Şimdi Ara

Vortexmi infinitymi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğm gibi hangisi daha güzel

• eğer zora dayanamıyorsan vortex zoru seviyorsan infinity
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

eğer zora dayanamıyorsan vortex zoru seviyorsan infinity

Zar zor farketmez oynanabilirlik ve kalite bakımından ve dh hangisini daha çok oynuyo o bakımdan.
  • ben infinity oynuyorum.ama ingilizce istiyor biraz ing. varsa infinity oyna

http://www.pokemoninfinity.com/pages/default/register.php?ref=MTM5NzI3 infinity oynauacaksan buradan kayıt ol rehberi de var sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 19 Ağustos 2011; 2:19:24 >
  • 2009'da tek oyun Deluge'ydi. Sonra o kalktı Vortex geldi herkes onu oynuyordu dhde. Sonra 2si eşit oldu. En sonunda 2side dhden çok oyuncu kaybettiler herkes bıraktı neredeyse bir tane arkadaş pokemon infinity rehberini yaptı ünlü oldu oyun şimdi çoğunluk pokemon infinity oynuyor yani. Ama vortex oynayan vardır. Vortex tavsiye etmem kesinlikle amacın kalmıyor oyunda sıkıyor.
  • balckburn iyi anlatmış aynen katılıyorum
  • Ben Vortex diyorum.Klasik Crater tarzı çünkü.İki oyunda o kadar iyi değil ama İnfinity benim için cidden berbat bir oyun.Abi adam sana diyo Pidgey yakala tamam yakaladın.Sonra 6level Charmander wild pokémonları rahat kesemiyor.Ayrıca Rattata, Pidgeyler arasında yandığını bilirim Charmander'in.Bu kadar saçma olay görmedim.Bir de o Pokémon Center'dan görev yerine gitmek var işkence.Kısacası sinirlerin sağlamsa İnfinity ,Klasik Pokémoncuysan Vortex.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Infinity rehberi yapıldığına bir ara bakarım diyordum.Hep erteliyordum nasıl olsa beğenmeyeceğim diye.Oyuna bir başladım.Beklediğimin çok üstündeydi.

Not : Hayır reklamcı olmayacağım.
  • Vortexte bir amacın olmaz(olamaz daha doğrusu).Infinity başla derim.1 güne çözersin iyice.
  • yorumlar için teşekkürler.
  • vortex de bir amacın olamaz diyen arkadaşa aldırma
    pokedex i bitirme amacın olsun bakim ne kadar zamanını alıyor :D (tabi exp amacın olursa kaybedersin cünkü hem gereksiz (bence) hem de çok hile yapan kişiler var ama pokedex bitirmek güzel bir amaçtır)
  • deluge kalkmadıki
  • hmm..
  • vortex te en guclu pokemon ne ?

ve mew var mı
  • Bak Arkadaş İki oyununda Özellikleri Var ! Ben İkisinide Oynadım İnfinitynın Rehberinide ben yazdım Sitede

İnfinity :
    + Oyunda Stat Sistemi Var
    + Effort Value Var
    + IV Var
    + Nature Var
    + Trainer Kasma Var
    + Pokemon Kasma Zor
    + Quest Sistemi Var Biraz Zor ama :D
    + Balık tutabiliyosun
    + Bazı Ağaçlardan Pokemon Düşürüyosun
    + Clan Kurabiliyosun

- Oyun İngilizce
    - Her Yere Yürümek Zorundasın
    - Oyun Biraz Zor
    - Her GYM Lideri için Ayrı Bir Level İstiyo

Vortex

+Pokemon Cratere Benzer
    +Kolay Kasılır

- EV Yok
    - IV Yok
    - Nature Yok
    - Pokemon Kolay Çıkıyo
    - Pokemon türleri Kolay Çıkıyo
    - Questler Yok
    - Ağaçlardan pokemon düşmüyo !
    - En Önemlisi Tüm Pokeler Eşit Stat Dağılımı Yok ( Carpitie Mewtwo yu Yeniyo )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ze0 -- 15 Ekim 2011; 20:38:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.