Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.801
Cevap
113
Favori
649.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ratt R kullanıcısına yanıt
    Hocam r design biraz tuzlu o gerçek ama parqanız kadar donanım zatn almış oluyorsunuz. İyi bir pazarlık da yapın derim. Ve birdefn fazla bayiden muhakkak fiyat alın.
    Uzun yıllar kulanacaksanız zaten Allah kaza bela vermezse tabi çok da ikinci ele bakmadan alın derim. Çünkü premium segmentin hepsi o konuda birbirinden çok da farklı değil.
    Deneme yapan arkadaşımız vardı Audi A3 le bile değer kaybımız neredeyse aynı hatta audi de biraz daha fazla çıktı diyebiliriz.
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    drserti bey, Yeni Dizel otomatikleri sordunuz mu fiyat olarak ? ya da eski 2015 var mı ki?
  • Velasew06 V kullanıcısına yanıt
    açıkçası dizel düşünmediğimiz için sormadım. ama 2015 ellerinde yoktu, bikaç araba tek vardı bayide onlarında tamamı benzinliydi.
  • Merhabalar arkadaslar 3 yillik aracimin sileceklerinin silersen gicirtilar cikardigini farkettim ve yeterincede temizlemedigini sanirim degisme vakti geldi siteden farkli sitelerden siparis verenler vardi ama bulamadim bu konuda tecrube sahibi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim yoksa orijinal almak dahami mantikli su an volvo altunizadede ay sonunda kadar yuzde 20 indirimden faydalanip ordanmi alsam yorumlariniz benim icin onemli bu konuda
    tesekkurler
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Bosch aerotwin marka silecekler çok kalitelidir tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazydentist

    Merhabalar arkadaslar 3 yillik aracimin sileceklerinin silersen gicirtilar cikardigini farkettim ve yeterincede temizlemedigini sanirim degisme vakti geldi siteden farkli sitelerden siparis verenler vardi ama bulamadim bu konuda tecrube sahibi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim yoksa orijinal almak dahami mantikli su an volvo altunizadede ay sonunda kadar yuzde 20 indirimden faydalanip ordanmi alsam yorumlariniz benim icin onemli bu konuda
    tesekkurler

    Arkadaşın dediği gibi Bosch Aerotwin silecekler çok kaliteli.

    Sileceksepeti diye bir site var. Orada hem ön hem de arka silecekler satışta.

    Ben aldım, çok kolay değiştiriliyor. Tavsiye ederim.
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    bu hafta bende silecek sepetinden bosch marka olarak aldım, bir kaç kez denedim gayet iyi. çok güzel bir kutuda geldi ve kolayca taktım.
  • Selamlar foruma bi abimin tavsiyesiyle katıldım volvo v40 D2 R-Design aracım var bi konuda sizlere danısmak istedim aracımla 2 hafta once bir kaza yaptım aracımın jantı sol on camurlugu tamponu salıncagı zarar gordu hepsi cok guzel halloldu fakat jantımı kasko mini onarımı yolladı orda yapmışlar aracımı almaya gittiğimde jantın mat değilde parlak boya attıklarını fark ettim ve tekrar yollattım jantı bu sefer koyu renk mat olan kısım tutmuş fakat acık gri yani metal olan kısım hiç mi hiç tutmamış size su konuda danısmak istiyorum tek janta 1570 lira fiyat cektiler oyle bir para vermek istemiyorum ikinci el tek jant bulabilirmiyim yada guzel rengini tutturacak bir yer var mıdır onerebilceğiniz ikinci el jant bulabilirsem daha iyi olcak gibi ama
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tesekkurler bende siparisi veriyorum
  • 2015 Kasım trafiğe çıkışlı v40 cross country advance dizel aracım satılıktır.

    2015 Volvo V40 Cross Country Advance (Cam Tavan)
    İlan No: 319384985

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü servise gittim; neyse ki gelincikle ilgili başka bir hasar yok. Düşük yağ basıncı uyarısı için motora yağ ilave edilmiş. Start stop sistemi ile ilgili yazılım güncellemesi yapıldı ama sonuç değişmedi. Büyük akü şarjı eksikmiş biraz; 45 dk kadar şarj edildi ama sonuç yine değişmedi. Start stop aküsünün şarjı için arabayı bırakmam gerekecek. Henüz arızalı olmamasına rağmen ilk çıkan seriler için egzoz manifold contasının değiştirilmesi söylenmiş. Ayrıca araç normaline göre geç ısınıyormuş. Termostatı da değişecek uzatılmış garanti kapsamında. Parçalar gelince aracı bırakacağım bakalım. Başka bir sıkıntı yaşamam artık umarım :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkraver

    Cuma günü servise gittim; neyse ki gelincikle ilgili başka bir hasar yok. Düşük yağ basıncı uyarısı için motora yağ ilave edilmiş. Start stop sistemi ile ilgili yazılım güncellemesi yapıldı ama sonuç değişmedi. Büyük akü şarjı eksikmiş biraz; 45 dk kadar şarj edildi ama sonuç yine değişmedi. Start stop aküsünün şarjı için arabayı bırakmam gerekecek. Henüz arızalı olmamasına rağmen ilk çıkan seriler için egzoz manifold contasının değiştirilmesi söylenmiş. Ayrıca araç normaline göre geç ısınıyormuş. Termostatı da değişecek uzatılmış garanti kapsamında. Parçalar gelince aracı bırakacağım bakalım. Başka bir sıkıntı yaşamam artık umarım :))

