Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.561
Cevap
77
Favori
605.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Tşkler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese ben yeni bir volvo kullanıcısıyım 2007 model s60 2.0t aracım var benim sorum ustalarla ilgili olacak istanbulda iyi bir volvo ustası varmıdır önerebileceğiniz. Ben aracımı ankaradan aldım istanbula getirdim gördüğüm tek sıkıntısı şanzımanda yavaşlarken 2 den 1 e düşürdüğünde vitesi ufak bi tıklama yapıyor her zaman yapmasada mesela 10 kez vites düşürürsek en az 5-6 kez yapıyor bu nedendir diye bi araştırmak istiyorum. İnternet üzerinden bostancıda 2 tane volvo ustası buldum yorumları olumlu olan başkada denk gelemedim tercihim anadolu yakası ama çok iyidir dediğiniz biri varsa avrupa yakasınada gidebilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  • becco kullanıcısına yanıt
    Maslak'ta Bülent Usta var en bilineni. Anadolu yakasında da Kartal sanayide Cındıl Volvo var Hikmet usta. İkisinin de ustalığı iyi ama fiyatları da ona göre pahalıdır.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum araştırayım biraz bu maslaktaki bülent ustanın dükkan ismi nedir.
  • becco kullanıcısına yanıt
    Gençler Volvo olması lazım.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • LiVeVaLuE kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğünüze sevindim, aslında basitmiş ama kimin aklına gelir katalitik konvertör. Muhtemelen bizimkiler de bayağı bir dolmuştur. Aslında iptal ettirmekte fayda var.

    Turbo konusunda, s40 ve s60 aslında aynı turbo ailesini paylaşıyor, ama boyut farkları var. Bir de s40ta otomatiklere özel, twinscroll turbo kullanılıyor. Bu turboların giriş kısmı bahsettiğiniz çatlak konusunda fazla zarar görüyor. Gerçi sorun olacağını sanmıyorum, en fazla egzoz kaçırdığı için single scroll gibi davranır ki o da yeter.

    Parça konusu benim de korktuğum bir durum. Parçalar yurtdışında bulunuyor ama burada zor, önceden sipariş vermek gerek demekki. Benim turboda artık fazla basma durumu kalmadı, max 0,6 görüyor yine. Eğer revize edemezsem ya böyle gittiği yere kadar, ya da yurtdışından çıkma/sıfır turbo işine bakacağız.
  • hesheit kullanıcısına yanıt
    @hesheit merhaba,
    Zamanında başlattığınız s40 konusunu başta @nacker olmak üzere 3-5 arkadaş devam ettiriyoruz, fena da gitmiyor bu arada son birkaç yıldır baya paylaşım oldu. vaktiniz olursa oraya da bekleriz.

    Usta tavsiyeniz için teşekkürler, aklımızda olsun. Siz hala periyodik bakımlardasınız belki ama bize artık daha çok lazım oluyor malum baya yaşlandı bizim araçlar, yine de bırakmıyoruz.

    120binde, kapalı garajda bir s60, daha ne olabilir ki. Aman aracınızı satmayın, satarsanız da önce buradan bir duyurun ki kıymetini bileceklere gitsin en azından




  • Selamün aleyküm Arkadaşlar

    2006 S60 2.4d dizel 270 bin km de adamın yaz İş olduğu da bu.

    &
    ---Aracın tüm bakımları zamanında ve masraftan kaçılmadan yapılmıştır. tavan ve sağ arka kapı sacı değişmiş. Yaşından dolayı ve sürtme vs kozmetik amaçlı boya yapılmıştır. 3 parçada toplam 6.000 tl hasar kaydı vardır. Önden veya arkadan hasarı yoktur Motor yürüyen iç temizliği ve şanzumanı kusursuzdur. Multimedya geri görüş camerası elektrikli hareketli ve ısıtmalı koktuklar çalışmayan aksamı yoktur. Fiyatı uygun olduğu için kendi arabasının fiyatını yüksekten tutup takas teklif edenler dikkate alınmayacaktır.---

