Şimdi Ara

Vücuda alınan yağda yağa mı dönüşüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Keto diyeti sadece zayıflanırken yapılacak diye bir kaide yok sonuçta. Yağı yaktıran alınan besinin cinsi değil kalorisi.
  • Aynı mantıkla 2000 kalorilik %65 yağ %30 protein %5lik karbonhidratlık bir diette yağ yakarken; 2000 kalorilik tamamı karbonhidrattan oluşan yemek düzeninde de yağ yakman lazım.

Benim bildiğim kalori + besin oranları + beslenme sıklığı + diğer etmenler yağ yakımını sağlar. Bunlardan herhangi biri yağ yaktırmaz denmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

8000 kalorilik keto diyeti yaparsan 3 ayda obez olursun.

Soruda kalori yazıyor mu?
    Keto diyetinde zaten kafana göre kalori almıyorsun. Vücut ağırlığının lbs cinsinden 10 katı civarı kalori alınması öneriliyor. Benim demek istediğim sağlıklı yağların her zaman yağlandırmadığı hatta yağ yaktırdığıydı, ama yanlış anlattım galiba kendimi

Dostum anlayabilecegin sekilde en basitten anlatiyorum.
    Yag yakmak icinde kas yapmak icinde yag almak gerekiyor.
    Nedeni ise sen antreman yaptiginda kaslarinda bulunan lifleri parcaliyorsun ve dinlenme surecinde hucreler bu noktalari onariyor.Bunuda protein senteziyle yapiyor..protein neyde cozunur yagda cozunur kas icin onemli kismindan biri bu digeride biz mineraller vitaminler aliyoruz vucudumuza. Vitaminlerde yagda cozunur o yuzden dogal yag cok onemlidir.
    Dogal yagdan kastim kizartilmamis yag ornek zeytin yag vs
    Yag yakmak icinde şu yuzden onemli. Sen yag yakmaya basladiginda belli bir miktar yag kaybettikten sonra vucud yag orani azaldigi icin savunma mekanizmasini devreye sokup yag yakimini durdurup olan yag depolarini korumaktadir. Bu yuzden nasil su atmak icin su icmek gerekiyorsa yag yakmak icinde yag almak gerekiyor.
    Tabi ki gunluk alman gereken kalorinin yuzdesi kadar alacaksin.
    Ilk mesajda dedigim gibi alman gerekenden fazla protein dahi alsan vucud kullanamadigini yag olarak depolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga224 -- 13 Mart 2015; 11:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazınızı okudum yani stabil beslenirsek vücut bi süre sonra yağ yakmıyor bunun için örn definasyon yapanlar haftada 1 gün yüksek kalorili (sağlıklı biçimde) beslenirler ve bu baya önemlidir
  • Besin turu de onemli. Ornegin esmer pirincle normal pirincin kalorisi hemen hemen ayni olmasina ragmen normal pirinc yediginizde insulin tavan yapar. Bu yuzden glisemik indeksi dusuk gidalar onerilir diyet doneminde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Besin turu de onemli. Ornegin esmer pirincle normal pirincin kalorisi hemen hemen ayni olmasina ragmen normal pirinc yediginizde insulin tavan yapar. Bu yuzden glisemik indeksi dusuk gidalar onerilir diyet doneminde.

Herhangi bir sağlık sorununuz olmadığı sürece karbonhidrat karbonhidrattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Besin turu de onemli. Ornegin esmer pirincle normal pirincin kalorisi hemen hemen ayni olmasina ragmen normal pirinc yediginizde insulin tavan yapar. Bu yuzden glisemik indeksi dusuk gidalar onerilir diyet doneminde.

Herhangi bir sağlık sorununuz olmadığı sürece karbonhidrat karbonhidrattır.

boşa komplex karbonhidrat kavramı cıkarmışlar
    haklısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.