    Geçmiş olsun. Sıkıntı olmadığına sevindim.
  • sero.polat S kullanıcısına yanıt
    Ben navigasyon, gerigorus dokunmatik ekran ve hareket halinde mpeg avi seyretme işini kadıköyde bir firmaya 2000-3000 arası bir fiyata yaptırdım.yurtdışından bir urun geliyor bu urunu ekranla araba arasına bir fiş yardımıyla giriyorlar. 6 aydır sistemi sorunsuz kullanıyorum. cihaz aracın haberleşmesine girildiği için arada saçmalıyor yani arada bir orjinal navigasyonu açılıyor. opsiyonum olmadığı halde orjinal navigasyonu kullanıyorum. ayrıca ekran dokunmatik oluyor fakat yalnızca bu urunu kullanıken aktif oluyor. navigasyonun çalışmasının linki aşağıda..

    https://www.youtube.com/watch?v=h6RoVlDJNbM&t=7s
  • atakanmermer1 A kullanıcısına yanıt
    Aracınızın üzerinde ki jantlar boyanır tip değildir.yani dışarıda bir yer jantta ki o efekti veremez.
    Bunun çözüm şekli jantı kesinlikle o şekilde kabul etmemeniz ve jant değişimi istemenizdir.
    Onarımı nerede yaptırdınız?
    Eksperin numarasını alın onarıma giden jantın mat olduğunu jantın size parlak olarak teslim edildiğini ısrarlı bir şekilde belirtin.
  • atakanmermer1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bijonlarınızın üzerinde olması gereken plastik muhafazalrda yok resimlerde dikkatimi çekti aracın onarımını kim yaptıysa oraya bu eksiğide belirtin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakanmermer1

    Selamlar foruma bi abimin tavsiyesiyle katıldım volvo v40 D2 R-Design aracım var bi konuda sizlere danısmak istedim aracımla 2 hafta once bir kaza yaptım aracımın jantı sol on camurlugu tamponu salıncagı zarar gordu hepsi cok guzel halloldu fakat jantımı kasko mini onarımı yolladı orda yapmışlar aracımı almaya gittiğimde jantın mat değilde parlak boya attıklarını fark ettim ve tekrar yollattım jantı bu sefer koyu renk mat olan kısım tutmuş fakat acık gri yani metal olan kısım hiç mi hiç tutmamış size su konuda danısmak istiyorum tek janta 1570 lira fiyat cektiler oyle bir para vermek istemiyorum ikinci el tek jant bulabilirmiyim yada guzel rengini tutturacak bir yer var mıdır onerebilceğiniz ikinci el jant bulabilirsem daha iyi olcak gibi ama
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin

    Merhaba,

    Eksperin yönlendirmesi ile jantınız boyanıyor. Janta otoking, rs servis gibi yerlerde atılan boya kesinlikle orijinal gibi olmuyor ve zamanla atma yapıyor.
    Sizdeki direk ayıplı gelmiş,sonradan ortaya çıkan birşey değil. Renk tutmaması ayıplı ve eksik onarımdır.Jantınızı orijinali ile değiştirmek zorundalar.

    Öncelikle eksperinize durumu anlatın, akabinde çözülmezse kasko firmanıza fabrikasyon boyalı jantınızın ve sonradan boyanan jantınızın fotoğraflarını iletin, durumunuzu açıklayın(mail ile).

    Yardımcı olmazlarsa özel mesaj yoluyla benimle irtibata geçin, elimden geldiğince yardımcı olacağım size.




  • Ratt R kullanıcısına yanıt
    Hocam gaziantepte sıfır 2015 T3 r redign vardı. yanlış hatırlamıyorsam 2015 onun için bir fiyat alın derim. Araçlar aynı 2015 ile 2016 da.
    Eğer satılmadıysa uyguna verirler.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailbay A kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzunda sizin konuyla ilgili şöyle bir ibare var;


    30 saniye üzerinde maks. 10 km/saat (yaklaşık
    6 mph) hızla sürüş yaparken veya hız 10 km/saat
    (yaklaşık 6 mph) üzerine çıktığında, günüz yanan
    farlar açılır ve kombine alette sizi manuel mod dışında
    bir modu açmanız için uyaran Lamba şalter
    konumunu sıfırla gösterilir.
  • evet arkadaşlar 2015 v40 advance +bliss+ adaptif cruse control vs... full aracımda 17000 km'ye kadar yaşadığım problemler, su devir daim pompası kaçırıyordu değiştirildi. pompa değişirken triger kayışı ıslanmış değiştirildi. aku zayıf mesajı alındı statstop çalışmıyordu aku değişti. siyah duman atma problemi vardı partikül filtresi değişti. bu yapılan işlemlerin hepsi garantiden ve beni üzmeden hemen yapıldı. servis olarak memnun kaldım. ama tabi bukadar işin yapılması da garanti bitince ne olacak sorusunu sormama neden oluyor. bir omceki aracım sondan geriye doğru megan3, golf, laguna, corolla, yaris bu araçlardan sadece golf fazlaca sorun yaratmıştı. ve berbat bir servis anlayışı olduğundan satmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.