Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.004
Cevap
145
Favori
620.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte buna gerek kalmayabilirdi halbu ki... simdi sizin elinizde 4 tane daçya model jant ve tekerlek kaldı bunu satmak icin ugrasacaksınız hiç surmeden...halbuki az once resim paylastıgım 18 inc jant var..türkiyeye gelen modellerde bu jant kullanılsaydı daha iyi olurdu...sonucta 2 side 18 inç jant ve fiyatları aynıdır...müsteri memnuniyeti acısından bu daha dogru olurdu...19 20 21 inc jant almak isteyen gene gidip alsın tabiki...ama aynı paraya diger jant daha dogru bir tercih olurdu TR dispritörü acısından
  • Volvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 Kullanıcıları

• arkadaşlar yurt dışı sitelerinde xc40 aksesuarlarına bakıyordum...arabalarına kavusan arkadaslarıma faydası olur belki diye begendigim bazı aksesuarları paylasmak istedim..özellikle bazıları gercekten alınmaya deger ürünler bence...bu ürünler volvo bayilerinde olmayabilir maalesef..ama alibaba vb web sitelerinde mevcut..Volvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 KullanıcılarıVolvo XC40 Kullanıcıları

• Merhabalar, ÖTV muafiyeti ile araç alan arkadaşlar var mı? Sigorta ve kasko fiyatları ne düzeyde acaba?

Araç sürücünün adına olmadığı için nasıl bir fiyat çıkıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper Bey, emek verip paylaşmışsınız, elinize sağlık.

Benim tavsiyem, yüzbinlerce lira verdiğiniz aracınıza daima garanti şartları altında kalabilmek için orijinal aksesuar kullanmanız, bu aksesuardan bazıları yanlış takılır ya da araca zarar verirse Volvo garanti kapsamında tamir etmez.

Bu tavsiyeyi yaparken bu konuda mutlaka uyarı yapmak gerekir. İnanın bu aksesuarları taktığınız an araçtaki kalite algısı yerle bir olacaktır.

Selamlar.
  • Yeri gelmişken, aracınıza orijinal aksesuarlar ve Volvo özel koleksiyonuna ait parçalar almak isterseniz şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim, Türkiye'ye gönderim yapıyorlar.
    https://collection.volvocars.com/en/
  • AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Alper dostum bir an volvo başlığı yerine honda başlığına girdim sandım. Bu ilanlardakini alıp taksak modifiyeci honda civic araba afedersincilerden ne farkımız kalır. Tamam iyi niyetli paylaşımlar ama ötvsiyle 350k tutan bir volvo alıyorsan en azından çıkma parça kullanın bari.

• tayfun000 kullanıcısına yanıt
    Bazı ürünler maalesef volvoda mevcut degil..keşke olsa da alsak...o yuzden bu sitelere bakmak zorunda kalıyoruz...genede yaptıgınız paylasım icin tesekkur ederim...sizin gönderdiginiz sitede istedigim parcalar varmı diye kontrol ettim ancak tsort gözlük saat ve anahtarlık dışında araçla ilgili parca göremedim....elbette varsa orginal ürünü kullanmak isterim ama maalesef yok.... ayrıca yanlıs bilmiyorsam volvo garantisi mekanık parcalarda var kaportada yok sanırım...ama burada olan müşteri danısmanı olan arkadaslar bu konuya acıklık getirebilirler...ben 4 yıl yada 100.000 km mekanık garantisi var diye biliyorum ..kaporta veya baska garantileri yok sanırım ...

eger olsa su on krom ızgara/panjur mesela alırım...veya yere yansıyan volvo amblemi veya arabaya binerken kapı altı basamak veya pencere kenarlarındaki krom nikalaj cıta...ama yok maaleseff volvoda bu ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 2 Mart 2020; 19:25:30 >
  • yvztr kullanıcısına yanıt
    volvo xc90 veya s90 a bakarsanız ki bunlar üst sergmentlerdir , pencere kenarlarında ve ön panjurda nikalaj/krom kaplamaların, kapı altında basamagın yada volvo ambleminin ışıkta yere yansıdıgını görebilirsiniz...sanırım siz honda dısında pek üst seri araclara sahip olamadınız simdiye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 2 Mart 2020; 19:35:57 >
  • Volvo artik fiyat garantisi vermiyormus cuma gunu kaldirmis
    Eger eger euro bu sekilde artmaya devam ederse muafiyetli araba isi yatar

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Allah kimseyi ilk yazdığı girdiyi komple silip yeniden yazacak kadar alelacele cevap verenlerden eylemesin ve akbilimde en az 50 tl kontör bahşederek ele güne muhtaç etmesin başka sözüm yok hakim bey.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hem OtoKOÇ hemde Volvo gibi büyük bir firma bunu hesap etmiştir en başından...ikisi de böyle bir rezillik çıkmasını marka degerlerine yakıstırmayacağından böyle birsey olmaz endişe etmeyin...Gerekirse kendi karlarından feragat ederler ama bizi madur etmezler....ama bu dakikadan sonra vermeyebilirler muafiyetli yada kur sabit sanırım...kaldı kı ekonomiden az anlayan birisi olarak soylemem gerekirse önumuzdeki 2 hafta içinde dolar 6.10'lara tekrar düşer,euroda o civarda bir düşüş yaşar...5 martta putinle cumhurbaşkanımızın görüşmesi var onun akabinde düşüş yaşanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperDönmez

