Şimdi Ara

Vücudumdaki Kıl Oranı (SS'Lİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
6.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Kardeşim gülmeyim gülmeyim dedim de üslubuna güldüm yav Anlatışın komiğime gitti çok abartıyorsun gibi geldi mesela bende de hiç kıl yoktur yani seninkinin tam tersidir ben bu halimle bazen diyorum keşke biraz kıllı olsam diye Kıl iyidir niye dert ediyon yav rahatsızlık veriyorsa tıraş makinesi al 3 numaraya kısalt her duşa girdiğinde.

kılda keramet olaydı totonda çıkmazdı kardeşim bırak kılsızlık iyidir
  • Şu an vizyonda olan filmlerden Man Of Steel'de ki adam Henry Cavill baya kıllı hatta süpermen kıyafetinin yakasından falan fışkırıyor kıllar ama karizma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusunu isterseniz vücudumda çok az kıl var fakat vücudumun şekli oldukça düzgün, Herhangi bi kız arkadaşımdan, dostlarımdan herhangi bir olumsuz yorum almadım. Kıl olsun, olmasın çok önemli değil, gerisi önemli. bi arkadaş jason stathom'ı koymuş iyi örnek. Adamın vucüt hiç öyle aham şaham değil, kıl var yok sallamaz halde. Holywood Starı.. Kendine güven, vücuduna değil gerisine bak adamım

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.