Şimdi Ara

VR BOX 2.0 VE BOBO VR SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜK KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
10.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda bir sanala gerçeklik gözlüğü fırtınası esip duruyor. Ben de bu esintiden yararlanayım diyerek 2 adet gözlük satın aldım. Biri BOBO VR diğeri ise son çıkan VR BOX 2.0 gözlükler. İkisinin karşılaştırdığımda özetle VR BOX 2.0 ı açık ara önde gördüm.

Bir Sanal Gerçeklik Gözlüğü Ile:

Apple Store ya da Goggle Play Storeye "VR" yazarsanız karşınıza çıkacak onlarca oyunu ve uygulamayı oynayabilirsiniz.
    3D SBS Formatinda filmleri yükleyerek ya da youtubeden 3D film izleyebilirsiniz.
    3D özellikle pop-out tarzı görüntüler harika oluyor. 3D televizyona gerek bırakmıyor. LG nin tanıtım 3D lerini aşağıdakilinkten izleyebilirsiniz gözlüğünüz varsa.
    https://www.youtube.com/watch?v=4Zooh30RXGM

Bilgisayara baglayip oyun oynamak da mümkün özellikle Euro Trock Simulatör vb iyi deniyor ben denemedim. (trinus gyre gibi yazilimlar ile http://trinusvr.com )

BOBO VR:

Hafif bir sanal gerçeklik gözlüğü.
    Uzun süre kullanımda rahatsızlık vermiyor.
    4 inch - 6 inch arası bütün akıllı telefonlara uyumlu.
    Telefon ekran çözünürlüğünüzün 2k olması tavsiye edilir.
    Miyop gözlüğü olanlar da gözlüğüyle kullanabilir.

Olumsuz yanları:
    Görüntü sinema perdesinde film izler gibi çerçeve içinde görünüyor. Bu nedenle gerçeklik hissi için çok iyi değil.
    Buharlaşma önleme kanalları yetersiz, mercekleri yanlara kontrol edebiilirken ileri geri hareket etmiyor.
    Görüş açısı VR BOX 2.0 a göre daha dar. Mercekleri daha küçük. FOV değeri bilinmiyor.
    Ayrıca baktığınızda arka fonun karanlık olması gerekirken aydınlık olması rahatsız edici.
    Yeni modeli BOBO VR Xiaozai Z3 çıkmış bilginize..

VR BOX 2.0

Plastik kalitesi kullanılan malzeme daha kaliteli ve ağır.
    Kafa bantları iyi kavrıyor. ..
    Mercekler ileri geri sağa sola göze göre ayarlanabiliyor. Bu nedenle görüntü daha net.
    Kullanılan mercek daha büyük ve kaliteli. FOV değeri 80 deniyor.
    Pixselleri daha az görüyorsunuzç Kullandığınız telefonun ekran kalitesi ve açtığınız videounun 1080 p olması kaliteyi etkileyen faktörlerdir. Ben İphone 6 kulladım tatmin edici sonuç aldım. 5.21 Kulaklık takarak daha iyi sonuç alırsınız.
    Arka fon karartılmış daha iyi gerçeklik hissi verdi.

Olumsuz yanları:
    Burun kısmı biraz dar gibi geldi bana..uzun süreli kullanımda sıkıntılı 1-2 saat gibi

Tercih yine de sizin...piyasada karton 3D gözlükler 5-10 tl den başlıyor 150-200 e kadar çıkan modeller var.

• sanalgozluk.com S kullanıcısına yanıt
    Tebrikler güzel bir site olmuş ama fiyatlar çok yüksek değil mi sizce ?
  • Slm konuyla alakali olarak Bobo vr z3 sanal gözlük alip kullanan varmi.ebay veya aliexpress den bilgi verebilecek...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk vr box 2.0 i trden 90 liraya siparis edeyimmi yoksa yurtdisindan mi alayim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akif1 kullanıcısına yanıt
    90 liraya kumandalı bulduysan 20-30 gün beklemeye değmez al gitsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

90 liraya kumandalı bulduysan 20-30 gün beklemeye değmez al gitsin.

Birde şeyi soracaktim bende ps4 kolu var bunu tele bağlayıp oyunlari onun üzerinden oynayabilir miyim?

• akif1 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorsan gözlük almadan da deneyebilirsin. Vr oyunlardan birini indir ve dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorsan gözlük almadan da deneyebilirsin. Vr oyunlardan birini indir ve dene

Deneyecem tesekkurler

• Bunların normal fiyatı nedir vr box'ın mesela. Ve hangi siteden almamı önerirsiniz?

• AxiZebaniA kullanıcısına yanıt
    www.aliexpress.com adlı Çinli alışveriş sitesinden getirtebilirisiniz. 1 ay içinde geliyor. 23 dolar civarında fiyatı var.
  • Teşekkür ederim hocam

• An itibariyle 21 dolara vr box 2 siparis ettim, ilk defa aliexpressten alisveris yaptim. Sıkıntısız olur da guzel bi deneyim yasarim umarim
  • Teşekkürler güzel inceleme, kumanda hakkında bilgisi olan var mı iş görür mü ? ayrıca bir çılgınlık yapıp ps4 remote play ile telefonda açıp vr ile deneyesim var
  • Ben de bugün ebay den (satıcı Çinli) : VR BOX Google Cardboard Virtual Reality 3D Glasses Bluetooth Control For Phone isimli ürünü 25 dolara -74tl_ ye satın aldım.Açıkçası 2 gün önce burada bir sitede 55 tl idi,oradan satın aldım ama güvenilir gelmedi,siparişi iptal ettirdim.Ama ürün hakkında yazıları okuyunca ürünü almaya karar verdim. N11 de bir satıcı bluetooth lu 200 e satıyordu. Ebay de muadili 75 tl görünce aldım.Bakalım çok merak ediyorum nasıl bir cihaz bu?
    Güncelleme: vr box u iptal edip, 1 siyah-1 beyaz olmak üzere shinecom marka alet aldım. ayrıca gearbestten de 16 usd ye xiaomi mi band 1.s aldım..bu aralar kafayı teknoljiyle bozdum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 9 Nisan 2016; 16:40:56 >
  • Arkadaşlar ben vr box 2.0 aldım ama onaylama ok olmuyor sağa sola yukarı aşşa sensör çalışıyor ama video elle seçmem gerekiyor üstünde bekleyince açmıyor yardım bekliyorum.
    Fulldive uygulamasında

• urunku38 U kullanıcısına yanıt
    Yandan Magnetli modelden alsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız. Vr world mesela böyle bir sanal gözlük

• Gözlük kullanıyorum,VR Box 2.0 ı kullanırken sorun yaşarmıyım?

• Redline3 kullanıcısına yanıt
    İçine gözlük sığıyor gözlükle kullanabilirsiniz

• Samsung note 3 ile vr box 2.0 kullanıyorum ancak telefon aşırı ısınıyor uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve şarjı sömürüyor gibi bir şey bu durumla karşılaşan var mı? Yada bu durumu yaşamadan kullanılacak uygulama tavsiyesi olan var mı? Telefon kafamda patlayacak diye korkmaya başladım bataryasıda yeni serviste değişti.

• vr box aldım da bende arkadaşlar 5.5 inch telefonum var yine de telefon gözüküyor mercek çapı gereğinden büyük değil mi sizce?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.