Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @BJK@

Cccam için ise 1Mb internet bile yeterli,
    sorun serverınızdan aldığınız yer ile alakalı.

sağlıklı, takılmaların olmadığı server ı nasıl sağlarız biraz bilgi verebilirmisiniz ..
    Ayrıca bende yakın zamanda almayı düşünüyorum.Bazıları 6 ay server hediye ediyor.Nereden almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 14 Haziran 2013; 12:13:28 >
  • Arkadaşlar acil cevap lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Arkadaşlar ben de aldım bu cihazdan. Size bir sorum olacak: Anladığım kadarıyla backup, imajın modifiye hali oluyor. Ben de openPLI kurulu geldi. Blackhole kurmak istiyorum. Doğrudan blackhole backup kurabilir miyim. Yoksa önce blackhole imaj kurmam gerekir mi?
    Bir de cccam için minimum internet hızı ne olmalıdır? Cccam'da sıklıkla takılmalar oluyor. Bunun cccam'dan mı yoksa internet hızından mı kaynaklandığını nasıl anlarım?

doğrudan kurabilirsin backupı
    Cccam için ise 1Mb internet bile yeterli,
    sorun serverınızdan aldığınız yer ile alakalı.

İlginiz için teşekkür ederim @BJK@.
    Blackhole yükledim. openPLI'ye göre daha kullanışlı ama sd kanallarda openPLI daha başarılı göründü. Yine de blackhole kullanmaya devam. cccam dosyasının yüklenmesi ile ilgili olarak da biraz araştırma yaptım. her yerde bunun bir ftp programı aracılığı ile yapılması gerektiği yazıyor. Yalnız blackhole'da bir explorer uygulaması var. Ben de bu uygulamayı kullanarak dosyayı solo2 içinde etc klasörüne kopyaladım. ftp programı kullanmadım. cccam çalıştı fakat donmalar arttı. Kısacası bu dosyayı ftp ile cihaza göndermek şart mıdır? benim yaptığım gibi usb üzerinden kopyalamanın bir sakıncası var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Mustafa ve @onnumara

Cccam deki takılmalar ve donmalar server aldığınız yer ile ilgili.Cccam işinde çok üçkağıt olmaktadır.Her önüne gelenden alınmaz bu.
    Firmaların nasıldır bilemiyorum.firma serverı hiç kullanmadım ama kullananlar çok donduğunu söylüyorlar.
    donmaların başlıca 2 sebebi servera kapasitenin çok üstünde üye alınması diğeride gelen kartların hop2 yada hop 3 olmasıdır.
    Bakın öncelikle şunu belirteyim bu Cccam işi legal bir iş değildir.Yani sonra kimseden hesap soramassınız.
    Ama bu aletlerde de bu olmassa olmazlardan olunca gözümüzü karartıp alıyoruz işte:)
    server alırken öncelikle test isteyiniz.gelen kartların hop 1 olmasına dikkat ediniz.Cccam info denen bir eklenti ile
    gelen kartların durumunu görebilirsiniz.Tabi bununda üçkağıdı bulmuşlar ya neyse bu konu çok geniş bir konu.
    Ben 2008 den beri sürekli aynı kişiden alıyorum.Adam yurtdışında çok şükür herhangi bir yanlışı olmadı.
    dediğim gibi bu iş illegal bir iş ve yarın öbür gün yayınlarınız kesilirse kimseden hesap soramassınız.
    bunun bilincinde olarak bu işlere girin.Paranızıda kaptırmayın.Zaten serverlarda yerli platform (d-smart ve digitürk)
    yok,kimseye kanmayın bizde var diyenlere.ben gerekli uyarıları yapayımda,kandırılmayın.Ama hotbırd,astra en popüler uydularda
    bir çok kanalı izleybilirsiniz.
    bu arada Cccam 2.3.0 öneririm. serverdaki C linelarınızı mutlaka bir yere not edin.Cccam ı değiştiridğinizde benim C line kaybolmuş bulamıyorum demeyin.

