Şimdi Ara

VPN TESPİT YÖNTEMİ VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VPN kullanan biri tespit edilebilir mi. daha önce vpn ile giriş yaptığım site artık vpn ile girdiğimde erişimi reddedip atıyor. bunlar nasıl anlıyor. bileniniz var mı ? hangi yöntemleri kullanarak anlıyorlar. DNS leak testi yaptığımda ip sızıntım gözükmüyor. başka bir mevzu mu var ?

• Şimdi soyle diyelim normal bilinen vpn servislerinin adresleri ve tunelleme protokolleri bellidir kuandiklari giris cikis portlari bellidir.

Kimlik bilgileri bellidir.

Simdi gelelim asil soruya vpn tespiti yapilabilir iss senin cikis degerlerini goruyor ve vpn olan ip adreslerine gore filtreleme uygulayip baglandigin yerleri gorebilmekteler.

Senin vpn baglantina giden ip adresini bloklamalari yeter yada tunnelleme protokolune gider sunucudan gelen adresleri kapatsalar yeter.

Fakat sen normal bir sunucu alip vpn kurarsan seni yine gorurler ama vpn oldugunu anlayamazlar gorurler ip yi ama anlayamazlar. Ancak su sekilde anlasilabilir mahkeme tarzi bisi olacak bu ip adresi ile ilgili savcilik btk ya dilekce yollayip bu ip kime ait ogren diyecek anca oyle ortaya cikar oda soyle olur sunucu dagitan firimaya gider ip oradan belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 28 Mart 2018; 23:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farbar yazılımının vereceği iki log her türlü yazılım ve sisteminizdeki sorunu gösteriri. Bazı açılarda o logları okumak uzamanlık gerektirir. Ben onlardan birisiyim.
    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

Not: Linki kopyalayıp direkt olarak tarayıcı penceresine yapıştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 29 Mart 2018; 14:37:12 >
  • konu ile alakası olmasa da paylaşım için teşekkürler.
  • Teşekkürler bilgi için. benim iss den gizlenme gibi bir derdim yok. para kazandığım bir anket sitesi artık vpn ile girdiğimi anlıyor ve blokluyor. buna bir çözüm bulmak adına soru açtım.. demek ki kullandığım vpn programlarını bilip bloklayıp dışlamışlar.
  • Teşekkürler bilgi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.