Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.801
Cevap
113
Favori
649.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracı kullanmadık hatta görmedik. Buna rağmen fiyatını hak ettiğini düşünsek bile fiyatının arttığı miktarda hatta daha fazla potansiyel müşterilerinden uzaklaşıyor. Yani fiyatına değmesi donanımının bol olması da ancak bir yere kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan850

    2. el 2007 model c30 için verdiğim rakam 38 bin idi eğer param olsaydı 2. el 2012 model full donanım bir c30a 60-55 bin arası bir rakamı vermeyi göze almıştım. c30 ile v40 arasındaki güvenlik ve teknoloji farklarınıda düşününce (ki bir hayli fazla olduğunu hepimiz biliyoruz.) 70 bin gibi bir rakam verebilirim diye düşünüyorum. tabi bundan 4 yıl sonra elbette c30'uma biçtiğim ömür budur çünkü. 2016'da v40'a vereceğimiz rakam 2.el için muhakkak daha az bir rakam olacaktır. 50-40 bin arası temiz ve full donanım olanına.

    Rakamlar ortaya çıktıktan sonra 6. sayfadaki şu mesajımı alıntı yapmak istedim. bana çok dedin diyenlere selam olsun buradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 1 Kasım 2012; 10:02:47 >




  • İngilere başlangış fiyatı 56 bin tl Türkiye de ise 70bin tl

    Volvo Türkiye bu mantıkla giderse bir adım ilerleyemez
  • Otomatik vitesli en baz versiyon 72.500 TL!
    Gerçekten bu arabayı bekliyordum, bagajı küçük olsa da adam gibi fiyatlandırmayla gelseydi alma ihtimalim yüksekti.
    Golf satmasın da ne yapsın! Adamlar resmen VW'in, Doğuş'un ekmeğine yağ sürüyorlar.
  • Arkadaşlar,

    İngiltere satış fiyatı ile türkiye satış fiyatı farkı her markada aynıdır, o vergi ile alakalı bir durum.
    S60 güzelliğinde bir aracı Golf parasına alacağınızı hayal ederek beklediyseniz, zaten çok yanlış hayallere kapılmışsınız bence..
    Premium sınıf bir Volvo'dan bahsediliyor burda..

    Bence tek sorun, pazardaki mevcut payı Volvo'nun.. Sorun sadece kafalardaki imaj yani bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 1 Kasım 2012; 17:11:07 >
  • v40 d2 dizel modelin vergisiz satış fiyatı 41500TL
    30bin lirası vergi, volvo ne yapsın yani...
  • Fiyatlar beklediğimizden yüksek gelmiş ancak rakipleri ile rekabet edebilecek düzeyde görünüyor. türkiye'de volvo'lar nasıl sattıysa öyle satacak bir fiyatlandırma olmuş. 170 beygirlik otomatik benzinli ve standart bir bmw 1 serisi, 180 beygirlik otomatik benzinli ve r-design paketli bir v40'tan 2 bin TL daha pahalı. Diğer bir örnek de mercedes'in 156 beygirlik a200'ünün amg paketli olanı 87bin TL'den başlıyor, bahsettigim volvo'dan 10bin TL daha fazla.

    ha o fiyata bu araçların hiçbirini almayı düşünmem ancak alacak olsaydım v40 r-design'ı her şekilde bmw'ye veya mercedes'e tercih ederdim.

    başka bir karşılaştırmayı da v40'ın kardeşi olan focus III ile yapabiliriz. aynı 1.6 dizel motora sahip olan ortalama donanım paketli manuel bir focus'un liste fiyatı 60bin, v40'ın ise standart paket ile 70 bin. standart paketin içeriğine göre tartışabilriiz ama, türkiye'ye yaraşan fiyatlar olmuş sanırım... yarın aracı göreceğim görüşlerimi yazarım:)




  • her ülke insanının bir gerçek ve yaşam iklimi vardır.

