Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Ben onun çözümü için kodlamayi utf 8 yapıyorum

Yorucu iş valla o, hele yüzlerce film arşivi olan bir kullanıcıyı düşünün, adam sırf Solo2'de
    Türkçe karakterleri görmek için her bir altyazıyı tek tek bu şekilde seçerse işi var

Eğer isterseniz Türkçe karakter sorununu şöyle çözebilirsiniz:

1) /usr/bin/enigma2.sh dosyasını Notepad++ gibi bir editörle açın ve
    Dosyadaki GST_SUBTITLE_ENCODING satırını aşağıdaki gibi değiştiriyoruz
    Önce:
    LD_PRELOAD=$LIBS /usr/bin/enigma2
    Sonra
    LD_PRELOAD=$LIBS GST_SUBTITLE_ENCODING="ISO-8859-9" /usr/bin/enigma2

2) TELNET'den aşağıdaki komutları verin ve cihazı yeniden başlatınca sorun kalmayacak.

quote:

opkg update

quote:

opkg install eglibc-gconv-iso8859-9

• hmm. teşekkürler hocam. dediğinizi hemen yapıyorum.
  • merhabalar,
    aranıza katılmayı düşünüyorum :)

ancak bu aralar cihazı Türkiye'de bulamıyorum. en yakın 15 ekimde getirecek bir internet sitesi varmış anladığım kadarıyla... (2.el satmak isteyen olursa lütfen mesaj atın)

asıl sormak istediğim bu ürünü alan kullanan ve sorun olduğunu düşündüğü bir özellik var mı???

bir de yöneticinin ilk mesaja eklemesini rica ettiğim linux-tv.com un vu+ solo 2 incelemesinin linkini buraya eklemek istiyorum, özellikle gigablue hd quad ve diğer vu cihazlarla başlangıç bekleme süresi karşılaştırması kısmını eklemelisiniz bence...

http://linux-tv.com/receiver/vu-solo2-review/

kolay gelsin herkese...

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

• Ürün iso uzantılı dosyaları açamıyor, tabii bir uydu alıcısında iso dosyalarını açmayı bekliyorsanız bu bir eksidir herhalde

İncelemeyi 2. mesaja ekledim.
  • 29 ekimde dikeysatis.com da 30 unda uydumarkette olacak.Sabırsızlıkla bekliyorum nasıl geçecek bu 19 gün arkadaş.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum fakat bazı nedenlerden ötürü kararsızım.

Evde DM800 hd pvr sim3 cihaz kullanıyorum ama isteklerimi tam olarak karşılayamadığı ve ısınma nednelerinden ötürü değiştirmek istiyorum..

1. Bu cihaz ile bir yayını izlerken arka planda başka bir yayını daha sonra izlemek için kayıt yapabiliyor muyuz? ( nette edindiğim bilgiye göre Aynı Anda 7 Kayıt mümkün deniyor. )
    2. Ev halkı TV de x kanalında dizi izlerken ben odamda cep telefonum ya da bilgisayarım üzerinden farklı bir kanalı belgesel vs.. izyelebilir miyim?

Bunları şunun için soruyorum binada merkezi sistem olduğu için uydu alıcısına tek kablo geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsezen -- 20 Ekim 2013; 14:47:15 >
  • Arkadaşlar bu cihazın ikinci el fiyatları nedir bende bu cihazdan almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsezen

Merhaba arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum fakat bazı nedenlerden ötürü kararsızım.

Evde DM800 hd pvr sim3 cihaz kullanıyorum ama isteklerimi tam olarak karşılayamadığı ve ısınma nednelerinden ötürü değiştirmek istiyorum..

1. Bu cihaz ile bir yayını izlerken arka planda başka bir yayını daha sonra izlemek için kayıt yapabiliyor muyuz? ( nette edindiğim bilgiye göre Aynı Anda 7 Kayıt mümkün deniyor. )
    2. Ev halkı TV de x kanalında dizi izlerken ben odamda cep telefonum ya da bilgisayarım üzerinden farklı bir kanalı belgesel vs.. izyelebilir miyim?

Bunları şunun için soruyorum binada merkezi sistem olduğu için uydu alıcısına tek kablo geliyor.

7 kanallı kayıt yapamaz çünkü tunerler 7 adet olmalı ve 8 li lnb kullanabilirsin böyle teknoloji daha gelişmedi varsada benim haber yok demektir.....dreambox800 pvr ısınma varsa yayınların tamamını iptv olarak seyrediyorsun demektir.Bunun için mini vantilatör kullanmalısın.

• peer16401 kullanıcısına yanıt
    Uydumarket te öyle yazıyordu bende onların yalancısıyım açıkçası.

http://www.youtube.com/watch?v=uTybBA0G3gc

Kısaca üzerindeki mevcut tuner ile kayıt yaparken başka bir yayını seyretme şansımız yok o zaman teknik bilgim çok fazla olmadığı için soruyorum kusura bakmayın.

Mevcut cihaz için zaten usb vantilatör kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsezen -- 20 Ekim 2013; 18:07:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gsezen

Uydumarket te öyle yazıyordu bende onların yalancısıyım açıkçası.

http://www.youtube.com/watch?v=uTybBA0G3gc

Kısaca üzerindeki mevcut tuner ile kayıt yaparken başka bir yayını seyretme şansımız yok o zaman teknik bilgim çok fazla olmadığı için soruyorum kusura bakmayın.

Mevcut cihaz için zaten usb vantilatör kullanıyorum.

hatırlarmısın bilmiyorum ekranı 9 yada 16 bölme gibi bunlar dreambox ve sololardada aynı aynı frekanstan 7 yayını verebilir ama kayıt 1 adet yapar.

• peer16401 kullanıcısına yanıt
    Manualde de şöyle yazıyor.

10. Recording
    Vu+ SOLO2 supports multiple recordings up to 8 recording at the same time.

Sanırım en doğru olanı çift tunerli cihazda 2 kablo takmak gibi.
  • Sizin yapacğınız şey binanızda uydu işlerinizle ilgilenen uyducuyu arayıp odama bir uydu hattı
    daha istiyorum demek. Bunu yaptıgınız an istediklerinizi yapabileceksiniz, dert etmeyin.
  • Black Hole 2.0.7​ for Vu+ Solo2 vu solo2 den bir yeni imaj daha maşşallah baya iyi çalışıyolar
  • Bende dün uydumarketten bir adet söyledim yarın kargoya verilecek inşallah bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

Bende dün uydumarketten bir adet söyledim yarın kargoya verilecek inşallah bakalım

hayrını gör kardeşim. 10 numara cihaz ..
  • Bende an itibari ile dikeydensiparişi geçtim becerebilirsem inşallah ambilight uygulayıp kullanmak niyetindeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı listesine benide eklerseniz sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar blachole son sürümünü indirdim ama solo2 nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa*

Merhaba arkadaşlar blachole son sürümünü indirdim ama solo2 nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Öncelikle indirdiğiniz dosyadan vuplus klasörünü USB'ye direk atın. USB'niz boş olmalı bu arada.
    Daha sonra USB'yi cihazınızın ön kısmındaki girişe takın ve ardından cihazın arkasındaki açma
    kapama düğmesne basarak cihazı yeniden başlatın, cihaz hemen başta açılırken takılı olan USB
    sayesinde ekranda "Press Power for update" gibi bir ikaz verecek işte o sırada Power düğmesine
    basın gerisini o hallediyor zaten.
  • Hallettim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 10 Aralık 2013; 22:39:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.