Şimdi Ara

Volvo xc60 D4 (arac degisikligi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arac degisikligi yapmak istiyorum
    Mevcut aracim C5 Aircross 1.5 shine bold 60 bin km 2022 model

Almak istedigim arac
    Volvo xc60 d4 Inscription 160 bin km 2017 model

Sizce bu degisiklik mantikli olur mu

Xc60 butun taleplerimi karsiliayacak diyebilirim
    Performans - kalite guvenlik - ozellik 4x4
    Tam bir suv ve yatma savrulma hissi yok cok iyi dinamikleri var sifinda rakipsiz oldugunu dusundugum bir arac oldugu icin gecmek istedim tabi sizlerede danismak istedim sizce mantikli mi bu degisiklik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    suan sifir alacagim psa grubu ve vag grubundada suanki kronikleri biliyorsunuzdur neredeyse 50 60 bin km zor goruyorlar
    herkesin hayalinde olan arac sonucta
    karar vermek zor ama 2.500 2.600 milyona bu kalite arac almak neredeyse imkansiz

2020 a4 40 tdi 3 4 parca boyali bos audiyede o parayi vermek istemiyorum karasiz kaldim acikcasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Araçlar 10 yıl kullanılacak şekilde üretiliyor artık, 2600 TL'ye santa fe alınır. 2022 hatta 2023 bulunur. En azından çok daha yeni olur, illa premium istiyorsanız ds7 bakabilirsiniz. Ama 10 yıllık 160.000 km'de fiyatı sadece vergisi yüzünden uçuk araç mantıklı değil hocam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Aralık 2025; 20:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acyhn -- 30 Aralık 2025; 22:58:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo V40 dizel motor omru
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vade farksız kredi seçeneğiyle 4 çeker togg alırdım o paraya. benim hayalimdeki araç o  hatta çıkarsa piyasaya T12x 4More, en kallavisinden  

xc90 düşündüm ama hiçbir zaman xc60 hayalimdeki araç olmadı. en son euro ncap teslerinde togg daha saplam çıkınca artık çin malı olmuş volvonun bir sağlamlık iddiası da kalmadı. haliyle xc90 bile gözümde aklımda yok artık.

şu ara bakıyorum o paraya en iyi seçenek togg ve ds7 son günlerde ilgimi çekiyordu tam, yukarıda da bahsedilmiş. tek korkum psa grubunun citröenin kronik sıkıntıları. togg olunca ilk üretilen araçlardan birini almış olsam da kobay gibi, en azından yerli aracın geliştirilmesine katkıda bulundum deyip biniyorum. hoş iki yıldır beni hiç yolda bırakmadı hakkını da yemeyelim. adas ara sıra kapanıyordu çok fazla servise götürdüm o yüzden ama en son çözdüler sanırım, birkaç haftadır kapanmadı hiç çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 30 Aralık 2025; 23:2:52 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• yahu tavsiye verirken biraz mantık süzgecinden geçirin, xc60 ın yanında diğerlerinin hiçbirinin esamesi okunmaz. kimi km ye takmış kimi şaçma marka model tavsiye eder. arkadaş hiçbir volvo 160.000 km de dağılmaz hele ki xc60. tek mesele doğru bakımlarını yaptıracak güce sahip olmak gerisi hikaye. hele ki pilli oyuncaklarla kesinlikle karşılaştırılamaz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.