    Türklere hiç bir zaman suşi yediremezsiniz. ama japonlar sabah akşam yer.

    volvo Türk insanına hitap etmiyor. kafalardaki mantalite iyide, volvo bizlerin kafa yapısına uygun değil henüz, gerçi bir çok ülkede bu durum aynı.

    volvoyu isveçlilerden bile daha iyi anlayan tek ülke Amerikadır.

    maalesef bizlere uymuyor volvo, keşke uysa ama gerçek bu uymuyor.

    yaz mevsiminde kar yağması gibi bir şey.

    v40 fiyatı bilemiyorum, aracı henüz görme şansımız olmadı ama bekleyeceğiz ve göreceğiz.

    son kısa bir örnek vererek kapatayım konuyu;

    2004 s40 aracın 1 adet far silecek motorunun 495 Tl. olduğu bir ülkede hiç bir zaman Türk insanı volvoyu (genel anlamda) tercih etmez.

    saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylv77 -- 1 Kasım 2012; 18:49:45 >
  • selamlar. autoshow'da v40 cross country'i görebiliyor muyuz acaba?
  • v40 almayı düşünen çok kıymetli arkadaşlarım; daha öncede yazdım sakın gidipte bu fiyatlara v40 almayın , s60 d3 Türkiyeye 92.000 tl den girdi bir ay sonra 82.000 tlye düştü s60 drive advance 101 binden girdi 2 ay sonra 90 bine düştü , buraya yazıyorum v40 fiyatı 60 bine düşecek . ben yeni s60 dan on bin lira kazık yedim siz yemeyin arkadaşlar. Volvo nun bu fiyat stratejisi yeni s60 forumu baştan sona okunursa anlaşılır, orada 92 binden alanda bir ay sonra 82 binden alanda belirli .Bir iki ay bekleyin onbinlira kar edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grata

    v40 almayı düşünen çok kıymetli arkadaşlarım; daha öncede yazdım sakın gidipte bu fiyatlara v40 almayın , s60 d3 Türkiyeye 92.000 tl den girdi bir ay sonra 82.000 tlye düştü s60 drive advance 101 binden girdi 2 ay sonra 90 bine düştü , buraya yazıyorum v40 fiyatı 60 bine düşecek . ben yeni s60 dan on bin lira kazık yedim siz yemeyin arkadaşlar. Volvo nun bu fiyat stratejisi yeni s60 forumu baştan sona okunursa anlaşılır, orada 92 binden alanda bir ay sonra 82 binden alanda belirli .Bir iki ay bekleyin onbinlira kar edin.

    Aynen hocam örneklere devam; s80 dizel bi ara 75000'e inmişti şimdi 110 falan.Bu volvo hakkaten dengesiz.
  • Arkadaşlar haftasonu Tüyap Fuar'a gideceğim, V40, yeni A3, Golf 7 ve A Class tanıtılacak mı, bilginiz var mı?
  • Arkadaşlar,

    Bugün Autoshow'a gitme fırsatım oldu.Öncelikle soran arkadaş için cevap vereyim V40 Cross Country fuarda gösteriliyor.

    V40 lansmanına ucu ucuna yetiştim ve Sabri bey sağolsun o kadar kalabalık işinin arasında birde beni uzun süre ağırladı.Buradan tekrar ona teşekkür ediyorum.

    V40-V40 R-Design ve Cross Country seçenekleriyle fuarda yerini almış.Araç oldukça gösterişli.Resimlerdeki gösteriş ve güzellik foto hilesi değilmiş emin olun.İç mekanı oldukça kaliteli ben S60'la paralel olur derken bazı yerlerde S60'tan daha kaliteli malzeme kullanılmış.

    R-Design ise mükemmel.Burada tanımlamaya çalışıp vakit harcamayacağım.Kesinlikle görülmesi hatta mümkünse sahip olunması gereken bir araç yaratılmış.

    Cross Country'de oldukça güzel.İç mekan konsolda kullanılan malzeme hariç standart V40'tan farkı yok gibi geldi bana ama çok göz alıcı bir araç olmuş.

    Fiyatların neden rakiplere göre yüksek olduğunu sorduğumda ithalatçının neredeyse 0 kar marjıyla sattığı düşürebildikleri fiyatın bu olduğu söylendi.

    Sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim.




  • Teşekkürler, ben de görmek için sabırsızlanıyorum.
  • Sanirim bu sefer advance donanim paketinde cok fazla opsiyon var. Normalde 4 bin er artan paket v40 da fazla artmis, acaba fazladan ne koydular advance e merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuara gidecek arkadaşlar premium paketin donanımlarını belirtebilirlerse çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar,
    Fuar alanı Atatürk Havalimanına yakın bir yerlerde mi ? Metro ile, havalimanından sonraki durakta bir fuar merkezi vardı, orada mı acaba ? İki gün sonra aktarmalı bir uçuşta bir saat boşluğum var, bu bir saatte en azından Volvo standını gezebilmeyi ümit ediyorum..

    Saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugur31

    Arkadaşlar,
    Fuar alanı Atatürk Havalimanına yakın bir yerlerde mi ? Metro ile, havalimanından sonraki durakta bir fuar merkezi vardı, orada mı acaba ? İki gün sonra aktarmalı bir uçuşta bir saat boşluğum var, bu bir saatte en azından Volvo standını gezebilmeyi ümit ediyorum..

    Saygılar..

    Maalesef fuar orada değil arkadaşım, bu sene Beylikdüzü Tüyap fuar alanında yapılıyor fuar.


    Fuara giden arkadaşlar Premium Advance ve R-Design paket içeriklerini öğrenebilirlerse gerçekten çok güzel olur.

    Saygılar
  • Bu aracın fiyatlarının açıklanmasını bekledim araba almak için. Boşuna beklemişim.Mecburen Hiç sevmediğim Doğuş Oto'dan A3 almak zorunda bıraktılar beni. Ama o da içime sinmezse yeni toyota auris alırım ama V40 almam bu fiyatlara.

    Neden mi? Bu volvonun zihniyeti ''hap yap para kap'' zihniyetidir, 100 birim satıştan yapması gereken karı 20 birim satıştan yapmaya çalışıyorlar. Vergi bahanesi falan yok arkadaşlar. Aynı vergi oranından diğer markalar da geçiyor. Volvo ya özel bir ÖTV artışı yok. Bu ticarettir her ülkenin ekonomisine göre fiyatlar belirlenir, bunu başaramayan uluslararası şirketler batmaya mahkumdur. Volvo ipten döndü ama hala gevşekler.

    İsveçli sarışın abiler çıkıp bangır bangır ''v40'ı c30 ve s40'ın yerine üretiyoruz'' dediler. Ama s40 d2 başlangıç fiyatı 59.000 TL idi. v40 d2 şuan 71.000 TL. Oldumu bu şimdi?

    Pazartesi auto fuar'a gidiyoruz dört arkadaş. V40'ı listeden çıkardık. 4 kişi aynı anda fiyatını görüp vazgeçiyorsa vay haline Volvo'nun. Bu 4 kişinin 2'si aslında volvo sahipleri. Daha 2 gün önce 4'ümüz de eğer s40 fiyatı olursa alacaktık v40'ları. Ki ben paris fuarında aşık olmuştum arabaya.

    Neyse Volvo'ya hayırlı işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Link234 -- 2 Kasım 2012; 11:42:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CELL_MAN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ugur31

    Arkadaşlar,
    Fuar alanı Atatürk Havalimanına yakın bir yerlerde mi ? Metro ile, havalimanından sonraki durakta bir fuar merkezi vardı, orada mı acaba ? İki gün sonra aktarmalı bir uçuşta bir saat boşluğum var, bu bir saatte en azından Volvo standını gezebilmeyi ümit ediyorum..

    Saygılar..

    Maalesef fuar orada değil arkadaşım, bu sene Beylikdüzü Tüyap fuar alanında yapılıyor fuar.


    Fuara giden arkadaşlar Premium Advance ve R-Design paket içeriklerini öğrenebilirlerse gerçekten çok güzel olur.

    Saygılar

    :(
    Ok, çok teşekkürler..




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.