Bildirim
Vosvogen kedi diye buna derim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vw caddy yürüyen aksamı bu işte -
anlamlı oldu -
vosvogen yine iyiymiş fosfogın diye bile duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 31 Ağustos 2010; 18:21:25 > -
face hesabım yok biri özetleyebilirmi vidyoyu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
face hesabım yokbiri özetleyebilirmi vidyoyu?
bir kaplumbağa var ve üzerine caddy çıkmış gidiyorlar, ama normal kedi -
Bu daha hiçbirşey ya,Bizim caddy'nin tamponun oraya bir yere kedi girdi de sabaha kadar çıkmamış hayvan miyavlayıp duruyordu Akşam abartısız 2 saat uğraştık çıkartmak için,yok hayvan çıkmıyor.Bakıyorum,hiçbirşey gözükmüyor.Kuyruğu bile.Pisi Pisi diyorum,Miyauvv diyor
Giren kediyi de biliyorum,çok tatlı birşey,cana yakın,heralde köpek kovaladı da girdi oraya,başka türlü gelmemezlik yapmazdı çünkü benim yanıma
Neyse artık yapacak birşey yoktu iftar vakti gelmişti bile motoru iyice kontrol ettik içerde değildi tamponun oralarda bir yerlerdeydi arabayı çalıştırıp eve kadar gittik,Osmaan diyorum,arabadan miyauvv diye ses geliyor yoldan gelen geçen gülüyor
En sonunda sabah çıkmış arabanın lastiğinin yanında yatıyor
-
çok güldüm yaaaa! -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X