Şimdi Ara

VOLVO- Yeni motorlar , teknik veriler. Güncel, Tork grafikleri eklendi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yabancı siteden bulduğumu çeviriyorum;

''Volvo'nun yakın bir gelecekte tanıtacağı hibrid teknolojisine uyumlu olarak tasarlandılar.
    Turbo ve süperşarjlı yeni T6 302 hp güç üretiyor.
    Turboşarjlı T5 ise 240 hp güç üretiyor.
    T6 şimdiki versiyondan %13,
    T5 ise şimdikinden %26 daha ekonomik.
    Ayrıca motorlarda start-stop ve fren geri kazanım teknolojisiyle beraber 8 ileri otomatik şanzıman kullanılacak.''

Bulabildiklerim bu kadar.Umarım yeterli olur.

İyi günler,
    Emre
  • Volvo kendini aşmaya devam ediyor
  • bizimkiler de emisyon usülü vergiye geçseler, alınacak en ucuz arabalardan modellerden biri olurdu volvo
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bu iyiye işaret işte.
    Ben yerlerinde olsam şuanki 1.6 turbo benzinli modellere uyumlu lpg garantisi çıkarır lpg takarım,sattığının 2 mislini satar.
    Aynı şekilde 1.6 dizele de opel servislerinin taktığı türden modül uygulaması yapar gücü 130hp civarına çıkarırım tadından yenmez.
    Biraz atılım yapsalar çok iyi olacak ama bazı konularda geç kalıyor volvo,ülkemiz güçlü bir pazar,biraz bize göre hareket etmeliler.

1.6 ecoboost için lpg çok zor. direkt enjeksiyonlu motor bu

1.6 dizel yeterince güçlü ama yine de polestar yazılım atılabiliyor .servis ile görüşmek lazım
  • Bir de Polestar'dan bi haber olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 17 Ağustos 2013; 21:17:35 >
  • almanları bicmis yalniz polestar bu araba piyasaya cikarsa volvoya laf asiranlar antidepresan almaya baslarlar
  • quote:

almanları bicmis yalniz polestar bu araba piyasaya cikarsa volvoya laf asiranlar antidepresan almaya baslarlar

VOLVO- Yeni motorlar , teknik veriler. Güncel, Tork grafikleri eklendi.

Herkes adam olsun.

• Aisin farklı Bi marka sitesine bakabilirsiniz. Ama 8ileri şanzımanlar hep arkadan itişli araçlar için acaba volvoda arkadan itişe mi geçiyor.
    bence geçse harikalar yaratır

• quote:

almanları bicmis yalniz polestar bu araba piyasaya cikarsa volvoya laf asiranlar antidepresan almaya baslarlar

C63 eksik yalnız
  • şener videoyu izlerken dişini kırdı heralde ortada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Aisin farklı Bi marka sitesine bakabilirsiniz. Ama 8ileri şanzımanlar hep arkadan itişli araçlar için acaba volvoda arkadan itişe mi geçiyor.

Arkadan itişten ziyade 8 ileri için motoru enlemesine değil, diklemesine konumlandırmak gerekiyor. Motoru enlemesine yerleştirdiğinde solunda kalan boşluğa şanzıman sığmıyor. Sığması için motoru diklemesine yerleştirip şanzımanı kabine doğru uzatmak gerekli.
  • Kimse Gücenmesin Ama Güvenliği Hissetirme Konusunda Volvo Üstüne Yok.2009 S60 LPG'li Kullandım Araç Mükemmeldir Fakat Para İhtiyacından Dolayı Satmak Durumunda Kaldım.Gerçekten Güçlü ve Güvenli Araçlar Ama Aynı Modellerdeki Dizellerin Dahi 11lt Yakması Aracı Geride Bırakıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

C63 eksik yalnız

rs4ü m3ü pistte aldıysa onu haydi haydi alır.
  • quote:

quote:

C63 eksik yalnız

şener bile atıcak çamur bulamamış ( düşüne düşüne bir hal oldu fener maçını bile izleyemedi sinirden )

sen bir de cigara yakıyorsun

Mercedes hikaye

polestar diyoruz arebeskstar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 17 Ağustos 2013; 23:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Aisin farklı Bi marka sitesine bakabilirsiniz. Ama 8ileri şanzımanlar hep arkadan itişli araçlar için acaba volvoda arkadan itişe mi geçiyor.

Arkadan itişten ziyade 8 ileri için motoru enlemesine değil, diklemesine konumlandırmak gerekiyor. Motoru enlemesine yerleştirdiğinde solunda kalan boşluğa şanzıman sığmıyor. Sığması için motoru diklemesine yerleştirip şanzımanı kabine doğru uzatmak gerekli.

arkadan itiş şanzımanları dediğin gibi gayet uzun oluyor her ne kadar diklemesine koyulsada kaputun altına sığdırmak gayet zor bir iş olur bence. Biz arkadan itişli bir ranger şanzımanı indirmiştik onun boyutlarınıda duşununce dedim ki ya volvo arkadan itiş araba yapcak ya da şanzımanda oynama yapıcak boyutları için. Ben ilkine inanmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

C63 eksik yalnız

şener bile atıcak çamur bulamamış ( düşüne düşüne bir hal oldu fener maçını bile izleyemedi sinirden )

sen bir de cigara yakıyorsun

Mercedes hikaye

polestar diyoruz arebeskstar değil

Maç da battı zaten

Yakarım cıgaramı

C63 başkadır.

Yalnız bu Polestarla karşılaştırma biraz haksızlık çünkü araba harbiden tesisatlı.

Modifiye V6 var ve süspansiyondan tut kavrama,şanzıman her halt performans versiyonu.

Önce büyüsün stok olsun fabrikadan çıksın.

Sonra alırız boyunun ölçüsünü.

Ben de cıgaramı yakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

O değil de 2500 bar diyorlar da, burada bir yazım hatası olabilir mi? 2500 bar çok ciddi ve uç bir basınç o yüzden söylüyorum.

2500 psi olmalı, 100 bar zaten betonu deliyor
    Gerçi 2500 psi 172 bara denk geliyomuş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 17 Ağustos 2013; 23:34:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

arkadan itiş şanzımanları dediğin gibi gayet uzun oluyor her ne kadar diklemesine koyulsada kaputun altına sığdırmak gayet zor bir iş olur bence. Biz arkadan itişli bir ranger şanzımanı indirmiştik onun boyutlarınıda duşununce dedim ki ya volvo arkadan itiş araba yapcak ya da şanzımanda oynama yapıcak boyutları için. Ben ilkine inanmak istedim

BMW ler de şanzıman resmen şöför mahallinin içerisinde oluyor : ) Şanzıman gövdesi zaten uzun bir de mükemmel ağırlık dağılımı prensipleri yüzünden ağırlık ön aksa yığılmasın diye motoru iyice kaputun gerisine çekiyorlar şanzıman neredeyse kol dayamanın altına kadar uzanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

O değil de 2500 bar diyorlar da, burada bir yazım hatası olabilir mi? 2500 bar çok ciddi ve uç bir basınç o yüzden söylüyorum.

2500 psi olmalı, 100 bar zaten betonu deliyor
    Gerçi 2500 psi 172 bara denk geliyomuş anlamadım

Valla beton var beton var. Ben şu anda sistem kuruyorum 290 bar, boruyu delmiyor.

Ki bunun testi 350 barda yapılır.

Bence dediğiniz gibi psi, zaten birim olarak otomotivde yaygın kullanımı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.