|
Volvo XC70, şarj edilebilir hibrit SUV olarak geri dönüyor
-
-
Volvo'nun en büyük eksiği iç konsol tasarımı bence. Güncel XC90'larda bile konsol kötü görünüyor. İçine bakınca 8-9 milyonluk araç demezsiniz. EC40'a bakıyorum mesela, diğer elektrikli araçlar gibi teknoloji tarafının ağır basmasını beklerken Duster'dan hallice bir konsol sizi karşılıyor. 
-
Premium hissini hiç bir zaman alamadığım marka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Volvo araçların sadeliğini anlamız için önce İskandinav Sadelik Felsefesi (Nordic Simplicity Philosophy) nedir bunu öğrenmek gerekiyor. Bu araçlar bilerek ve isteyerek bir felsefeye uygun şekilde sade, minimal, işlevsel, kaliteli ve dayanıklı, ve konforlu üretilir.
Eğer diğer markalar gibi ekranlar, kadranlar, konsollar vs beklentisi içerisindeyseniz bunun Volvo'da olacağını zannetmiyorum.
Benzer şekilde Uzak Asya'da özellikle Japonya ve Çinde etkili olan Zen felsefesinin temel kavramlarından biri sadelik (kanso)'dur. Bu felsefeyle üretim yapan üreticilerde şaşalı bir şey bulamazsınız.
Saygılarımla.
_____________________________ XC40 T3 Inscription (MY22 21w22), Buz Beyazı, Parlak Bej Deri döşeme, Luxury Package -
Bilgilendirme için teşekkürler kaya bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
EX30 konsol güzel bence.
_____________________________ -
Sade ve güzel tasarımı var.
Hem iç hem dış.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Zatrn 8-9 milyinluknaraç değil ikinci eli 25-30 bin euroluk araç. E
Ikinci eli e klasseden ucuza gidiyor almanyada Tutmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ May The Force Be With You -
Sıfır XC90'ın Almanya'da baz modeli 80bin euro hocam. Türkiye'ye gelince vergilerle 8-9 milyon tl oluyor. Dışarıdan hoş görünse de kabini içimi karartıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Volvo'nun en büyük eksiği iç konsol tasarımı bence. Güncel XC90'larda bile konsol kötü görünüyor. İçine bakınca 8-9 milyonluk araç demezsiniz. EC40'a bakıyorum mesela, diğer elektrikli araçlar gibi teknoloji tarafının ağır basmasını beklerken Duster'dan hallice bir konsol sizi karşılıyor.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt