![]() Bu sayı gittikçe artıyor. Dünyanın dört bir yanından sürekli portları tarayan otomatik bilgisayarlar aracılığı ile bu yapılıyor. Biraz daha güvenli hale getirmeye çalışıyorum sistemi. Bu durum aslında evde olan routerların ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor. Şu olaylardan sonra araya başka bir bilgisayarı firewall haline getirmeye karar verdim. Belki bir DMZ veya benzeri bir şeyde yerleştirebilirim IPS ve IDS çözümleri de uygulanabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 2 Şubat 2025; 21:28:35 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

ve adam bu veri dizisini zaten çalmış. adam bu veriyi kopyalar, istediğini tekrar tekrar yapar. ham veri elinde adamın.
linux live stick üzerinden bilgisayarı boot ettim. sonra benim aylardır kullanmakta olduğum işletim sistemini barındıran microsd kartı taktım, ve gördü, ama o karttaki işletim sistemi boot vaziyette değil tabi o esnada. sonra da aynı marka karttan boş olan bi tane daha kart taktım bilgisayara. ikinci kartı boş, ama depolama boyutu aynı, 64 GB yani. ilk kart dolu, ilk kartta işletim sistemi var, ama boot vaziyette değil.
Hızlı