Şimdi Ara

Voyage Century Online Türkçe Versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar. 6-7 aydır voyage century oynuyorum bi arkadaşım türkçesinin geleceğini söyledi bir site verdi girdim baktım doğruymuş 3 mayısda oyun acılıyor türkiyedeki ismi kara inci olacakmış. voyage cok güzel oyun fakat yabancı versiyonda görevlerde cok zorlanıyorum kara inci benim için süper olacak. denemenizi tavsiye ederim sitesiwww.karainci.net

• Zaten konusu vardı. Bana da göndermişler id ve pw belki bakabilirim.
  • Evet yarın açılıyor fakat sadece facebook hayran sayfasından üye olanlara key verildi register için...
  • bence guzel oldu turkce olması baya kısı oynar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish rap

Evet yarın açılıyor fakat sadece facebook hayran sayfasından üye olanlara key verildi register için...

evet o şekilde verildi keyler. oyun yarın acılacak hayırlısıyla bu gece download linkleri verilecekmiş.
  • Oyunun kapalı betasında başladım. Çok hoşuma gitti. 32 level oldum bile. İsteyen kişi özel mesaj atarsa kasabilirim. :D Çok eğlenceli gerçekten herkes gelmeli.
  • şuan boşuna oynuyosun onu söyleyebilirim ob ye geçince charlar gidicek oyüzden kasmıyorum yaza başlayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiye için çok teşekkürler bende başladım Kara İnci'ye gayet güzel sardı baya toplanıp beraber oynasak hayır demem :)
  • Evet bende başladım kapalı betaya gerçekten süper oyun herkese tavsiye ederim ben böyle oyun görmedim. :) gelin beraber kasalım
  • Oyun Setup dosyasının sitede 2.5gb olması çok büyük sorun.
  • Yaw GameTurk GM'leri usanmadınız mı her foruma er rütbesiyle account açıp ucuz reklamlar yapmaya? Kardeşim yeter Biz halen Voyage Century Online oynuyoruz ve vazgeçmeyeceğiz. Çoluktan çocuktan GM toplamışsınız, kendi arkadaşlarına item dağıtıyorlarmış. Önce adam gibi disiplin kurun ondan sonra adam toplayın oyununuza... Sıktınız her forumda aynı türden ucuz reklamlar...
  • Aynen abi bende görüyorum Er diye accountlar açıyorsunuz ,gereksiz yere reklam yapıyorsunuz Voyage Century Online girin oyun neymiş görün. Gereksiz ve boş reklamlara hiç gerek yok .Er de istemiyoruz artık bıktık. Bir dost...
  • keşke türkçe olsa 2 yıldır karainci oynadım şimdi buna başladm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.