Şimdi Ara

VpnDialog nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. mebin dagittigi e-tab5lerden var elimde. kardesime verilmisti bana lazim oldu rootlayip kulanmaya basladim. yalniz meb kendi vpn ayarlarini yaptigi icin ve yurtta da dns otomatik olmasi gerektigi icin yurtta internete baglanamiyorum. rootlu oldugu icin cozulebilir sanirim. olayin vpn dialog isimli bir sistem uygulamasindan kaynaklandigini ogrendim. fakat sistem uygulamasi oldugu icin hemen silmek istemedim. bu uygulamanin ne ise yaradigini ve silebilip silemeyecegimi bileniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VpnDialogs Nedir?

VpnDialogs, Android işletim sistemindeki bir sistem uygulamasıdır. Kullanıcılara cihazlarının VPN (Sanal Özel Ağ) ayarlarını yapılandırma ve yönetme olanağı sağlar.

VpnDialogs Ne İşe Yarar?

VpnDialogs, kullanıcıların aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmesine yardımcı olur:

• VPN hizmetlerine bağlanma ve bağlantıyı kesme
    • VPN profillerini oluşturma ve düzenleme
    • VPN ayarlarını yapılandırma, örneğin sunucu adresi, kullanıcı adı ve parola
    • Mevcut VPN bağlantılarının durumunu görüntüleme

Anahtar Kelimeler:

• vpndialogs nedir
    • vpndialogs ne işe yarar
    • vpndialogs
    • com.android.vpndialogs
    • vpn dialogs
    • vpndialogs android
    • vpn dialog android

Sonuç:

VpnDialogs, Android cihazlarında VPN ayarlarını yönetmek için kullanılan bir uygulamadır. Kullanıcıların VPN hizmetlerine bağlanmasına ve bağlantıyı kesmesine, VPN profilleri oluşturmasına ve düzenlemesine ve VPN ayarlarını yapılandırmasına olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaslar bahsettigim sistem uygulamasini sildim yalniz bi sonuc alamadim. yardimci olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.