Şimdi Ara

volvo s80 2.8 t6 sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 model Accordumu satıp heyecan verici bir motora sahip 2000 model Volvo s80 2.8 t6 aldım. Hiç lpg takılmamış ve 6 sene garajda yatmış (180 bin km de)
    Şanzıman motor yürüyen harika durumda, ancak;
    1- Arabanın ön panelde yanmayan ışık yok, motor, airbag, abs stc lambalarının hepsi yanıyor, sanayide herhangi bir elektronikçiye sordum cihaz taktı
    beyinlerinde problem var 2gün bana bırak hepsini hallederim programlarını atarım dedi. Servis ücretleri çok tuzlu. Bu konuda ne önerirsiniz?

2- Aracımın cruise controlünü de devreye alamadım, acaba yukarıda ki sorunlardan mı kaynaklanıyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Araba bir harika aşık oldum resmen ancak şu ışıklar beni deli ediyor.
    Yardım lütfen.

• Lpg varmı aracınızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanb_lue

Lpg varmı aracınızda?

Hocam arkadaşın yazdığını bir daha okuyun Sorunlarınıza gelince bu işlerden anlayan iyi birisin gösterin hocam bazen düzenbaz elektrikçiler arıza kodunu silip lambaları söndürüyorlar parayıda cebe indiriyorlar. İki gün sonra pat aynı arıza. Bir de bizim tırlarda böyle bir arıza olmuştu beyin oksitlenme yapmış sprey sıkıldı düzeldi, yatan araç sonuçta oksitlenme falan olabilir.
  • Hangi ildesiniz? T6 bir de makyajsız kasa yorabilir.
  • munes83 M kullanıcısına yanıt
    Efenim birakin isiklari lambalari Allah can sagligi versin onlar basit seyler. Cc ye niye ihtiyac duyuyorsunuz sabit bi hizla gidebileceginizimi dusunuyorsun.

Siz araci anlatin bize. Nasil kaciyor 200 kmh ve sonrasi nasil?

Bi heyecanlandim simdi 2.8 t6 diyince. Motor sesi vs nasil video falan atinda gozumuz goynümüz senlensin...

• Aldıktan sonra taktırdınız mı anlamında sordum ben. Yakıt tuketimini merak ediyorum benzinli ve lpg varken.

• Çorumdayım ben, Mak. Müh. olarak özelde çalışıyorum.
    Volvo 2.8 t6 altınızda huysuz bir kısrakgibi, gaz pedalini milim oynatın anında roket.
    Şehir içi kullanılacak bir araç değil, ama ben bunu lpg ile çözdüm.
    Zavolli OBD li süper turbo kiti takıldı, daha yeni.
    Lpg ile gaz arasında ki farkı anlayamazsınız.
    Bu arada ışıkların tamamını Airbag ve ABS beyinlerine program atarak çözdürdüm.

Bu arabaya binmekten keyif alıyorum, dün arkadaşın biri istedi 35,000 fiyat çektim istemesin diye hadi ver tamam dedi, ama vermiycem.
    Yalnız 272 beygir in ürettiği torka hiç bir çelik dayanamaz, şanzımanı yormayım diyorsanız, kesinlikle sıfırdan peak yapmayın. Önce 80 e kadar normal hızlanın sonra gazı kökleyin
    valla yolda ana bacı dinlemez.
    Herkese kazasız belasız binmek nasip olsun.
    Volvo s80 2.8 t6 ile ilgili başka sorularınız olursa yanıtlayabilirim, tabi yöneticilerin hoşgörüsüyle :)) Herkese keyifli sürüşler.

Bu arada Benzinde şehir içi 60 krş uzun yol 45 krş
    Lpg de şehir içi 38 krş uzun yol 22 krş (lpg fiyatı çorumda 1,9 tl şuanda) uzun yol hız ortalamam 120. basarsanız biraz artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munes83 -- 9 Ocak 2015; 13:48:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt tuketiminide yazarsanız iyi olur benzin ve lpg olarak. Aklımdan geçirdiğim bir araba :)

• munes83 M kullanıcısına yanıt
    Abi hayırlı sürüşler az paraya kaliteli sürülecek araba arıyorum bu araç karşıma çıktı.Sitede ilan numarası 230025473.Eksik listesi son resimde.Varmı bir fikrin abi şehir içi köy dağ bayır kullanacam trabzonda yım.Yakıt önemli benim için kesinlikle önemli abi.Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s-1401

Abi hayırlı sürüşler az paraya kaliteli sürülecek araba arıyorum bu araç karşıma çıktı.Sitede ilan numarası 230025473.Eksik listesi son resimde.Varmı bir fikrin abi şehir içi köy dağ bayır kullanacam trabzonda yım.Yakıt önemli benim için kesinlikle önemli abi.Kolay gelsin.

YAKİT ONEMLİ diyorsaniz bu arabadan depar atarak uzaklaşin yoksa uzer

• Araç resimlerini bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evocorse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hizli-ve-ofkeli-226296295/detay

satılık ilanındaki araç bu yüzde yüz otoda yapılan araç değil mi ?

https://www.youtube.com/watch?v=_YfGltRwGTI

Aynen o. Adamda memnun kalmamis demekki yapilan isten. Zaten her yaptiklari arabayi kullanilamayacak hale getiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evocorse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hizli-ve-ofkeli-226296295/detay

satılık ilanındaki araç bu yüzde yüz otoda yapılan araç değil mi ?

https://www.youtube.com/watch?v=_YfGltRwGTI

O jantları ve arkada emanet duran eksozları görünce bütün keyfim alt üst oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.