• Bu cihazı almak istiyorum ama evimde ne anten var ne çanak :)

çoklu çanaklara baktım kimisi memnun kimisi memnun değil ne yapsam bilemedim.

whybe-wavefield tarzı düşünmüştüm ama sinyal seviyesi ve konumu itibariyle her uydudan aynı şekilde sinyal alamıyormuşuz

Ne yapsak ki?Tek tek 120 cm yada 100-90 cm çanak mı alsam :)
  • VU SOLO 2 taşınabilir vınn türü modemlerle cc cam çalıştırabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Bu cihazı almak istiyorum ama evimde ne anten var ne çanak :)

whybe-wavefield tarzı düşünmüştüm ama sinyal seviyesi ve konumu itibariyle her uydudan aynı şekilde sinyal alamıyormuşuz

bu memnuniyet işi aslında birazda izlemek istediğini uydu ile alakalı,mesala astra uydusu marmarada çok sıkıntılı tüm tp leri alamassınız.tek çanakta bir aparat ile 5 uyduyu rahatlıkla izleyebilirsiniz.23,5-19-16-13-9-7 derece gibi.
    eğer tek çanakta çok uydu izlim diye düşünüyorsaız çanağınız 120 cm den aşağı olmaması daha sağlıklı olur.
    diğeri tek tek çanak işi zor,yer işgali v.s. açısından.
    diğer bir seçenekte motorlu sistemdir.
    alınan tp sayısı ve sinyal seviyesi öncelikle konumunuz ile alakalıdır daha sonra kullandığınız lnb,kablo,çanak v.s.
    benimde bildiklerim bunlar,yüzeysel bilgimde olsa işin özü budur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: adil4589

VU SOLO 2 taşınabilir vınn türü modemlerle cc cam çalıştırabiliyor mu?

bi ara blackhole imagede Vu duo için 3G li bi yazılım çıkmıştı ve çalıştığı söyleniyordu.sadece Turkcell Vınn için.TF forumda ayrıntıları vardır.Avea ve Vodofone içinde çalışmalar vardı ama ne oldu bilemiyorum.
    Solo2 için bişi diyemeyeceğim @eozen81 belki bilgisi vardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Bu cihazı almak istiyorum ama evimde ne anten var ne çanak :)

bu memnuniyet işi aslında birazda izlemek istediğini uydu ile alakalı,mesala astra uydusu marmarada çok sıkıntılı tüm tp leri alamassınız.tek çanakta bir aparat ile 5 uyduyu rahatlıkla izleyebilirsiniz.23,5-19-16-13-9-7 derece gibi.
    eğer tek çanakta çok uydu izlim diye düşünüyorsaız çanağınız 120 cm den aşağı olmaması daha sağlıklı olur.
    diğeri tek tek çanak işi zor,yer işgali v.s. açısından.
    diğer bir seçenekte motorlu sistemdir.
    alınan tp sayısı ve sinyal seviyesi öncelikle konumunuz ile alakalıdır daha sonra kullandığınız lnb,kablo,çanak v.s.
    benimde bildiklerim bunlar,yüzeysel bilgimde olsa işin özü budur:)

Ya hocam şimdi şöyle söyleyeyim

ben denizlideyim.ege bölgesi.Özellikle şu uyduyu izleyeyim diye bir amaçım yok.Astra uydusu olsa da olur olmasa da.Benim evde uydunet var.Şimdi bu cihazın yaptıklarıyla o cihazın yaptıklarına aynı dersek biraz abes olur.

Ben uydudan kurtulmak servera para vermek için.Yoksa arkadaşların dediği gibi parayı ödemeyince hemen gidiyor.Server'ı da denemedim ama kişişel insiyatif olabilir düşüncesindeyim ben.

Yetişkin+belgesel ve vb gibi kanallar için en az 2 tane çanak lazım!Ben de senin dediğin gibi düşündüm hocam yer işgali falan filan.Yani bir tane alırız 5 tane lnb olur.5 olmasa bile 3-4 tane aldığım zaman bana yeterli.Benim izleyeceğim kanal sayısı 10 bilemedin 20 dir :) Ben seçenek çoğaltamak istiyorum.

Burda biriyle görüştüm herşeyi dahil hd uydu alıcısı 500 tl yapacak.Tabi server ve cihaz ne kadar kaliteli bilmiyorum.

