasyonun büfus artışı ve neslinin devamı için eril cinsiyetin sayısı pek bir anlam ifade etmez önemli olan dişi cinsiyet ve mevcut dişilerin doğurganlığıdır asıl belirleyici olan. İstisnasız her türde geçerli bir kural neredeyse. Tartışmanın pek bir gereği yoktu ama yine de yazmadan edemedim
    Hocam harp okulu deyince direkt erkek için düşündüm ben.

• en önemsizi dese cevap çok net apandis olur
  • Kalp ve beyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.