Şimdi Ara

Volvo S60 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
117.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen C5 leride degerlendirmeni öneririm.Fiyatlarıda çok uygun.
  • Bence alınmaz.
  • 2.0 dizelin vergisi fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

2.0 dizelin vergisi fazla
    2.0 şart falan değil, sen forumda her sallayanı ciddiye alırsan işin var, 1.6 dizeli gayet yeterli bir araç, performansı da üzmez, hikayeden değil gerçekten sağlam bir araçtır, kazalarda kendi segmenti rakiplerinden çok daha sağlam çıkar ve içindekileri korur
  • Arkadaşım araç alacaktı geçen yıl. A3 v40 arasında gidip geldik. Tesadüf bir v40 sahibi ile konuştuk. Aracı inceledik. V40 bizde hayal kırıklığı oluşturdu. Focustan farklı gelmedi bize. O parayı hak etmiyor kanaatimce.
    S60ı inceleyin derim. Muadili bir araç daha inceleyip kararınızı öyle verin.
  • 1.6 dizel yeterli bence, fazla vergi vermeye gerek yok.
    Uzun yolda bindim ama hiç kullanmadım.
    D2 motorla tırları rahat sollayabiliyor, drag yarışı yapmayacağınıza göre kalkışta yavaş olması sıkıntı değil.
    Üstelik 2.0 motorlu S60'lar daha pahalı.

Bu ilandaki gibi bir araç işinizi görür.
    10 sene kafanız rahat binersiniz.

• Hantallık konusunda şu bir gerçek; 1.3 ton focus ile aynı motoru kullanıp 1.5 tonluk s60ın 10.9 sn de 100e çıkması mümkün değil. Ama kalktıktan sonra gitmeyeceğim demiyor araç.
  • Eskiden hastasıydım ama güncel modellerden sonra çok demode gelen bir araç. Araba hantal pek performanslı hissettirmiyor ama yeterli performansı sunar sadece gidiyor işte. Konforu hala iyi bir araba 2.0 motorunu almaya değer bir araç olduğunu düşünmüyorum aradaki vergi farkıyla benzinli araç yürütülür performanslı bir araç kullanmış olursun. İkinci eli zayıflıyor her geçen gün çözebilmiş değilim.
  • Alınır çok güzel de binilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Alınır çok güzel de binilir
    yaklaşık iki haftadır 2016 volvo s60 t3 premium kullanıyorum
    daha önce mercedes c 180 e 200 kullanmıştım
    1.5 motor olmasına rağmen aracın hızlanması gayet güzel konforu yoltutuşu yeterli
    tek şikayet olarak helezonları biraz sert geldi harcinde araç gayet güzel
    2011 model üstü 2.0t tercih edilebilir performans isterseniz 70 bin tl ye
  • İnsanlarla her ışıkta roll yapmıyorsan bu arabayı alabilirsin. Hız konusunda soruyorsan 200 e kadar güzel güzel çıkıyor yeterki hızını almış olsun. Araba söylenen kadar da hantal değil bu arada seni üzeceği hiç aklından geçmesin. Bu hantallık mevzusu biraz fazla abartılıyor sadece binen de binmeyen de konuşuyor bu konuda.
    S60 bu fiyatlara alabileceğin çok değerli bir araç. Malum araba fiyatlarının yanında bana kalırsa parasını sonuna kadar hakkediyor.
    Eğer dizel takıntın ve ve bir kaç litre fazla yakması senin için dert değilse T4 lere bakmanı öneririm.
  • Bende 85/95 arası birşeylere bakıyorum ,aklımda 2.el passat,sifir octavia,yada 2.el volvo s60 var ,hepsininde dizel,otomatik olanlarına bakıyorum ama muhakkak bir kusurları oluyor o yüzden aracı test etmek lazım bence...

S40'a bindim iç malzeme kalitesi harika geldi,yol tutuş yada süspansiyonlarda bir sıkıntı görmedim,hızlanmadada sıkıntı yoktu bu arada araç 1.6d manuel ve 300bin km'yi devirmiş bir araçtı ve herhangi biryerinden ufak bir ses bile gelmiyordu,biliyorum karşilaştirilmaz ama annemde 160bin yapmış corsa var ,aracın oynamayan yeri ,ses gelmeyen kısmı yok ,o yüzden volvo çok hoşuma gitti ve bende s60'lara bakmaya başladım ,uygun fiyatlı temiz bol donanımlı bulursam alabilirim ama sadece hangi yılda ne gibi özellikler değişti araçta onu bilmiyorum,mesela 2015 modeli ile 2012 arasında ne farklılıklar var ?
  • memo84 kullanıcısına yanıt
    İnan ben de hiç bilmiyorum hocam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

İnan ben de hiç bilmiyorum hocam :(
    ben o fiyatlara araba alıcaksam ya bmw yada volvo alırım bide şu var farklılık yaratmak istiyosan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Bende 85/95 arası birşeylere bakıyorum ,aklımda 2.el passat,sifir octavia,yada 2.el volvo s60 var ,hepsininde dizel,otomatik olanlarına bakıyorum ama muhakkak bir kusurları oluyor o yüzden aracı test etmek lazım bence...

S40'a bindim iç malzeme kalitesi harika geldi,yol tutuş yada süspansiyonlarda bir sıkıntı görmedim,hızlanmadada sıkıntı yoktu bu arada araç 1.6d manuel ve 300bin km'yi devirmiş bir araçtı ve herhangi biryerinden ufak bir ses bile gelmiyordu,biliyorum karşilaştirilmaz ama annemde 160bin yapmış corsa var ,aracın oynamayan yeri ,ses gelmeyen kısmı yok ,o yüzden volvo çok hoşuma gitti ve bende s60'lara bakmaya başladım ,uygun fiyatlı temiz bol donanımlı bulursam alabilirim ama sadece hangi yılda ne gibi özellikler değişti araçta onu bilmiyorum,mesela 2015 modeli ile 2012 arasında ne farklılıklar var ?

Hocam ne aldınız almadınız hangi araca karar verdiniz?
    Bilgi verir misiniz? 85-95 bin arası hangi aracı aldınız merak ettim.

• Konu sahibi olarak siz ne aldınız veya almadınız bilgi verir misiniz?
  • electronica kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel otomatik egea almıştım sıfır , 80 bine anlaşmıştık o zaman , şuan 105 bin olmuş ,şaşırdım fiyatları görünce.

Yani ben çok önyargılıydım alırken ama aracı kullandıkça önyargılarım değişti...

Aracı 1 sene daha kullanmam gerekiyor ,daha sonra aracı kız kardeşime vericem , bende 1.4 tfsi a5 almayı düşünüyorum , şimdide onu araştırıyorum....
  • volvo s60 sahibi arkadaşlara bir sorum var. özellikle 2016 ve üstü model yılındaki araçlara sahip olanlar cevaplarsa sevinirim.
    miktarlar kişiden kişiye değişse de, fikir vermesi açısından önemli.

kasko ve trafik sigortası için ne kadar ödeme yaptınız?
  • Konuyu keyfi hortlatiyorum 2019 da alinir mi bu arac.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.