• Merhaba...benide listeye ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vu+ solo2 ve Dsmart Modülü ile Dsmartın Hd kanalları açılır diye umut ederken..kanallar hala açılmaması beni şaşırttı. Ntv smart spor hd ve star hd dışında hiç bir hd kanalı açılmıyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

Vu+ solo2 ve Dsmart Modülü ile Dsmartın Hd kanalları açılır diye umut ederken..kanallar hala açılmaması beni şaşırttı. Ntv smart spor hd ve star hd dışında hiç bir hd kanalı açılmıyor. :(

@sakpinar

d smart modülüm yok ama TF forumda yüksek bit rate oranı ayarı ile ilgili bir eklenti var onu yüklemen gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 9 Temmuz 2013; 19:59:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

Vu+ solo2 ve Dsmart Modülü ile Dsmartın Hd kanalları açılır diye umut ederken..kanallar hala açılmaması beni şaşırttı. Ntv smart spor hd ve star hd dışında hiç bir hd kanalı açılmıyor. :(

@sakpinar

d smart modülüm yok ama TF forumda yüksek bit rate oranı ayarı ile ilgili bir eklenti var onu yüklemen gerekebilir.

çok teşekkür ederim. Ufak bir ayar değişikliği yaptıktan sonra artık hd kanallarda sorunzu açıldı.
  • bendede ayni sikinti var. dsamart modülü hd kanallari acmiyor.
    o ufak ayar degisikligini söyleyebilirmisin?
    tesekkürler
  • menu,setup,common interface,high bitrrate yes olacak

Ben de bugün DSmart aldım ama kanallar hala gelmedi
  • arkadaşlar vu+solo2 mi, atlanta hdbox t mi ? hangisini tavsiye eder siniz ?... görüntü kalitesi, geçişleri vs açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

arkadaşlar vu+solo2 mi, atlanta hdbox t mi ? hangisini tavsiye eder siniz ?... görüntü kalitesi, geçişleri vs açısından...

aynı soruyu sormak için girmiştim.. ben de bu iki receiver arasında kaldım.. önemli olan görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı ve dsmart modülle sorunsuz çalışması..
  • quote:

arkadaşlar vu+solo2 mi, atlanta hdbox t mi ? hangisini tavsiye eder siniz ?... görüntü kalitesi, geçişleri vs açısından...

ben solo2 kullanıcısıyım şuanki yazılımlar benim için gayet tatmin edici,görüntü kalitesi birazda kişiseldir.
    Ama kişisel olmayan bir şey varsa kanal geçiş hızlarıdır:) yani 1.3 MHz Dualcore işlemci,1 Gb ddr3 ram'li solo2'yi
    görüntü kalitesi dışında atlanta ile kıyas yapmayın derim.görüntüde tatmin edicide kişiden kişiye değiştiği için görüntü kalitesini ayrı tutuyorum.

İkinciside eğer cihazı sadece modul alıp kullanmak yada olursada belki server (cccam) kullanırım bunların dışında benim başka işim olmaz diyorsanız atlanta işinizi fazlası ile görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 2 Ağustos 2013; 10:13:00 >

• quote:

quote:

ben solo2 kullanıcısıyım şuanki yazılımlar benim için gayet tatmin edici,görüntü kalitesi birazda kişiseldir.
    Ama kişisel olmayan bir şey varsa kanal geçiş hızlarıdır:) yani 1.3 MHz Dualcore işlemci,1 Gb ddr3 ram'li solo2'yi
    görüntü kalitesi dışında atlanta ile kıyas yapmayın derim.görüntüde tatmin edicide kişiden kişiye değiştiği için görüntü kalitesini ayrı tutuyorum.

İkinciside eğer cihazı sadece modul alıp kullanmak yada olursada belki server (cccam) kullanırım bunların dışında benim başka işim olmaz diyorsanız atlanta işinizi fazlası ile görür.

cevap için teşekkür ederim üstadım, doğrusu ben daha çok ccam server için kullanacağım, ağırlıklı olarak spor yayınları için, çok fazla detayla işim olmaz, ama atlanta da server bilgilerini içeren destek varsa çok iyi olur, tabi birde atlanta nın kanal geçişleri nasıldır onu araştırmam lazım.. atlanta ya eş değer başka bir cihaz tavsiyeniz olur mu peki ?

• Bende atlanta hd box var diger odaya da bir receiver alacagim.

Vu+ solo 2 mi, ikinci el bir vu+ solo mu yoksa bir tane daha mi atlanta almaliyim sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.