Hem OtoKOÇ hemde Volvo gibi büyük bir firma bunu hesap etmiştir en başından...ikisi de böyle bir rezillik çıkmasını marka degerlerine yakıstırmayacağından böyle birsey olmaz endişe etmeyin...Gerekirse kendi karlarından feragat ederler ama bizi madur etmezler....ama bu dakikadan sonra vermeyebilirler muafiyetli yada kur sabit sanırım...kaldı kı ekonomiden az anlayan birisi olarak soylemem gerekirse önumuzdeki 2 hafta içinde dolar 6.10'lara tekrar düşer,euroda o civarda bir düşüş yaşar...5 martta putinle cumhurbaşkanımızın görüşmesi var onun akabinde düşüş yaşanır...
    Bu ulkede ben hic dolarin dustugunu gormedim
    Daha fazla artmasin da dusmesini beklemiyorum
    Zaten siparis verenlerle ilgili sorun yok yeni siparis almiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperDönmez

Bu gösterdiğiniz aksesuarlardan 2. yani Type C konektörlü kablosuz şarj adaptörü bende var. Kimseye almasını önermem.
    Çünkü şarj ışığı yanıyor ama pil göstergesinde yüzdelik değer hiç değişmiyor. Belirgin bir şarj durumu yok yani. Anca sabit tutmaya yetiyor. Diğeri de arabada şarj yuvası tırtıklı yapılmış telefon hareket etmiyor ama bunu takınca telefon başlıyor kayıp hareket etmeye , bu sefer de şarj alanından çıkıyor (2018 focus ST line araba)
    Ayna altına marka veya model logosu güzel olabilir düşünebilirim.
    Bir de direksiyondaki alt üçgene krom parça güzel görünebilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arasclk

Merhabalar, ÖTV muafiyeti ile araç alan arkadaşlar var mı? Sigorta ve kasko fiyatları ne düzeyde acaba?

Araç sürücünün adına olmadığı için nasıl bir fiyat çıkıyor acaba?
    Sigorta ve kasko fiyatlarını ben de merak ediyorum. Aracını yeni alan arkadaşlar fiyat bilgisini bizimle paylaşabilirse çok sevinirim.

Selamlar
  • Merhaba, size bir sorum olacaktı.

Gözlük tutucu yerleşiminde orijinal aksesuar sayfasında ' tavan kaplaması hasar görebileceğinden, panoramik tavanlı araçlar için tasarlanmamıştır.' şeklinde bir uyarı yer alıyor, servis size bir şey söyledi mi?
    accessories.volvocars.com
    Bardak tutucu - XC40 2018 - Volvo Cars Aksesuarlari
    https://accessories.volvocars.com/tr-tr/XC40/Accessories/Document/VCC-515955/2018
    ( Gözlük tutucu yerine bardak tutucu yazmış Volvo)

• Şubat ayında 256 adet volvo satılmış
    en çok satılan model 121 adet ile volvo xc40
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Şubat ayında 256 adet volvo satılmış
    en çok satılan model 121 adet ile volvo xc40
    Normal değil mi bu..Para çokomel eğrisi ..
    XC40 tan 30-40 bin ucuza V40 olsaydı en çok o satılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Normal değil mi bu..Para çokomel eğrisi ..
    XC40 tan 30-40 bin ucuza V40 olsaydı en çok o satılırdı.

Alıntıları Göster
    Xc40 cok iyi araba Otv indirimi ile alanlar tarihi firsat yakaladi

• cihanair kullanıcısına yanıt
    1- mart ayında gelecek gemide satışa uygun kırmızı renkli bir adet v60 cc varmış.
    2- ziebarttan aracı aldım. Poliüretan folyo pvc malzemeden kesinlikle daha parlak ve yeni kaportaya yaraşır bir parlaklık veriyor.
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    3- daha önce de dediğim gibi araç 50-60 larda giderken hızlanmak için gaza bastığınızda koltuğunuza yapışıyorsunuz. Bu kullandığım pek çok araçta bu kadar bariz yaşamadığım bir histi.
    4- volvo sitesinde aksesuar olarak gözlük koruyucuyu panoramik cam tavanda kullanılmasını önermdeğini yazıyor ama bu pratikte geçerli değil. Hatta servise bunu ben de aktardım adamlar şaşırdılar. 300tl ye takılıyor fotoyu ekledim.
    Daha önce vakitsizlikten ertelediğim araç eğitimi için bayiye uğradım pilot assist özelliğini mutlaka kullanmamı önerdiler. İstanbul’da şehiriçinde işten eve direksiyona elini sürmeden gittiklerini söylediler. Çıkarken siyah kasa kehribar döşeme bir araç sahibine teslim ediliyordu. Güzel bir kombinmiş.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.