    Sizce alsam sıkıntı yaşar mıyım? 2004 model golf var elimde 147 bin kmde takas giderecem de siz ne dersiniz
    Şanzıman motor sıkıntı yaşar mıyım acaba veyahut başka sorunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigOver55 -- 23 Eylül 2019; 22:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigOver55 kullanıcısına yanıt
    Bir volvo ustasına motor-şanzıman ve elektronikleri çok detaylı kontrol ettirmeniz lazım. Tavan sacı değişimi de şüpheli geldi, mutlaka iyi bir ekspertizde direkler, hava yastıkları falan kontrol edilsin bence.
    Dediğim gibi 2.4 D5 ünite volvonun kendi motoru ve bu motordan sanayideki herhangi bir usta hiç ama hiç anlamaz. Yalnızca volvo servislerine(çok iyi özel servisler var) götürmelisiniz, yoksa hem sizi hem de arabayı yorarlar.

    Bunların dışında motorun kronik bir hastalığı yok, gayet dayanıklı (yaşa bağlı sorunlar olacaktır illaki). Şanzımanın 2005 modellerden sonra da 6 ileri olması lazım. O da iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 23 Eylül 2019; 22:34:33 >
  • 2005 S60 aldım yeni, HU - 650 takılı üzerinde orjinal, ancak 4. seferdir cd basıp deniyorum 4 farklı yolla, 2 farklı yerden bastım. Birinden okuyor ancak daha ilk şarkının 5. saniye civarı hata veriyor, diğerlerinde okumuyor bile, direk cd error veriyor. Ben mi yanlış basıyorum, yoksa bilmediğim bir yanı mı var, teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperenOgutcen A kullanıcısına yanıt
    CD okuyucu lensi kirlenmiş olabilir.
    CD'ye alternatif olarak stereo kaset adaptörü kullanabilirsiniz. Veya daha iyisi AUX aparatı.
  • Aldığımda içinde bir tane CD vardı onu sorunsuz okuyor o yüzden lens aklıma gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ön çakmaklık çalışmıyor, sigortadan şüphelendim ancak kullanma kılavuzunda da ayrı olarak belirtilmemiş, daha önceden başına gelip de değiştirten var mı acaba? Hangi bölümde hangi numara?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperenOgutcen A kullanıcısına yanıt
    Şu videoya bir bakın yardımcı olur:
  • Müzik sistemiymiş o bende, bugün sigortaları tek tek kontrol edip elektrik alamadığım 3 adet sigortayı değiştirdim, çözüldü, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo s60 2008 model aracın radiosunda sıkıntı çıktı arkadaşlar. radio açıkken ses birden yükseliyor, cd ye geçiyorum cd de ses gidiyor daha sonra kendi kendine radioya geçiş yapıyor bunu yaşayan var mı ?
  • merhaba sinan9

    ses açma kapama tuşu ve diğer yanındaki memory tuşunda problem var. biraz kendine çekersen sabitleniyor ve direksiyondan ayarları yapıyorsun ama tam çözümü bende bulamadım. ya da okadar iyi bir usta.

    kolay gelsin.
  • Tekrardan merhabalar, İzmir'den selamlar, aracı kullanışımın 4. haftasını bitirdim, 2 gündür aracı çalıştırdıktan sonra (bazen 3-4 seferde çalışıyor onunla da ilgili yorumlarınızı bekliyorum) düşük motor performansı uyarısı alıyorum, ilk seferinde 50 mt sonra kesilmişti ancak sonrakilerde kontak kapatana kadar devam ediyor. Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden. 2005 s60 2.0t

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak da yokuş aşağı belli bir hızla giderken gaza basmadan 6-7 lt, şehir içi yakıt ortalamam 18.5 lt, normal midir yoksa kaçak vs mi var, depoyu doldurduğumda gaz depo sensörü yanıp sönüyor çünkü, soru işareti oluşturdu, yanıp sönmesi neden olur bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.